כעת התחלתי להבין..

B.Shokor

New member
אחי, כבר הגבתי והנה קישור לתגובה

כנראה שהעיניים לא במצב תקין.

B.Shokor

New member
בעעעעעע, הנה תגובההההההההההההההההה

בת-עמי שלום (וסח אלנום) יעני בוקר טוב.. אם לא הייתי מרגיש שזאת המדינה שלנו לא הייתי גר פה אפילו שנייה אחת, עכשיו עזובי אותי משאר הערבים ומה הפ מרגישים, את שאלת אותי באופן אישי ואני עניתי לך באופן אישי. לגבי שאלתך השנייה למה אנחנו תומכים בעם הפלסטיני, תשובתי היא: אם בארה``ב או בגרמניה היו הורגים/יורים על היהודים, האם היית יושבת בישראל ולא עושה כלום?

שאלו אותך על התעודה הכחולה..

מה הקשר בין אחווה בין ערבי לערבי ובין הסתה למרי אזרחי ?

all

New member
מהומות אוקטובר

מה הסיבה? 1. יום שבת - שרון החזיר היהודי, טינף את מקדש אל עקצה. 2. יום ראשון - ילד בן 10 נרצח ע``י צלף ישראלי. 3. יום שני - 3 ערבים נהרגו ביום ראשון. 4. יום שלישי - 4 ערבים נהרגו ביום שני. 5. יום רביעי - 5 ערבים נהרגו ביום שלישי. כשבועיים לאחר הפרעות, ישבתי עם חבר שלי (ערבי) ושאלתי אותו - ``תגיד, מה הייתה באמת הסיבה``? הוא ענה, זה היה בסך הכל שחרור לחץ - קצת בגלל אבטלה, קצת בגלל התמונות של הילד שהראו שוב ושוב, קצת בגלל מטיפים במסגדים, וקצת בגלל. איך אומר לך, משעמם לנו, כל החיים בית עבודה, בית עבודה, אז סוף סוף היה לנו קצת אקשן``.

B.Shokor

New member
תגיד לחבר הערבי הזה שלך שימותתתתתתת

אני באופן אישי (ובלי קשר לניהול הפורום) לא מוכן לסבול בן-אדם שמזלזל בעם שלו כשהם נהרגים אחד אחרי אחד בשביל להגין עליו ועל הילדים שלו. אז תגיד לחבר הערבי הזה שלך ששוקר בדארנה אומר לך, לך תמות, ואתה חוצפה על העולם הערבי, על המשפחה שלך, ועל המאה ה-21. תגיד לו גם שיילך וילמד קצת על ההיסטוריה שלו, ותגיד לו גם שלהרוג אנשים אם היו ערבים או יהודים זה לא אקשן, זה עסק מסריח כמוהו הערבי הזה החבר שלך.

all

New member
אתה סתם מתעצבן

ויחד עם זה, מפני מי או מפני מה הגנתם, מי התקיף את מי ולמה. בכל מקרה שוקור, קח בחשבון שאותו בן אדם דיבר אל יהודי ומאות יכול להיות שלערבי הוא היה אומר דברים אחרים לחלוטין. דברים כמו - לא משנה, אני לא רוצה לעצבן אותך עוד יותר.

קלייר

New member
ההרג לא משחק שבץ-נא/לא חוזרים ממנו

משעמם הולכים מעצבנים חיילים -נהרגים יופי -שיבצו עוד קברים על האדמה לדעתי ,לא ידע למה יצאו ,וחבל שמדבר על הרג כעל שיעמום זה משחק שהמשחק לא חוזר

למעלה