כספים לאל המעיין... http://news.walla.co.il/?w=/0/837069 אפרופו אולמרט
ד דרי הביצה New member 5/1/06 #2 כל כך הרבה כסף....../images/Emo46.gif והכל בשביל גדי קטן אחד ... מה מאכילים אותו שם ? קוויאר ? קרש ,קרש , אבל הייתי חייב
כל כך הרבה כסף....../images/Emo46.gif והכל בשביל גדי קטן אחד ... מה מאכילים אותו שם ? קוויאר ? קרש ,קרש , אבל הייתי חייב
ס סמי נורי New member 5/1/06 #3 12 מליון הרבה כסף? בשירותרום נאספו תרומות בסך 30 מליון ש"ח , וחשוב לזכור שתקציב הצבא זה 80 מליארד אז בשביל מה צריכים שירותרום?
12 מליון הרבה כסף? בשירותרום נאספו תרומות בסך 30 מליון ש"ח , וחשוב לזכור שתקציב הצבא זה 80 מליארד אז בשביל מה צריכים שירותרום?
ד דרי הביצה New member 5/1/06 #4 מה זאת אומרת בשביל מה? בשביל משכורות לאגודה "למען החייל" , אחרת ממה הם יתפרנסו ?
G gershon17 New member 5/1/06 #5 אבל זה בכלל לא אותו הדבר לשירותרום אנשים תרמו מרצונם, פה מדובר על תקציב שהמדינה מעבירה. אם ש"ס היתה מארגנת התפללותרום, אף אחד לא היה מתלונן.
אבל זה בכלל לא אותו הדבר לשירותרום אנשים תרמו מרצונם, פה מדובר על תקציב שהמדינה מעבירה. אם ש"ס היתה מארגנת התפללותרום, אף אחד לא היה מתלונן.
א אשרת New member 5/1/06 #8 תגובה. א. מה הקשר? ב. תקציב המדינה בנוי בין השאר על המיסים שאנשים עובדים משלמים ולא משנה כמה פעמים אתה תנסה להסתיר את זה.
תגובה. א. מה הקשר? ב. תקציב המדינה בנוי בין השאר על המיסים שאנשים עובדים משלמים ולא משנה כמה פעמים אתה תנסה להסתיר את זה.
A ATAF151 New member 5/1/06 #9 לא על תרומה ארה"ב מסייעת בכ 2.5 מילארד דולר (מתוך זה כ 2 מיליארד לבטחון) בשנה שהם כ 12 מיליארד שקל מתוך תקציב של כ 280 מיליארד שקל. מה שיותר חשוב בארה"ב הוא התמיכה שלה בישראל מבחינת המעמד העולמי, והנכונות שלה למכור לנו נשק מתקדם.
לא על תרומה ארה"ב מסייעת בכ 2.5 מילארד דולר (מתוך זה כ 2 מיליארד לבטחון) בשנה שהם כ 12 מיליארד שקל מתוך תקציב של כ 280 מיליארד שקל. מה שיותר חשוב בארה"ב הוא התמיכה שלה בישראל מבחינת המעמד העולמי, והנכונות שלה למכור לנו נשק מתקדם.
G gershon17 New member 5/1/06 #10 לא, לא ממש הוא בנוי על המיסים שלי. הסיוע מארצות הברית הוא חלק קטן מאד בתקציב.