כפולה 2-המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
כפולה 2-המשך שבוע 1 אז מה יקרה עם הקליפ של ליבי ושחר ואיך זה יסתבך ?
ומה רננה באה לחקור שקשור לנועה ?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 25- גדולים בקוריאה

צפייה מהנה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
מהנה ביותר
אז נועה הסתבכה ועכשיו ליבי מפורסמת בתור עצמה .. יופי נועה
אני היתי בויחר בדליה קסווטו כמה שיותר פלפל ...
אסותא נעלמה בינתיים...
&nbsp

אמרת כל אסיה!!!! הנה!!!!!
אבל מתי הם הספיקו לעשות קליפ בכלל?! ועוד מקצועי כזה?! שברה שיא זאת. בטח, בטח. כן ירדן. מוזר מאוד והיא לא משתפת אותך!
&nbsp
תתפסי צבע, חבשוש, חיים. שמעתי שנשמע יותר על אלעז העונה.
&nbsp
שייק אזדרכת! לא? כל משפחת סברי מרנן עוטה על נועה. גם קובי, גם סמולרצ'יק... ואל תשכחו שחוץ מקובי ועידו גם יש לה קשר עם יפית אסולין, כמעט כל מדינת הגמדים!
&nbsp
אני חושד בסבתוש! עדיין צריך לחשוד בה, כמו בסתווית!!!!! אגב, ממתי סבתוש נגד נועה? עלק עוזב לקוסטה ריקה. קוסטה ריקה נמצאת ביער גאליס. קחו מילון: הימלאיה=אשמורת. מיקונוס=כנען. קוסטה ריקה=גאליס. הכול רק מתחיל עכשיו, כן.אני חושב שרוברט יגלה על ליבי לפני שחר. האהוב תמיד האחרון.
&nbsp
איזה מין יחצ"ן הפטנגה הזה... ערקה, ערקה. למה אתה? כי אתה פריזר!
&nbsp
בדמות שלה היא אמורה לצאת נגד להצטרף לסוכנות של רוברט. זה יהיה מסריח מגועל אם היא מצטרפת לסוכנות של האויבת שלה.
&nbsp
אם מדברים על אויבת... יופי, אחלה דלתות.
&nbsp
הוא התכוון למשהו יפה, כביכול. איפה פוקי? דין נראית כבר שונה פה. בחורה סובלת. מסכנה. לא בדיוק נולד מוכן. כן, לכאורה זה באמת, הצלם המטומטם. איך אתה לא יודע?!
&nbsp
הוא מתקשר לאסותא או למישהי אחרת...?
&nbsp
היא צריכה לחתום אצל דליה! זה יהיה מגניב. איפה הבלון חמצן?
&nbsp
המממ... מה הקטע? מעניין... אז יש המשך לעלילת נמסיס! יפה.
&nbsp
ידע בסיסי!!!!!!! אני הייתי חותם אצל דליה קסוטו. אוי, מלחמות הסוכנים. עוד היבט שהועתק ממני... נכון, היא פעם אמרה שהיא מנהל וזה לא היה נכון. יופי, ליבי. זה די עושק. חה חה חה! "את מה שיש בינינו אי אפשר למסחר ולעשות מזה חולצות ויומנים"?! לא רק שכן, תובל כבר עבר את זה עם אליאנה. אז בבקשה. למה הסוכנים מתערבים כל הזמן? עכשיו היא עוד יותר כפולה. שני סוכנים! למה ערכת פעם טקס אלילים פגני... זה היה לעמוד מול הים ולצעוק שאתה המיועד?
&nbsp
כמה שיחות יש לו ביום?!
&nbsp
שוב מקדם מוצרים. נהדר, בן. הכול הולך למיגל, כן? בכל אופן לדין. נמסיס לא תקרא לזה מרק קייל. זה מרק KYLE.
&nbsp
אה, היא לא תתפלץ. להגיד "תודה דליה" בקירלמוביל?! אוף, שגיא, סתום. ואיפה פוקי?!
&nbsp
ניסו שחקן ממש טוב.
&nbsp
"מי זאת נמסיס? הוא פיצץ סירה במזח!" הוא באבו כביר?!
&nbsp
נועה מסתבכת. מאוד. טוב, לכי לאפרת בוימוולד, היא תסביר לך.

שיר m

Well-known member
פרק מעולה:)
מה נסגר איתך נועה? מילא להיות שתיים במקום אחד, אבל לחתום אצל דליה?!
&nbsp
זה הולך להיות מעניין.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 26-יש לה יומלדת?

אז איך נועה מתכננת להחלץ מהמצב הסבוך בטקס אומן השנה של קידז ?

Roei152

Well-known member
מנהל
כל פעם שאני צופה בסדרה הזאת
כל פעם מחדש, אני מצפה לשירים , והם לא מאכזבים .. נועה בהחלט זמרת מעולה ..
למה בעצם רננה הפעילה את האעזקה ? היא לא יודעת על הקשר בין נועה לליבי נכון ?
גאיה חשדדנית מדי... יופי דליה תחזיקי אותה ...
&nbsp

שיר m

Well-known member
יש לה איזה מושג
בגלל זה היא גם התאכזבה ממה שאלעז סיפר...

נועה שחר... אה, קירל!
אולי נועה תקנה קולות... זה קל עם ירדן. פוקי! ומה קוקי עושה ליד צוק? למה "סקורפיון", למה? היי... זה המפעיל של... זה המפעיל של רננה! מה הקטע? היי, איפה נועה? שגיא, שוב חטפו אותה?
&nbsp
יופי, ירדן. נהדר. מסך ירוק מוזר. יופי, נועה, נורא נחמד הרמזים האלה.
&nbsp
שוב ארבע שעות לפני. רק דליה יכולה להוציא שומות... עזוב את ד"ר חלימי! עזוב אותו! וריבונו של עולם, למה משתמשים במשפט "לא עשו אותי באצבע" בתכניות ילדים?! תחשבו על זה! ו"פאקינג"! סקורפיון זה דבר מפחיד. אוקיי? תשאלו את תובל מה הוא יודע.
&nbsp
תעזבו את מפל, היצור הזה. איפה החומר המשלשל? אוי, מישהו סיפר למפל.. מישהי. ראש אחד, קידז. למה היא חוגגת לירדן וירדן... נו באמת! ירדן, מה הכנסת לשם...
&nbsp
או! הנה פוקי! והנה, שיר, רואה? רואה? זה דווקא הגיוני! פוקי הופכת ליותר עוקצנית. איף וטפי.
&nbsp
די לשאול את נועה! ירדן, את יכולה גם לנתק את הקשר! נכון? וזה פשוט לא עובד! נתקי את הקשר, ירדן. נתקי!
&nbsp
גם ברגיל היא לא עונה לך. פוקי עדיין רקדנית? כן, נועה, אני רק מילה קטנה: תפסיקי עם הרמזים בשירים!!!!!!!!!! מה הלאה? שיר שהיא תגיד בו "אני מתחזה, אני כל יום שמה פאה, ומשקפיים גם, ומתחזה בעולם"? תפסיקי! את סתם חושפת את עצמך! הוא מפוטר. באמת לא פוטר בפרקים הקודמים.
&nbsp
אני לא מת על קולורבי. אני לא בן.
&nbsp
גאיה חכמה. אוי ואבוי! אני לא מבין מה רננה רוצה.
&nbsp
עדיף שלא תדע מה זה.
&nbsp
כן, צוק. כן. עכשיו גם אתה תצטרף. אמרתי שירדן לא חוגגת כלום. צוק, ריבונו של עולם.
&nbsp
טוב, אלעז, לפחות לא מכרת את אחותך בעד נזיד עדשים. מאפין זה בסדר.
&nbsp
אה, כפרפרה? רק תחזרי אחר כך לאבא, לבויה, הסוכן של אדיר מילר. ותלמדי לשלוט בפיצול האישיות שלך!
&nbsp
איך הימים פה עוברים מהר. עזוב את אימא שלה. עדיף לך לא לפגוש אותה, מניסיון. תאמין לי. וגם את אבא שלה. אתה מהצד של משפחת רוזן, דרך לירי. לא מהצד של משפחת חסון. כמו בצר.
&nbsp
אני רוצה להבין. לדליה יש שלושה, אני חוזר ואומר, שלושה מיוצגים בפרס? והם כולם היו שם, כי המיוצגת של רוברט לא שם? גם ליבי פותחת חזית מול גאיה.
&nbsp
ירדן לא אמרה שנמאס לה מלעזור לה? אודישנים...
&nbsp
מה לעזאזל?

שיר m

Well-known member
וואי זה מעולה
כל פרק יותר מסקרן מהקודם... וזאת רק ההתחלה, איזה כיף:)

פרק 27- מועדון ארוחת הערב

אז איך ילך לנועה בארוחת הערב עם ה"הורים של ליבי"?
&nbsp
איך זה ישפיע על היחסים של ירדן וצוק?
&nbsp
האם ימצאו את הלכלוך של ליבי עומר?
&nbsp
ואיזה רומן חדש יפתיע את כולנו?

וואט דה פוקי?!?!
ירדן לא חזרה שזופה מאילת. והנה הלך בחור שיכול היה לגלם את אבא!
&nbsp
זה רק אני שלא מבין איך פוקי חזרה לרקד לצד נועה? מה מי זה, פוקי, יש לה אהוב סודי. כשפוקי שומעת שנועה עם ירדן היא עושה דברים... אירוע מאוד משפחתי. לא שלה. קוקי ירד לדרגת אמציה.
&nbsp
אודישן נחמד.
&nbsp
טפי.
&nbsp
אולי ניקח את צדוקיאן. נגעלת ממגע.
&nbsp
כן, עדיף דווקא להשאיר אותו פה. אין, הוא קרוב לנמסיס מאז שהיא שיקרה לו על התינוק.
&nbsp
למה לחלק עבודה, חברים? אוקיי, בואו נפעיל את חברת הכנסת אורלי אמסלם שתעזור לה פה. מתי הם יצאו? כשהם יסיימו או כשהמפתח יצא?
&nbsp
לא מתאים. ואל תטבח באלתרמן. אל תעשה מונולוגים בכלל! איך הוא לא מתבייש, כבר שכח איך הרחמים הזה העביר אותו ואת האליפים מרורים?!
&nbsp
רואה כפול? לא משנה. אמציה, מי מינה אותך לרופא?! רגע, איך הוא קורא... לא חשוב. ולמה הדרדס... שמעתי שאתה דווקא אוהב את זה, גרשום...
&nbsp
פיוג'י זה פירמה. בן גידל שכל! וגם גאיה. אוי, שיט, בן יפלוט את זה.
&nbsp
גברתי?! נורא חמוד, אגב. נקרא להם כזוג "צוקי". צוקי ופוקי. דורין הייתה רוצחת אותי, אבל לא, אני דווקא חושב שזה יכול לעבוד תקופה. מסוימת. ואז הוא יחזור לירדן. ואיאן ניצחה באסקייפ רום!
&nbsp
למה שישנאו אותך... חוץ מזה, תגיד תודה שיש הורים! לא, סבתוש, לא!
&nbsp
אני לא מאמין. הוא משחזר תפקיד מ"השוטר הטוב" וזאת... זאת המזכירה של ספי שחל בכלל! "אני סבתוש". בטח. אוי ואבוי. זה הולך רע.
&nbsp
זה עובד ממש טוב.
&nbsp
אני ידעתי שהיא הייתה מזכירה גרועה. ידעתי. טוב, ביקשת לבנות לה עולם. משם באה השנאה, מה? כן, זה מסתבך.
&nbsp
יש לה אחות? טפי. ואסקייפ רום.
&nbsp
לחמם את האופנוע? באת לשמוע קצת מנועה. אושר...
&nbsp
אני רוצה להבין, הכול קנוי? אין, זאת נוקמת בכל אלה מצחוק מעבודה.

שיר m

Well-known member
פרק מעולה וקורע

לפני הכל, אתם יכולים בבקשה להזכיר לי איך נגמר הסיפור עם פוקי בעונה הקודמת? למה היא עובדת עם נועה עדיין?
&nbsp
איך ירדן השיגה את הדירה הזאת?
&nbsp
(טוב היה לי עוד מה להגיד אבל הסיחו את דעתי פה...)

כנראה נועה סלחה לה
כי פוקי נחטפה ובסוף השתחררה וניסתה להזהיר אותה שזה אלעז.
&nbsp
ירדן יכולה הכול, שיר.

שיר m

Well-known member
אני בעד
פשוט לא בטוחה אם פוקי רצינית או נצלנית

לא יודע, יש לה אינטרס או משהו? לא ראינו משהו כזה
אגב, איאן ואלי חברים טובים במציאות אז אולי משם זה בא.

למעלה