כעת התחלתי להבין..

כעת התחלתי להבין..

מהי המטרה של הפורום הזה לדבר על עוגות גבינה.. רבותי-אני לא רואה כאן שום נסיון כן,לדבר על הבעיות שהן מקור הבעיה היהודית-ערבית אני גדלתי בחיפה,ובעיר התחתית והיה גם בית-הגפן..ורק חיוכים בין יהודים לערבים.. וחיים טובים בצוותא כששמעתי באוקטובר,שערביי חיפה לקחו חלק במהומות-נדהמתי אבל מאוחר יותר..גם הבנתי אילו לא אותם הערבים ערביי ישראל,הם בממוצע המשכילים ביותר,מבין כל ארצות ערב חוץ מלבנון אולי,וגם זה מתייחס יותר לצד הנוצרי ערביי ישראל,חיים כיום למרות ההתבכינות.. ברמת החיים הגבוהה ביותר מבין כל ארצות ערב חוץ מנסיכויות הנפט..אולי אז מה ההסבר? דוקא בגלל ההשכלה,והשיפור ברמת החיים ערביי ישראל נעשו קשים יותר,וממורמרים יותר ממש דבר והיפוכו,לכאורה רק לכאורה. מרק.

קלייר

New member
יופי קקטוס-לפעמים כדי להתקרב ולהכיר

גם על הדברים הפשוטים מדברים,כי השיחה מביאה להכרה, הפורום הוא דו -קיום אז מה זה דו-קיום ,דו -שיח ,על כל נושא שיקרב בין הצדדים וגם אנ גדלתי ביפו בין ערבי ישראל ,חיינו היטב יחדיו למדנו יחדיו אך לצערי, המצב שנוצר ,סחף גם את ערבי ישראל שהביעו את צעקתם האישית ,כמובן היתי מעדיפה בדרך אחרת אך לפעמים הדרך להשמע היא בצעקות-וישלערבי ישראל על מה לצעוק

ואני סבור שאת טועה-עוגות זה לא הכל

מה שקורה כאן זהו סוג של קנאה.. ערביי ישראל,שתמיד הרגישו עליונים כלכלית והשכלתית על הפלשתינאים שבחוץ התחילו לחשוש,שדוקא אילו שבחוץ רצים-שועטים לקראת עצמאות ואילו הם,המעמד העליון-לכאורה ישארו ללא מדינה.. פשוט קנאה ולא יותר וזה מקור המרי ואנחנו בטיפשותנו,חילקנו ל``הם`` רובים.. מרק.

קלייר

New member
עוגות לא הכל/אך גם דרך להדברות

לערבי ישראל יש מדינה ותעודת זהות,ואין להם מה לקנא בפלסינם עדין מצבם יותר טוב ,מהפלסטינים ויכול להיות שטעינו שחילקנו רובים,גם מטעיות לומדים אך זה לא הויכוח=,נכון עוגות לא חשוב אך אשמח לשבת עם הפלסטינים על עוגה ללא חשש ולנסות להכיר ולהבין,כדי לדעת את בעיות הצד השני לפעמים יש לחלק עוגות [

B.Shokor

New member
מה פתאום???????

אני אענה לך בתור ערבי-ישראלי.. איו שום דבר נכון/צדק בכל מה שאמרת לעיל, ואין שום קנאה בין ערבי-ישראל לבין הפלסטינים. 1. אם הקנאה הזאת הייתה קיימת לא היינו עומדים לצדם של אחינו הפלסטינים במהומות אוקטובר. 2. אם אתה מוכן לחיות על חשבון האח שלך, זו בעייה שלך, ואנחנו ערבי ישראל לא נסכים לחיות במדינה על חשבון האחים הפלסטינים שלנו. 3. אתה אומר שאין לנו מדינה? (סליחה, אבל מה אתה קורה לדבר הכחול שאני שם אותו בתוך הכיס שלי וקוראים לו ``ת``ז``)????

B.Shokor

New member
שנייה שנייה, ``שלכם``, זאת אומרת

ערבי 48 או הפלסטינים?

בת-עמי

New member
שוקר בקשר לדבר הכחול הזה

הוא נותן לכם אזרחות ישראלית אבל לא תחושת שייכות למדינה הזאת אתה באמת מרגיש שזאת המדינה שלכם???? אני חושבת שתגיד לא כי אם כן אז למה אתם הולכים עם האחים הפלסטינים נגד המדינה??????

אין סיכוי שתקבלי ממנו תשובה כנה

הוא בעצמו הודה ששנתיים הוא לא שם זין על המדינה במקרה הטוב,מוכן לקחת קצבת ב``ל מרק.

B.Shokor

New member
ניסית, וקבלת תשובה, ובפעם הבאה

תחכי עד שאכנס לפורום ואגיב להודעות שלך ושל האחרים. אוליי אמרו לך שאני בן-אדם מכור לאינטרנט, ו24 שעות מול המחשב, לא עובד, לא אוכל, ולא שותה????

B.Shokor

New member
במקום הקפה תבדוק את העיינים שלך

כי כבר עניתי ומזמן, ולמטה יש קישור

קלייר

New member
בת -עמי /עוד תקבלי תשובה/על תיגררי H-)

את מכירה את שוקור לעולם לא מתעלם משאלה ,לכן בקשה ליאליך אל תיגרי אחרי המחפשים ריב ומדון,תני לו הזדמנות

למעלה