כף ימחה

דרגורן

New member
הטוב ניצח ../images/Emo13.gif (ולמי שלא יודע:

Blueprint=הטוב). אני ממשיך את ההודעה הזאת רעש המקלע מנע ממנה לשמוע את שריקת הסילון המתחזקת מהמסוק של לון-סטאר שהתקרב אליהם מצפון. הואן המשיך להאיץ כאשר מרפי קלט פנייה שמאלה. "שימי את הקסדה עם האוזניות!" רעם הרמקול על הגג. אריס העיפה מבט במהירות וקלטה מימין קסדת חצי עם אזניה ומדונה. "אני שומעת" "אני מקווה שאת קשורה שם למעלה! בכל מקרה תחזיקי חזק כי אנחנו מסתובבים..." הצמיגים יבבו ולקח לואן עוד רגע עד שהוא התיישר והמשיך לנסוע, הפעם צפונה. צפצוץ מעצבן מילא את הואן. "מרפי! תשתיק את הדבר הזה!" "נעולו עלינו טיל!" לקח למרפי שבריר שנייה בשביל לקלוט את המסוק של לון סטאר, נע ליירט את הואן מלפנים "תחזיקו חזק, אני אנסה לנער אותו!" פנייה חדה שמאלה והואן דוהר בתוך סימטה...

DDN

New member
מל"ד

קשה לי לדמיין את בלופרינט בתור הGOODGUY. זה היה טוב GOOD או טוב BETTER MAN?

BluePrint

New member
נעל"ב

בטח שקשה. אבל אחרי שתראה אותי פעם אחת לא תוכל לנער את המחשבה שאני הבן אדם הכי תמים בעולם.

DDN

New member
../images/Emo45.gif הכל בצחוק

NO PUN INTENDED אז אתה אומר שאתה נראה תמים. . . .. ? (רוצה לקנות אוויר בשקל?)

BluePrint

New member
שוב טיל ../images/Emo98.gif

כדורים ניתזו משריון הרכב הרודף, "תחזיקי חזק כי אנחנו מסתובבים..." מישל שמעה את מרפי בקשר ועזבה את המקלע בשביל להחזיק במעקה הנמוך מסביבה. הנשק הכבד על הזרוע הועף הצידה מכוח הסיבוב, וחזר בדיוק למקומו הקודם כשהרכב התייצב. מישל עדיין לופתת בכוח את מסילת המתכת סביבה, ראתה את הרכב המשוריין מחליק בסיבוב אחריהם ואת הצמיג שירתה בו מתפרק מהלחץ ושולח את השיריונית אל קיר הבניין הקרוב. "נראה לי שנפתרנו מ..." אריס התחילה להגיד, אבל השיריונית שהחלה שוב לנוע על שלושה צמיגים וגלגל חשוף שחורץ את הכביש, עצרה אותה. "מרפי, תשתיק את הדבר הזה!" היא צעקה במקום, כשציפצוף חזק קדח באוזנה. ______________________________________________________________________ "מרכז, כאן מעופף מספר 6, איתרנו את המטרה ויש לנו נעילת נשקים." "מעופף 6, יש לך אישור ירי. עדיפות להשמדה כללית של המטרה." ______________________________________________________________________ "נעלו עלינו טיל!" קולו של מרפי החליף את הצליל המחריש, ואריס שסובבה את ראשה אל כיוון הנסיעה ראתה מסוק של לון-סטאר הטס הישר אליהם מוציא סוללת רקטות מגחונו. "תחזיקו חזק" חזר מרפי, ומישל כמעט נזרקה מגג הרכב שחתך במהירות גבוהה לתוך סימטה צרה בחזרה מערבה. "רעיון מצויין" אמרה מישל בקשר, "השיריונית רחבה מדי מכדי לרדוף אחרינו כאן..." היא הרימה את ראשה מעלה לראות את המסוק עוקב אחריהם מעל הגגות, "...אבל המסוק הזה יכול לירות בנו בכל רגע ולמוטט עלינו בניין. עדיף לנו להסתכן בכבישים הרחבים בדרך לשדה התעופה, אז קח ימינה בהזדמנות הראשונננההההה...." היא סימה בצעקה למראה הבזק מגחון המסוק ורקטה המשאירה שובל עשן לבן בדרכה מטה אל הרכב.

Sabre Runner

New member
Missile Command Advance

להב משך את האופנוע אחורה ונתן לואן להמשיך לפניו. המסחרית פנתה בכבדות אל תוך הסמטה ומיד אחריה אופנועו של להב חרק את הכביש לפני שהמשיך. ---------------------- שני הטכנאים בלסו את הפופקורן בקולניות. "מה הוא יעשה עכשיו?" שאל אחד מהם, "השיריונית אולי נחסמה אבל המסוק הזה משיג נעילת טיל." "יש לי רעיון..." אמר השני וכמעט זרק את דלי הפופקורן על חברו. הוא התקרב אל המסוף שלו והתחיל לתקתק בנמרצות. ---------------------- פתאום עלה רעיון במוחו. הוא במהירות הוציא קצת מהחומר נפץ מתיקו וחיבר אליו את הנפץ. הוא מתח כמה כבל שיכול בזמן שראה את הטיל כבר נורה מגחונו של המסוק. בכל הכוח הוא זרק את החומר נפץ אל מעל למסחרית. להב החזיק את הנפץ על המושב והחוט נמתח במהירות. בדיוק בשנייה הנכונה הוא לחץ על הכפתור. שני פיצוצים, אחד קטן ואחד גדול יותר, באו ברצף מעל המסחרית. גל ההדף רוכז בתוך הסמטה הצרה ופגע באופנוע בכוח של טורנדו. להב הועף אחורה ונתקע בגרם מדרגות מזדמן. הוא לא הצליח לתפוס את הברזל ונפל לתוך צפרדע אשפה. האופנוע ביצע מספר סלטות באוויר ונחת על אלומת פחי אשפה קטנים כשהוא מועך את רובם. שברי הטיל התפזרו באקראיות לאורך, לרוחב ולגובה הסמטה. יד אחת תפסה בקצה הצפרדע ומרפק שני הופיע לידה. להב משך את ראשו החוצה להסתכל מסביב. "עכשיו זה כאב," הוא אמר, צרוד, ושפשף את אחורי ראשו.

דרגורן

New member
הפיצוץ הרעיד את הסימטה

וסימא לרגע את המצלמה האחורית של הואן, מגן ההבזקים פעל כמתוכנן ומרפי ראה את האופנוע מסתובב באויר (לוקח איתו שלושה חבלי כביסה, וערמה של בגדים), ואת להב נוחת לפח. נהיה רגע קטן של שקט, ואז הסימטה התמלאה בשברי זכוכית שירדו כגשם נוצץ. ועם הזכוכית, ירדה חתיכה מהקיר בקומה השלישית, מגלה לעיניי כל, אדם היושב וקורא עיתון בעודו עושה את צרכיו. "אריס! להב בצרות! האם תוכלי לטפל במסוק לפני שאנחנו חוטפים עוד טיל כזה?" ----------------------------------------------- "מעופף 6 ממרכז, יירט את המטרה בכל מחיר!" "בכל מחיר?" הטייס התפלא אבל מילא את הפקודה "מעופף 6 קיבל, ונע לירוט" המסוק ירד בגובה על מנת שהטייס יכול לתמרן בנוחות בין המבנים ---------------------------------------------- מרפי עצר את הואן באמצע הסימטה "להב, אתה בסדר? אתה רוצה שקארי תרד לעזור לך?" האיש על האסלה הרגיש את הרוח בגבו, הסתובב לחוסר הקיר, ואז האיזון העדין שהיה לאסלה נעלם...

Sabre Runner

New member
Down in the Dumpster Again

הראש שלו כאב כל כך. הוא ניסה להתיישר בתוך הפח. ------------------- "מה זה הצפצוף הזה?" ------------------- הוא איבד קליטה באוזן שמאל, לגמרי. ------------------- "אין לי מושג, תן לי רגע..." ------------------- הוא הטה את ראשו לשמאל ופקק את עצמות הצוואר. ------------------- "זאת תקלה פנימית. ייקח לי רגע..." ------------------- הוא הטיח את כף ידו בצד ראשו מספר פעמים. הצפצוף נפסק. ------------------- "זהו. אין שום בעיה. לא גמרת את כל הפופקורן עם דבש, נכון?" ------------------- הוא משך את ידו השמאלית חזק ימינה ופקק את עצמות הכתף. הוא עשה אותו דבר עם ידו הימנית אבל כאב הראש עדיין הטריד אותו. הוא חשב שהוא שומע קולות. הצפרדע דיבר אליו, או לפחות הלכלוך שבו. הוא התכופף וחיטט בין האשפה המגעילה פחות והמגעילה יותר. הוא מצא עצם עגלגל קטן ומשה אותו. זה היה גלעין של משהו. הוא ניסה שוב תוך כדי עשיית קולות מוזרים ועוויות פנים ולבסוף שלף את האוזנייה. היא הייתה מכוסה בנוזלים לא מזוהים ומוצקים מזוהים פחות. "יאק," היה תיאור טוב מאוד שלה. להב סגר עלייה את אגרופו ומשך את עצמו מהצפרדע. למרבה הפתעתו, האופנוע שלו היה בסדר לגמרי חוץ ממספר שריטות לאורך השלדה וכמה בליטות מתכת שעוקמו. "אה, מרפי..." הוא החזיק את האזנייה מול פיו, "אני לא שם את הדבר הזה באוזן שלי עכשיו אז אני לא יכול לשמוע תגובה. אני בסדר חוץ מ... אאו, כמה שריטות וחבלות." הוא הלך באיטיות לעבר האופנוע. "אם אתם רוצים שאני אנסה לעשות משהו בקשר למסוק תסמן לי איך שהוא." הוא ניער את האוזנייה כמה שיכול ודחף אותה לכיסו. להרים את האופנוע הייתה משימה יותר קשה, במיוחד עם גב כואב וראש מסתובב.

BluePrint

New member
"all guns, all guns blazing"

"מרפי, מה אתה עושה?!" אריס צעקה לתוך הרכב, "תמשיך לנסוע לפני שמפוצצים אותנו לחתיכות!" קול פיצוח ושבירה נשמע מרחוק ומישל הסתכלה בחזרה אל הסימטה שמאחורי הוואן, על הרצפה היתה אסלה מרוסקת ומים זרמו על קיר הבניין מימין.* היא הרימה את מבטה לקומה השלישית והזדעזעה למראה אדם מבוגר ומופשל מכנסיים המנסה לטפס בחזרה אל רצפת חדר האמבטיה שלו, שיותר מחציה נפל למטה לאחר הפיצוץ שפער בבניין חור למרפסות בקומות שניה ושלישית. אבל מה שהטריד אותה במיוחד היה המסוק היורד לאיטו לתוך הסמטה הצרה כשמנועיו כמעט מגרדים את הקירות. ______________________________________________________________________ "מה אתה עושה?!" התותחן סובב את ראשו אל הטייס שישב מעט גבוה יותר מאחוריו. "ההוראות הן לנטרל את המטרה בכל האמצעים." הוא צעק בקול לפני שכיבה את אזעקת הקירבה המהדהדת בתא הטייס, "אבל אנחנו לא יכולים להשתמש כאן ברקטות" הוא הוסיף והצביע בידו הפנויה על החור בבניין. "חרא!" צעק התותחן בתגובה לרעש הכדורים הניתזים מציפוי השריון, וסגר את משגר הרקטות בחזרה לתוך בטן המסוק. קארי שהתיישבה על חלון הוואן החלה לירות על המסוק היורד באיטיות ונראה כמתעלם ממנה לחלוטין. "תרגע, השריון שלנו יעיל ב100% נגד ירי מנשקים קלים." אמר הטייס בקול בטוח, "אז תפעיל כבר הוולקן ותחתוך את הרכב הזה לשניים." טג! טג! טג! טג! טג! טג! נשמעו לפתע פגיעות קולניות מחוץ למסוק. "אלו לא נשקים קלים!" צעק התותחן, "צא מכאן לפני שהם מורידים לנו מנוע!" אריס שראתה את את הרקטות עולות בחזרה לתוך גחון המסוק ואת המקלע הרב קני בקידמתו מזדעזע לרגע, מייד תפסה בחזרה את המקלע שלפניה ושיחררה צרור מהיר לכיוון המסוק. "לעזעזל!" קילל הטייס ומשך לאחור. המסוק הרים את האף במהירות ונסק מעלה ואחורה כשהוא מגרד את קיר הבניין השמאלי. אריס לא הסתכלה אחריו מכיוון שראתה את להב יוצא מתוך פח אשפה, וכמאה מטר מאחוריו שלושה אנשים חמושים שכנראה הגיעו מתוך השריונית שלא נכנס לסמטה. "סע! סע! סע!" היא צעקה שוב כשהיא חובטת על גג הרכב, "נגיע למטוס ונסתלק מכאן, הם לא ירדפו אחרינו מחוץ לתחום האי." *שימו לב שאריס יושבת עם הפנים לאחור, ולכן צד ימין שלה הפוך.

Sabre Runner

New member
"אח, איי, God damn that hurts"

האופנוע עכשיו עמד ישר ונח על רגליתו. להב נשען על צידו על הקיר הקרוב והסתכל על המסוק היוצא מהסמטה. משום מה, הוא לא השמיע רעש חזק במיוחד כשמנועיו בערו בכוח התרוממות. להב הסתכל על האופנוע בעיון עכשיו. הכנפיים האחורית והקדמית התעקמו וכך גם כמה תוספות אלומניום יפות לשלדה. מיכל הדלק והמנוע היו במצב מצויין בהתחשב שהאופנוע כרגע נזרק כמו כדורגל משומש. אופנוע חזק, להב חשב לעצמו. קולות עמומים נשמעו מסביב אבל הוא לא היה בטוח מאיפה הם הגיעו או לאן הם הלכו. ------------------------------------- "תגיד לי, החלשת את עוצמת הקליטה שלו?" "אופס... טעות שלי." ------------------------------------- הסביבה התחזקה מאוד והעמיסה על יכולת הקליטה של להב. "אהה..." הוא צעק, כיסה את אוזניו ונפל לברכיים. הוא ניער את ראשו בחוזקה בניסיון להיפטר מהרעש. כשהרים את ראשו מחדש הוא ראה מישהו עומד מעליו מכוון עליו אקדח. "מצאנו אחד מהם," הוא אמר למישהו אחר. להב לא היה סגור למי בדיוק. "היי," הוא אמר בחביבות.

snift

New member
דמות יצאה מסימטה, מאחורי האדם עם

האקדח, הניפה את ידה, והאדם צנח, גרונו נשפך החוצה דרך החתך שנפער. "קח את זה, ותן את זה למרפי" - אמר הגבר לבוש השחורים, מתעלם לחלוטין מהגופה של השוטר שצנחה במקום בו חיסל אותה. הגבר הושיט ללהב שבב זיכרון קטן. "סע, הצטרף אליהם. אני אעכב את השוטרים" - הוסיף הגבר. הוא שלף אקדח מכיס נסתר בחליפה, אקדח באורך 25 סנטימטר, וכיוון אותו אל המסוק המתרחק. כאשר הרים את ידו, הוסט החלק העליון של החליפה שלבש, חושף פנס מהבהב שעדיין הבהב ברצף שלהב זיהה.

Sabre Runner

New member
That´s Gotta Hurt

להב הסיט את ראשו כשגרונו של האיש שוסף. הדם השפריץ לו על הפנים ועל המעיל. הוא ניגב את הנוזל מעיניו ומיצמץ. עכשיו עמד מעליו איש אחר והוא לא החזיק מולו אקדח אלא שבב. "קח את זה, ותן את זה למרפי," הוא אמר. להב חשב שזה מוזר. הוא לא הכיר את האיש הזה אבל מפגש אחד עם מרפי היה מספיק כדי לדעת שלבנאדם יש הרבה קשרים. "איך קוראים לך?" להב אמר ולקח את השבב. הוא שם אותו בכיס, חיטט שם קצת ומיד ויתר על כך. הוא הושיט את ידו כדי שאותו בלתי-קרוא יעזור לו לעמוד.

snift

New member
הדמות פנתה ללהב, ובידה

הפנויה עזרה לו לקום, להב היה כבד מן הצפוי. "אתה יכול לקרוא לי ´הצל´ " - אמרה הדמות. בזמן שהדמות הסתובבה, שערה הוסט, ולהב היה יכול לראות את האוזניים המחודדות ואת השתקפות עני השקד.

Sabre Runner

New member
הקלות הבלתי נסבלת...

להב ניקה את הדם מפניו ומעילו כמה שיכול. לדם הייתה תכונה מעצבנת מאוד של להידבק לכל משטח ואז להתקשות ולגרד. הוא לא היה יכול להיזכר מתי הפעם האחרונה שדמו שלו עיצבן אותו באותה צורה אבל הוא גם לא הצליח להיזכר בהרבה מלפני שהתעורר בסיאטל. אותה ´הצל´ לא הסתכל עליו ויותר התעניין במה שקרה במורד הסמטה. להב הוריד רצועה אחת מתיקו והביא אותו קדימה. הוא חיטט באחת התאים הקטנים ושלף פיסת מתכת כסופה וארוכה ממנו. "חייך," הוא אמר לאלף וכשזה הסתובב אליו הוא הבזיק תמונה ובמהירות דחף את המצלמה חזרה לתא וסידר את תיקו מחדש. "להתראות," הוא אמר בפשטות ועלה על האופנוע שלו שהתניע באותו רגע. הוא שלה את השבב מכיסו והסתכל עליו לרגע, בודק אם הוא יכול לזהות את סוג השבב ממראהו החיצוני לפני שהחזיר אותו לכיס. תצוגת האופנוע הראתה לו את מד המהירות, הסל"ד, דלק וכל שאר הדברים הרגילים. הוא הזיז אותם החוצה ועבר דרך כמה תפריטים עד שהגיע למה שחיפש. על התצוגה הופיע רקע של ראדאר ונקודה קטנה הבהבה בשקט קרוב מאוד מאחוריו. הסמן שהחדיר לתוך שרוולו של האלף שידר בבירור. מעניין כמה זמן ייקח לו לשים לב אליו. הוא פתח עוד תפריט ותוך רשימת הוראות קצרה גרם לאופנוע לעקוב אחרי השידור שיצא מהאוזנייה בכיסו השני ועל השדר החוזר. הראדאר הראה לו את המיקום של הואן של מרפי בקירוב של כמה מטרים. מספיק טוב. להב הצדיע בחופשיות לכיוון האלף ואופנועו חרק קצרות את הכביש לפני שהמריא במורד הסמטה. מל"ד: למי שממש אכפת, להב הוא אתלט. משקלו ממוצע מאוד אם לא קצת נמוך יותר. ____________________________________________________________________

snift

New member
´צל´ התעלם מלהב המתרחק

והפנה את מבטו לעבר הניידת הקרובה. האקדח שבידו פלט 2 יריות, שפגעו במכסה המנוע של הרכב. נראה היה כאילו זרם חשמלי רב עוצמה פגע במנוע, הניידת קרטעה ונעצרה בעוד עשן יוצא מתחת למכסה המנוע.

דרגורן

New member
באותו הזמן, בהמשך הרחוב

"שיט! אני לא רוצה להשאיר אותו שם לבד, ועוד במצב כזה!" מרפי שיגר את סיליה, והטיס אותה קרוב ללהב "אנחנו עדיין איתך" בקע קולו של מרפי מתוך סיליה. הואן הניע ויצא מהסימטה פונה ימינה "אריס, את משלמת אז את קובעת. אבל אני לא רוצה לנטוש את להב" דרך סיליה, מרפי ראה את להב מתרומם כאשר אחד השוטרים כיוון אליו אקדח. ´ה-RUN הזה רק הולך ומסתבך!´ חשב לעצמו מרפי, ולפני שהוא החליט מה לעשות, השוטר צנח לריצפה.

BluePrint

New member
סוף הרחוב

אריס קיפלה את הזרוע והמקלע הכבד שעליה וירדה בחזרה לתוך הוואן. קארי כבר ישבה שוב על הכיסא והחליפה עוד מחסנית. "אתה ישבת עם הגב אתמול, אז לא ראית מה הוא יכול לעשות עם החרב שלו" מישל דיברה אל גופו המשותק של מרפי, "אני בטוחה שהוא יסתדר." "הוא חשוב לך או משהו?" הצטרפה קארי לשיחה כשהיא דורכת את התת-מקלע, "אם הוא לא חוזר אנחנו מקבלים את החלק שלו בשכר." "ניתן לו זמן להגיע" קבעה אריס. "אז תיכף אנחנו מגיעים בחזרה לרחוב ראשי ושם אתה פונה ימינה לכיוון הפארק. בפארק תיקח שמאלה ונמשיך צפונה דרך שכונות היוקרה לאורך החוף המערבי, לון-סטאר לא משתמשים שם בנשקים כבדים וזה יפתור אותנו מהמסוק אם הוא לא יירט אותנו קודם."

דרגורן

New member
הואן מגיע לרחוב, פונה ימינה ומשתלב

בתנועה. "אני חי מהמוניטין ומהקשרים שלי, אם ייצא לי שם של אחד שנוטש שותפים מאחור, מהר מאד לא תהיה לי עבודה" מרפי תימרן את הואן בזריזות, בעודו מחפש אחר המסוק המשטרתי. "חוץ מזה, התפקיד שלי הוא לחלץ ולאסוף אותכם. האם היית רוצה שאשאיר אותך מאחור?" ---------------------------------------------------------------- לוקח למרפי מספר רגעים לפני שהאסימון נפל "צל!" הוא כמעט אמר בקול מרפי התבונן בענין איך צל נותן ללהב איזה משהו "קח את זה, ותביא את זה למרפי". מרפי לא הצליח להבחין מה הועבר בדיוק. ´מעניין מה זה....´ הבזק הצילום החזיר את מרפי לריכוז והוא הבחין בלהב מתרחק על האופנוע. צל בנתיים ירה באחת הניידות, גורם לה לחסום את הסימטה, והתחיל לטפס על הקיר. אחרי שנייה של מחשבה, סיליה התרוממה לגובה שני מטרים והתחילה לעקוב אחרי להב. מרפי העביר את סיליה לטייס אוטומטי, וחזר לשלוט בואן בלבד.

Sabre Runner

New member
?What the Hell Are You Trying

האופנוע היה מגיע ל-90 לפני סוף הסמטה עם להב לא היה מתחיל להאיט. בהתקרבו לכניסה לרחוב, האופנוע אותת ימינה אוטומטית ורוכבו לא טרח להסתכל שמאלה אלא פשוט השתלב לתוך הכביש. האופנוע חרק וזרק זנב שמאלה. להב תיקן במהירות ומשך את ידית הדלק. האופנוע המריא במורד הכביש כשהוא עוקף מכוניות מימין ומשמאל. הוא זרק מבט קצר אחורה וראה את הרובוט המעופף מרחף בעקבותיו. אם הוא היה חוזר לבעליו או רק עוקב אחרי האופנוע? להב לא ידע. הוא רק התרכז בנקודה על הראדאר ובאיתותים האוטומטיים של האופנוע וקיווה שבקרוב יהיה מקום לעצור ולדבר.

למעלה