כף זכות

אל תסבירי לי פרענקית ממילא אני לא מבין

אמרת שחברותי האשכנזיות שומעות מוסיקה מזרחית "חברותי האשכנזיות" נוסף לטמטום את גם שקרנית. הם חברות שלך איך זה בדיוק קורה שנאציות אשכנזיות חברות שלך? ללום רוצה שיוון? גם בחורי הישיבה רוצים שיווין? שבכל ישיבה אשכנזית חייבים להכניס 20% פרענקים, אם הם רוצים שיווין למה הם הולכים ללמוד אצל אשכנזים נאצים? שילמדו עם רק פרענקים לבד ופרענקיות לבד למה זה לא קורה? אנחנו קיבלנו מוח גרמני ואתם קיבלתם מוח דפוק ערבי איסלמי יחי ההבדל הקטן הבנת את זה חתיכת פרענקית עלובה?

וואו עכשיו אני רואה שהמוח שלך

באמת דפוק!אשכנציזם! הם היו חברותי לכיתה ואם הם התייחסו אלי בסדר בצורה שיוויונית אז לא היתה לי בעיה איתם.(לא כמוך אשכנצי..גזען שאין לך ממה לחוש בכלל) אבל אם הם לא התייחסו יפה אז לא התייחסתי אליהם בכלל.... ללום ובישיבות לא רוצים אותכם הם רוצים שיהיה שיוויון 50% ספרדים 50% אשכנזים ואם לא אז לא תקבלו שקל מהמדינה!!! לכו להתרים עם השטריימל של הזברה. אגב,אני שונאת חנפנים אני מוקיעה אתזה. וזה שספרדים רוצים אחדות זה בגלל שהם יהודים אמיתיים ויש להם ביישנות לא כמוך אשכנצי..גאוותן תכלס` לנו יש ממה לחוש עלינו לארץ בכבוד מרצוננו ברכוש רב כיהודים אמיתיים עם ביישנות יהודית. אתם ברחתם בלי נעליים מהפחד מהגרמנים שרצו לפגוע בכם!אבל הם השאירו לכם מזכרת גאווה יוהרה שחצנות.... וכן הערבים למדו אותנו לשנאות שחצנים כמוך!! אשכנציזם!!! וזה שספרדיות רוצות לפעמים להתחתן איתכם זה בגלל שהם חושבות שהדשא של השני יותר ירוק! הם לא יודעות איזה חרות אתם אם הן היו יודעות הן היו חוזרות בהן...אחרי הכל אתם יודעים להסתיר תחרא שלכם ולשחק אותה טובים..אשכנציזם אשכנצי!!!אולי בגלל השנאת חנם שאתם התחלתם נחרב בית המקדש!?

חחח הבנתי שאת פרענקית עלובת נפש

אם את שונאת ככה אשכנזים והם בעינייך נאצים איך את בכלל לומדת איתם? עם כזאת שינאה לראות נאציות יום יום מול העיניים זה מטורף ,אבל את דפוקה אז זה מסתדר, ובקשר לישיבות התאים האפורים אצלך במוח נדפקו לגמרי, בישיבות אנחנו לא רוצים אותכם לא אתם לא רוצים אותנו אתם באים אלינו ולא להיפך ראית פעם נאצי אשכנזי הולך ללמוד בישיבה של פרענקים איסלמיים? רק לא הבנתי עד עכשיו ואין לי תשובה איך פרענקית שחורה ומכוערת כמוך מוכנה ללמוד יום יום עם אשכנזיות נאציות? בקשר לתיאוריות שלך אני לא מתיחס לחסרי חוליות כמוך .

תקשיב אשכציזם

א)אתה לא תדבר אלי במילות גנאי. ב)בחב"ד לומדים ביחד אשכנזים וספרדים וממש לא נדחפנו כי החסידות שלנו מיוסדת על אהבת ישראל והרבי איגן שמלכתחילה זה יהיה כך!!ואם זה לא מאורגן מלכתחילה הייתי הולכת לביה"ס ספרדי בתור ספרדיה גאה!! ואני לא גזענית מגעילה כמותך... אם האשכנזיות שם דיברו איתי יפה זרמתי איתם אבל אם הם חשו בהתנשאות מעלי אז עשיתי עליהם חרם פשוט לא דיברתי איתם. אם הן רואות אותי בתור שווה בת שווים אני מכבדת אותן אבל אם הןלא אז הן לא שוות את היחס שלי. אחרי הכל אני לא אשכנצית..אז מי שמתייחס יפה אני מחזירה התייחסות יפה ומי שלא אז גם אני לא.ומי שתגיד לי פרענקית אני יגיד לה נאצית.אבל מי שתתייחס יפה אז למה שאני ישנא אותה אם היא לא משתחצנת מעלי סימן שהיא יהודיה אמיתית אז למה שאני יקרא לה נאצית אבל אם היא תשתחצן אז היא כנראה לא יהודיה אולי היא נאצית. וגם אם יש חנפנים ספרדים אני אוהבת אותם בתור יהודים אבל מוקיעה את מעשיהם החנפנים. ובתכלס`ללום לא רו צה אותכם הוא פשוט רצהשיהיה שיוויון ואם אין דבר כזה בסדר..אבל לא תקבלו שקל מהמדינה!!!הנה חסידות סולנים פתחה ביה"ס משלה ללא מימון ממשלתי ואף אחד ולא ללום יצא נגד זה העיקר שלא יקבלו שקל מהמדינה אם אין שיוויון!!!!עכשיו הבנת אשכנציזם או שאתה צריך עוד הסברים?? באמת חבל לי הקילובייטים

תשמעי פרענקית איסלמית מושתנת

אני יענה לאדיוטית כמוך למרות שהמוח שלך מתקשה לקלוט דברים, בחב"ד היו כולם אשכנזים דיברו יידיש עד שהפרענקים הגיעו לשם הם נדחפים לכל מקום שיש בו אשכנזים נאצים ובאמת זה מעניין למה? למה האשכנזים הנאצים לא נדחפים לשום מקום שיש בו פרענקים איסלמיים, את לא גזענית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח זה כבר מעבר להבנתי אחת ששונאת אשכנזים והם נאצים והם חזירים היא לא גזענית אז מה את בדיוק? אוהבת ישראל באשר הוא ישראל? חחחחחחחח וזה שעשית חרם מי שהרויח זה הנאציות המתוקות שאיסלמית כמוך גזענית מארץ הגזענים לא עמדה לידם, את כל כך מטומטמת שקשה לי להבין כמה,את מקללת פה כל אשכנזי בשמות של נאצי וחזיר ולא משנה מה הוא אומר אז דובשנית אוהבת ישראל קטנה סיפורים ספרי לחברות שלך. ואם את כל כך נוטפת אהבת חינם מה איכפת לך שהנאצים יקבלו כסף וגם האיסלם אבל לא האיסלם יקבל והנאצים לא, את גזענית מסריחה נוטפת רעל פסיכית עם נזק מוחי מה שתכתבי נגד זה חבל"ז,

תשמע אשכנזי נאצי מגזע הנאצים עכשיו

אני כבר בטוחה! זה שהמוח שלך דפוק ולא מבין ענין אין מה לעשות ככה נולדת..אני לא גזענית אני טובה למי שטוב איתי ומי שמזלזל בי אני בטוחה שהוא לא יהודי!!אלא מזרע הנאצים אז ככה שאין לי בעיה עם אשכנזים יהודים יש לי בעיה עם אשכנזים נאצים גאוותנים כמוך.. אגב אף אחד לא נדחף הרבי מלובביץ רצה אתזה והזמין אתזה..הבנת עוכר ישראל ראש גרמני מרושע וסטני

אמרתי לך פרענקית התיאוריות שלך

לגבי כל דבר שוות כקליפת השום את פרענקית קטנה ובטלה בשישים את חושבת שמה שאת מוציאה מהפה המסריח שלך זה אקסיומה ואין בילתה ? יש לך בעיה גדולה עם כל אשכנזי ואשכנזי ורואים את זה פה בבירור , אצלך בכיתה את פחדנית עלובה תגידי פעם למיהי נאצית ותעופי משם לאלף עזאזל אבל את פחדנית ופה המקלדת סובלת הכל . את האמא של הגזעניות את היחידה פה שפותחת ג'ורה עם ביטיי גזענות מסריחים

הפוסל במומו פוסל

יאאלה ביי ביי חבל להשקיע קילובייטים על טיפש גיזען אשכנציזם שכמותך.. אני יאהב חברות אשכנזיות רק אם הם התייחסו אלי יפה ויסתכלו עלי כשווה בת שווים. אבל אם הם התנשאו מעלי ויגידו לי פרענקית אני יחזיר להם מידה כנגד מידה נאצית .. זהו טיפשוני ביי ביי גם אני יסביר לך את זה מליון פעם לא תבין ככה זה שהמוח תוצרת גרמניה חעחעחעחעחעחעחע אולי תהיה חבר של היטלר או של מועמר קדאפי.... ביי ביי

את הפתגם הזה כבר קראתי

אין לך בארסנל המצומצם שלך השיכלי משהו אחר? כנראה שאין הגזמתי , אני מפולניההההההההההההה איסלמית מושחרת יש מבינה אותי טמבלית קטנה? עכשיו היטלר הצטרף לחגיגה בקשר לקדפי זה מהצד הערבי איסלמי הפרענקי שלך הוא זה את ואת זה הוא לא יצא לך טוב למה שיצא? את לא שווה בין שווים את גזענית מלידה אולי קיבלת מכות בילדות מאיזה נאצי או יותר גרוע שיחקו איתך במחבואים נאצים מגעילים אשכנזים לבנים כאלה,

יא איזה קטע

בדיוק רציתי להזמין אותך..כדי שתפרק אותו ..הרי אמרת לי שאתה יודע להשתיק בשניה ..יאאלה לך אליו

אתה חבר של האיסלמית הקטנה?

מה זה מענייק? אני לא חסיד אדיוט אתה רוצה לשחוט אותי בא אני עם גרון מתוח,

למעלה