כעת זה ברור...

כעת זה ברור...

המוביל ל``אין-המלחמה`` העקובה מדם הזו זה אריאל שרון אף אחד לא מוביל את שרון באף פרס-אפילו יכול לשכוח מילקוט-שירות אין כלל צורך לחתור תחת ראש-הממשלה הזה הוא המוביל-אחרי...לאבדון. מרק.

חיננית2

New member
אאוריקה- איזה גילוי מדהים רבותי :cool:

בשביל גילוי כזה. והארה שכזו . אפילו אני שמתנזרת מפה זה כחודש- נכנסתי למחוא כפיים. הידד הידד-קקטוסון!!! !!! בסוף עוד תגלה שגם ביבי לא שווה אגורה .. רק שזה ייקח לך עוד שנה,שנתיים .` ==================================================================== ואחרי שאמרתי את שלי,אני חוזרת למנזר השתקניות . ומי שמחפש אותי ורוצה בכ`ז להחליף איזו מילה חיננית איתי , מוזמן - אני נטועה בטריוויה עם המון הגיון .

אלוני-מחק ההודעה הזו,זו פרסומת B-)

חיננית מפרסמת את הפורום המת שלה זו פרסומת סמויה כמו עישון פסיבי.. תודה חיננית,שהטרחת גופך.. מרק

אלוני.

New member
פסיבי

יש לך מושג מה קורה עם גבינה צהובה ??? וראיתי שחיננית שכחה לשים לינק אז צרפתי לנוחותך...

חיננית2

New member
טובבבבבבב.. אלוני ;-p

חןחן לשירות הנאה לעמיתה. למרות ,כפי שאתה יודע ,שלשניה לא יצאתי מהשבלול עבור פרסומת פסיבית. האוכל להודות לך אישית על כך ב9.8?

אלוני.

New member
פצצת אטום ???

מספרים על יפני מהירושימה שב-5/8 בערב הייתה לו תחושה לא נוחה, אז הוא העלה המשפחה על רכב ונסע לנופש.... ב 9/8 הגיע לנאגאסקי...

למעלה