כעת מי יכול להגיד לי לאיזה מערכון לדעתכם "מגיע" מערכון המשך?
D DIGITAL MAN New member 1/6/07 #2 משיח דופק בדלת הם ביקשו "מאה שנה מהיום" משיח נתן להם שנה עמדו במשימה או לא, חחחחחח
E emh Member 2/6/07 #4 דרוש המשך.... נשרק'ה (שחקן כדורסל) קרקר נגד קרקר חתונת הדמים (מה יקרה בברית של התינוק)
ר רחוב האגס 1 New member 2/6/07 #5 'חתונת הדמים' הוא מערכון מספיק ארוך בשביל שלא יהיה צריך לעשות לו מערכון המשך
S shuky63 New member 3/6/07 #6 שיח טבחים מה זה מתאים למלחמת לבנון השניה החילים הרעבים בלבנון ממש היו צריכים את פסח וינואר שיכינו להם מכלום ארוחה דליקטס
שיח טבחים מה זה מתאים למלחמת לבנון השניה החילים הרעבים בלבנון ממש היו צריכים את פסח וינואר שיכינו להם מכלום ארוחה דליקטס
J j i n j o n New member 11/6/07 #8 הייתי שמח לראות המשך ל"אופסייד סטורי", עכשיו שבית"ר לקחה את האליפות (ועדיין בטח היו שורפים את המועדון )) (וכן, אני יודע ששריפת המועדון זה ממערכון אחר. אבל האהדה לבית"ר זה מאופסייד סטורי, הרי הוא קרא לילדים שלו - אחד קוראים אותו בית"ר, השני ירושלים).
הייתי שמח לראות המשך ל"אופסייד סטורי", עכשיו שבית"ר לקחה את האליפות (ועדיין בטח היו שורפים את המועדון )) (וכן, אני יודע ששריפת המועדון זה ממערכון אחר. אבל האהדה לבית"ר זה מאופסייד סטורי, הרי הוא קרא לילדים שלו - אחד קוראים אותו בית"ר, השני ירושלים).
S shuky63 New member 15/6/07 #9 אם אני זוכר נכון גם באופסייד סטורי שורפים את המועדון במחצית השניה אחרי שיוצא לכסח קצף של אמסטל מהפה הוא צועק לשחקנים:"יאללה תתנועעו ימלוכלכים,אם לא תקחו את האליפות נשרוף לכם את המועדון"
אם אני זוכר נכון גם באופסייד סטורי שורפים את המועדון במחצית השניה אחרי שיוצא לכסח קצף של אמסטל מהפה הוא צועק לשחקנים:"יאללה תתנועעו ימלוכלכים,אם לא תקחו את האליפות נשרוף לכם את המועדון"