כעת רונית בר

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
כעת רונית בר

שמה שיר הזוי של אילנה אביטל, שספק אם אילנה עצמה מודעת לו. לאחר שהשיר הסתיים, רונית שאלה בתמהון ובצדק: "מה זה היה השיר הזה?! צריך לדבר עם אריה" (מרקו עורך התוכנית א.ו) ואז שמה את השיר זינגוואלה של יהודה פוליקר.

גלעד2211

New member
גם אני לא הבנתי מה זה זה

ורשמתי שם בפורום http://91fm.co.il/forum.asp?forumID=19 שזה אחד ההזויים שלה היא לא מפסיקה לצרוח כל השיר....פשוט הזוי ואילנה זמרת אדירה

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
לא קשור לפורום, אבל אם כבר...

פוליקר אכזב בטירוף בדיסק החדש שלו. שירים שאין לי מושג מאיפה הביא, עם שירה שנשמעת כמו חיקוי של עצמו. זה כמעט והרס לו בעיניי גם את החומרים היפים של פעם. אבל למזלו שיר אחד שלו מזכיר את האקסית, אז לא אהיה בוטה יותר.

סימבה29

New member
מקצוענות לשמה

לא בודקים כל שיר לפני שמנגנים? אפילו שעורכים לה את התוכנית דווקא ממנה ציפיתי ליותר אחריות

גלעד2211

New member
סימבה

היא לא אשמה עורכים לה את התוכנית וזה מה שהיה בעריכה וזה לא קורה הרבה. אגב, זה שיר אחד מתוך 3 שעות של שירים נהדרים אחרים ומה גם שזה לא קורה הרבה שפתאום צץ איזה שיר הזוי כזה.

סימבה

זה נאמר חצי בהומור
אריה מרקו עורך מ ע ו ל ה שדווקא בולם אותי כשאני מנסה למתוח את הגבול עם כל מיני בקשות שירים מוזרות.

smailie

New member
לפני כמה שנים הייתה בגל"צ תוכנית

שהגיש צביקה ארן,אשר התבססה על בקשות של מאזינים שהגיעו באמצעות טלמסר. במסגרת אותה תוכנית, הייתה פינה קבועה בשם "פינת היציאה", אשר הייתה מיועדת בדיוק לשירים מהסוג הזה. אישית, פעם השארתי בעצמי הודעה בטלמסר של התוכנית והצעתי להם להשמיע במסגרת הפינה את "הבלדה לחמור" בביצוע משפחת רזאל (אהרון רזאל ויונתן רזאל הם מבוגרי אותו הרכב) וכך אכן נעשה. פינה יומית בתוכניתהּ של רונית בר, שבה יושמעו קטעים נדירים והזויים במיוחד מנבכי הפופ הישראלי, היא בהחלט רעיון לא רע ששווה לשקול אותו...

מה שטוב בתכנית של רונית

הוא שהיא מנגנת הרבה "יציאות" מהסוג הזה, לא השירים המעוכים של גלגלצ וחקיינותיה. תוסיף לזה את ההגשה המבדרת שלא מנסה לחקות את שדרניות גלגלצ, והרי לך תכנית מוזיקה ישראלית טובה, ושונה. איזה כיף זה? טובה, ושונה? צריכים לעשות את זה יותר ברדיו בישראל.

למעלה