כעיקרון

נאלץ להסתפק בתמונה בלבד של הסינגל

מכיוון שנמחק הקישור ל-MP3 של 'אמריקה' שהעליתי לכאן. תאלצו להסתפק בתמונות בלבד של הסינגל כולל המילים של השיר. תמונה ראשונה כאן ותמונה שנייה בתגובה כאן.

ethnix1

New member
פרטים קטנים-שימו לב

כתוב שציור העטיפה הוא של ציירת בשם סוזאן וטרס.. אבל גם כתוב איור התווית- זאב נחמה, למה הכוונה? אולי לחלק האחורי של הסינגל? כי שם מתואר מה שנראה לי כשזיפים גנובים- דבר המתקשר לילדותו של זאב.. או שאולי זו רק אני ובכלל לא הבנתי נכון

ethnix1

New member
עזבו.. נראה לי התבלבלתי

המוח שלי בשעות הלילה לא משהו כבר אין לי מושג מה הכוונה "איור התווית"

ethnix1

New member
תוכל לשים תמונה של הדיסק

עצמו? הבנתי שזה ציור שזאב צייר אני ממש מתה לראות!!! ציורים זו אחת מהאהבות הגדולות שלי! או לפחות דרך האייסקיו בבקשה, אני מצטערת שאני מנצלת אותך :(

יש ציור על הדיסק - אסרוק ביום א'

ביום ראשון במשרד אסרוק את התמונה של הדיסק עצמו. זה מן איור צבעוני כזה של דוד סאם האמריקאי דורך על תנין על רקע שמש ומחזיק דגל שעליו כתוב שם הלהקה ושם השיר (אמריקה).

ethnix1

New member
אני מקווה שלא תשכח

אני מחכה בכליון אוזניים לראות ת'ציור של זאב... :))

ethnix

New member
אני עדיין מחכה לתמונה

אני שונאת להציק.. :( אבל אני ממש רוצה לראות את זה כבר..

ethnix1

New member
אי אפשר להקפיץ את זה למעלה?

אני ממש סמכתי עליו בקטע של התמונה ועכשיו הוא נעלם.. ואני ממש רוצה לראות את זה! נטלי, אי אפשר להקפיץ?

רק דרך הרדיו

סינגלים נמצאים רק בקרב שדרני רדיו אשר מקבלים אותם מחברת ההפצה של הלהקה כדי לקדם את מכירות הדיסק שייצא בתחילת 2005. אגב - הסינגל הבא אמור לצאת עוד חודש וחצי בערך...

tzvira

New member
גם אני רוצה לקדם מכירות של אתניקס

מי שרוצה ועוד לא שמע את השיר החדש אמריקה אני הצלחתי להקליט אותו מערוץ 24 באיכות סבירה אז הוא מוזמן להכנס לאתר שלי www.ethnix.150m.com בעדכונים ותוספות ולהוריד אותו אני מקווה שתהנו , אני שם את השיר לפרק זמן מוגבל אז כל הקודם זוכה :)

נטלייי

New member
כעיקרון

אפשר להקפיץ שרשור עד 72 שעות מההודעה הראשית. אבל אני יכולה להקפיץ. אבל אם הבחור לא נמצא פה זה לא יעזור אם אני אקפיץ.

ethnix1

New member
תודה נטלי..

אני פשוט מקווה שהוא יחזור בקרוב וישים ת'תמונה בקשתי מצוות האתר של אתניקס והם שלחו לי אבל בשום אופן לא הצלחתי לפתוח ת'קובץ אז אני מחכה לזה בכיליון עיניים ואל תשכחו שאני לומדת אמנות-אז זה עוד יותר מעניין אותי :(

למעלה