כעס ../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif
שיתופון
אחרי כמעט שבוע שבו התרכזתי כמעט כל הזמן בכיף ובמה שטוב, ובאמת פתאום שמתי
להרבה דברים נפלאים שיש בב"ס שלי, היום בשעות האחרונות ההרגשה הזאת דיי התקלקלה לי... לא מזמן היה לנו מבחן במתמיקה, שזה מקצוע שממש קשה לי איתו... קיצר.. הייתי בטוחה שבמבחן הזה דווקא הלך לי די טוב, עשיתי את כל השאלות, הרגשתי שאני יודעת והייתה לי הרגשה ממש טובה.. היום החזירו לנו את המבחנים, וה-50 שהיה כתוב לי על הטופס, לא ממש עשה לי את היום אחרי התקוות שלי מהמבחן הזה. הרגשתי מאוד מתוסכלת. בגלל שהרבה נכשלו התפתח ויכוח ביננו לבין המורה, והעצם אף אחד לא הקשיב לאף אחד. זה נתן לי הרגשה שאין לי עם מי לדבר, ושאני צריכה רק לעשות את המקסימום שלי לבד, ופשוט מאוד מאוד לקוות שאני אעבור את הבגרות.. היה בי כעס עצום והצטרפתי למתווכחים, נתתי לכעס לצאת ואמרתי מה שאני חושבת. צעקתי. אח"כ היתה לנו הפסקה ומישהי מהשכבה שלי אמרה לי משהו, איכשהו היא קיבלה את הרושם שנעלבתי ממנה (?) ניסיתי להסביר לה שאני פשוט עצבנית ושזה בכלל לא קשור אליה... אחרי שחזרתי הביתה ישבתי לבד בחדר וניסיתי את הטכניקה שאיל סיפר עליה, ופשוט להרגיש את הכעס בלי קשר לסיבה... ועכשיו במקום להמשיך לכעוס אני פשוט מודה על המקרה הזה, למרות שלפני כמה שעות הרגשתי ממש שונה. בזכות זה, הבנתי שמותר לי לכעוס, שאני לא חייבת תמיד לחייך ולהגיד שהכל בסדר. לפעמים אני עצובה, לפעמים אני כועסת, וזה לגמרי בסדר. רק לפני שנתיים בערך בקושי הייתי מעיזה להרים אצבע בכיתה, הייתי מסתגרת בתוכי בפינה שלי, שאני אצעק? שאני אגיד את מה שאני חושבת??? וואו. אני חייבת להגיד שבתוך תוכי אני דיי גאה בעצמי, שהרשתי לעצמי לשחרר את הכעס ולא לאגור אותו בתוכי כמו שהייתי רגילה עד עכשיו.. אני מרגישה שהשיעור הזה (תרתי משמע
היה חשוב לי בשביל להבין את הדברים האלה... חחח
"שיתופון" עאלק...
מיינימום מגילה סידרתי לכם פה
מקווה שהיתה לכם סבלנות לקרוא
שיתופון