נועה שחר... אה, קירל!
אולי נועה תקנה קולות... זה קל עם ירדן. פוקי! ומה קוקי עושה ליד צוק? למה "סקורפיון", למה? היי... זה המפעיל של... זה המפעיל של רננה! מה הקטע? היי, איפה נועה? שגיא, שוב חטפו אותה?

יופי, ירדן. נהדר. מסך ירוק מוזר. יופי, נועה, נורא נחמד הרמזים האלה.

שוב ארבע שעות לפני. רק דליה יכולה להוציא שומות... עזוב את ד"ר חלימי! עזוב אותו! וריבונו של עולם, למה משתמשים במשפט "לא עשו אותי באצבע" בתכניות ילדים?! תחשבו על זה! ו"פאקינג"! סקורפיון זה דבר מפחיד. אוקיי? תשאלו את תובל מה הוא יודע.

תעזבו את מפל, היצור הזה. איפה החומר המשלשל? אוי, מישהו סיפר למפל.. מישהי. ראש אחד, קידז. למה היא חוגגת לירדן וירדן... נו באמת! ירדן, מה הכנסת לשם...

או! הנה פוקי! והנה, שיר, רואה? רואה? זה דווקא הגיוני! פוקי הופכת ליותר עוקצנית. איף וטפי.

די לשאול את נועה! ירדן, את יכולה גם לנתק את הקשר! נכון? וזה פשוט לא עובד! נתקי את הקשר, ירדן. נתקי!

גם ברגיל היא לא עונה לך. פוקי עדיין רקדנית? כן, נועה, אני רק מילה קטנה: תפסיקי עם הרמזים בשירים!!!!!!!!!! מה הלאה? שיר שהיא תגיד בו "אני מתחזה, אני כל יום שמה פאה, ומשקפיים גם, ומתחזה בעולם"? תפסיקי! את סתם חושפת את עצמך! הוא מפוטר. באמת לא פוטר בפרקים הקודמים.

אני לא מת על קולורבי. אני לא בן.

גאיה חכמה. אוי ואבוי! אני לא מבין מה רננה רוצה.

עדיף שלא תדע מה זה.

כן, צוק. כן. עכשיו גם אתה תצטרף. אמרתי שירדן לא חוגגת כלום. צוק, ריבונו של עולם.

טוב, אלעז, לפחות לא מכרת את אחותך בעד נזיד עדשים. מאפין זה בסדר.

אה, כפרפרה? רק תחזרי אחר כך לאבא, לבויה, הסוכן של אדיר מילר. ותלמדי לשלוט בפיצול האישיות שלך!

איך הימים פה עוברים מהר. עזוב את אימא שלה. עדיף לך לא לפגוש אותה, מניסיון. תאמין לי. וגם את אבא שלה. אתה מהצד של משפחת רוזן, דרך לירי. לא מהצד של משפחת חסון. כמו בצר.

אני רוצה להבין. לדליה יש שלושה, אני חוזר ואומר, שלושה מיוצגים בפרס? והם כולם היו שם, כי המיוצגת של רוברט לא שם? גם ליבי פותחת חזית מול גאיה.

ירדן לא אמרה שנמאס לה מלעזור לה? אודישנים...

מה לעזאזל?