כף הרגל

כף הרגל

A1C מלפני שבועיים הוא 7.2 , הרופא שלי אומר שזו תוצאה מצויינית כי אני אמור להיות על 6.9. השגתי את זה בזכות הוספת הכדורים ולא בזכות שנוי אורח חיים. עדיין עליי לרדת כ 17 קילו, ואני בולע 8 כדורים ביום. טייפ 2 אתמול הייתי אצל רופא מומחה כף הרגל, בקשר לכאבים שיש לי בכף הרגל אחרי הליכה של 30 דק'. או עמידה ממושכת. הוא אמר לי כי הוא בטוח שזה בגלל הסוכרת ולא בגלל עניינים אחרים, אבל החליט לשלוח אותי לבדיקת פולסים חשמליים, והוא אמר לי "אתה לא תוהב את זה". אזה מין בדיקה זו, אתם מכירים, הולכים להכאיב לי ????? הוא אמר לי שאם זה בגלל הסוכרת, אין הרבה מה לעשות , וניתן להפנות אותי למכון הכאב ברמב"מ, אבל את האמת, זה לא יעזור בסופו של דבר. אני שונא את הרופא הזה........ אני משער שירידה במשקל תתרום הרבה במצב ותתן לי להרוויח עוד 10 שנים, בינתיים המדע יתקדם, יש לי אימון גדול בהתקדמות של המדע, ב 10 השנים האחרונות, המדע התקדם יפה מאוד. לא אהבתי אך שהוא דיבר איתי, ולא אהבתי אך שאני איבדתי את האומץ שלי, הייתי צריך להשאר ולהפגיז בטונות של שאלות, במקום זה התקפלתי ונשארתי עם המון דברים שאני לא מבין ושמציקים אותי. מישו מכיר את הבדיקה הזו של הפולסים החשמליים ????? אני חושב שהספורט הטוב ביותר לכף הרגל הוא קומבינה של הליכה ושחיה. השחיה יוצרת זרימות של מים מסביב לכף הרגל ומרעננת אותה מבלי ללחוץ על כף הרגל. כף הרגל והאצבעות חופשיים ומשוחררים ויש להם את האפשרות להתפתח ולהתרחב לכל הכיוונים. שיהיה לנו בהצלחה.

דואגת1

New member
כאבי רגלים ובכלל

מספר שאלות והמלצות, לא בגלל סקרנות אישית אלא יותר בגדר של תהיות. 1. כמה זמן אתה חולה ? 2 איזה כדורים ? המספר נראה לי גבוה למדי. לפעמים יותר מדי כדורים גורמים לתגובה הפוכה, מעלים את רמת הסוכר בדם. אני מקווה שרופא מומחה לסכרת נתן לך את הכדורים והמינונים ולא רופא המשפחה. 3 הבדיקה לא נעימה, אבל לא נוראה. יש מי שממליצים על ויטמין E כמסייע לבעיות של זרימת דם ברגלים, וגם כחומר אנטי- אוקסידנט, מכל מקום אין זה מזיק, אז מה יש להפסיד ? ניתן לנסות. ירידה במשקל ופעילות יעזרו ללא ספק. אני מניחה שתקבל עוד עצות ורעיונות, מכל מקום, נקווה שבאמת בעתיד יפתרו את כל הבעיות !!!

לדואגת1

אני לוקח 3 אפופאג', 3 נובונורם, 2 אבנדיה קטנים, ועכשיו הוסיפו לי 2 ויטמין E וגם 1 אספרין. 8 כדורים של סוכרת ו 3 כדורים תומכים. מומחה סוכרת קבעה את המינון. E ואספרין זאת החלטה של הרופא המשפחה. אני בטוח שכמות הכדורים האלה תרד באופו דרסטי אילו הייתי מצליח לרדת 15-20 קילו כפי שרוצים. אני יודע על הסוכרת כבר 7 שנים, אני בטוח שזה התחיל הרבה לפני זה, אבל לא ידעתי מזה.

דואגת1

New member
תרופות

בוקר טוב, אפופג' - 3 ביום זה המינון המכסימלי נובונורם - ידוע לך שיש מינונים שונים אבנדיה - נחשב לכדור טוב ידוע לך שנטילת כדורים דורשת מעקב, בדיקות B12' כבד ועוד. כמות הכדורים נראית לי בכל זאת גדולה, איני בתחום המקצוע, אבל לפעמים יותר מדי גם כן מזיק. נסה להגיע לרופא מומחה לפחות פעם או פעמים. חלק מהתרופות אינן "עוזרות" להורדה במשקל, רופאים אינם "מודים" בכך, אבל ידוע שעלול להיוצר "תאבון" והתוצאות של התיאבון ידועות, אז זהירות... עלולה להיוצר גם צבירת נוזלים. הכל כתוב/אמור להיות כתוב בעלון במצורף לתרופות. מתי משך היום רמת הסוכר הכי גבוהה ? אם יש דבר כזה, נסה לברר עם עצמך מה אכלת לפני זה, ומה היה יכול לגרום לכך.

דואגת1

New member
תוספת קטנה...

לא הספקתי לציין, לפי המחקרים, מאמרים וכו' האחרונים, כיום מנסים לשלב בין תרופות, צירופים ושילובים שונים, 2 תרופות, 3 תרופות, הקושי הוא למצוא את השילוב הנכון והמינון הנכון, דרושים הרבה ידע והרבה סבלנות. בנוסף, קיימת השאלה - עדיף להתאזן על הומוגלובין 6.5 ופחות תרופות או להגיע ל 6 עם יותר תרופות. קיים ויכוח אם להתחיל לטפל באינסולין בטייפ 2 על מנת לא לעייף יותר מדי את הלבלב שבמילא הוא חלש ובעייתי אצל רבים מטייפ 2. בגלל זה המלצתי להשתדל להגיע למומחה.

המלצה

כמו שאמרנו ליפיופי כדאי לפני שמגיעים לרופא לרשום את כל השאלות. ואז לא מאבדים את האומץ ולא מתקפלים ולא נשארים עם דברים שלא מבינים. לגבי הרגלים אני לא כול-כך מבינה- אבל ההגיון הבריא אומר שיתנו לך פולסים ברמות שונות לרגל ויבדקו את רגישות התחושה או התגובה של הרגל שלך. לא נשמע לי נעים במיוחד אבל גם לא נורא. קטן עליך

לשושן הצחור

זה בדיוק מה שעשיתי, אני הגעתי לשם עם רשימה ביד, ואז כשאמר לי שאני לא אוהב את הבדיקה של הפולסים, ושאם זה בגלל הסוכרת אין מה לעשות, התבלבלתי, ושכחתי לגמרי מעניין הדף. יש לי רעיון, מעניין אם אני יכול לקחת איתי טייפ קטן לשם.האם לדעתך אני יכול לבקש כזאת בקשה מרופא ??????

לזר

New member
לגבי הדופלר

בדיקה זו נערכת במכון. אתה שוכב במיטה, כאשר עליך כמה אלקטרודות בדומה לבדיקת ה-AKG. לאחק מדידה במנוחה, יבקשו ממך לבצע מספר כפיפות רגליים, כלומר מאמץ. שוב יבקשו ממך לשכב במיטה למדידה אחרי המאמץ אין לך מה לדאוג. הבידקה לא חודרנית לגוף ואין שום כרבים. התוצאות יפיקו מדודת לחץ דם (כלומר בדיקת זרימת הדם ברגליים). עם התוצאה עליך להופיע לפני כירורג שיבדוק את מצבך. סיכום: אם אתה יכול ללכת 30 דקות בלי כאבים, אתב במצב טוב. אני היתי כך רק לאחר 5 דקות והיצלתי את רגליי עם איזון (טוב משלך) ודאג לרת את המשקל העודף ואתה תיהיה ספורטאי ובמשך הזמן עם התמדה אתה עוד תזכור אותי. דאגד להוריד משקל עם המחשבה, שגם עם תרופות אשר מנקות את דפנות כלי הדם, אתה תיהיה שוב בן אדם חדש. פחות שומנים. אסור לרפד את דפנות כלי הדם. בהצלחה ורוח טובה בנפשך יום נעים

למעלה