כסף...

לי יש מושג

ולדעתי מחיר על 100 לירות איטלקיות 30$ הוא מגוכך ביותר ומי שיקנה את זה פשוט פראייר לשלם על מטבע כזה למעלה מ120 שקל זה פשוט מצחיק.

תמיר1991

New member
בדיוק...

מי שיקנה את זה מבזבז את כספו. אני מכיר את המטבע הזה, יש לי אולי 10 כאלו, ואני מוכן למכור את המטבע הזה אפילו בחצי שקל, וגם במחיר הזה אין קונים. בעברי הלא רחוק (לפני שנתיים-שלוש) אספתי מטבעות, ואני לא בור בנושא. אמנם בנושא הזה אני לא מגיע לקרסוליים שלך, אבל בהחלט יש לי ידע לא מבוטל. תמיר.

תמיר1991

New member
גם רוב רובם של המטבעות פשוטים,

ומוכרים לי (היו אצלי, עד שהוחלפו עם בני), אבל אני לא מומחה, ואפילו לא רבע מומחה, ככה שאולי יש שם משהו טוב יחסית והוא נעלם מעיני. יום נעים! תמיר.

AvtipuS

New member
אני לא ממש ממשיך לאסוף...

פשוט זה איזה אוסף ישן שנמצא אצלי במגירה איזה שתיים בערך... (נדמה לי שהמטבע הכי חדש שם הוא משנת 2001 איזה יורו)

תמיר1991

New member
אני ממליץ שתחזור לאסוף -

ההנאה מובטחת, ותוכל להיות חבר כאן, ולהנות אף יותר! תמיר.

AvtipuS

New member
זה לא ממש אוסף שאני בעצמי אספתי...

זה מין אוסף כזה שמידי פעם אני מקבל ממשפחה\חברים כסף מחו"ל ומכניס לאוסף... רוב המטבעות שם אני מאמין שיותר עתיקים ממני (אני בן 14 סה"כ) את כל מה שיש לי באוסף קיבלתי ממשפחה\חברים ששמעו שיש לי מיני אוסף שכזה והחליטו לתת לי כסף ישן שיש אצלהם... אני דווקא מאוד אוהב אוספים אבל אין לי ממש מה לאסוף... (יש לי גם אוסף ענקי של מתנות מביצי קינדר\מארוחות ילדים ממקדונלדס אני צריך למצוא איפה הוא נמצא... בביקור הבא שאני אלך עם אמי לשוק הפשפשים לחיפה אני מאמין שאני אמצא כמה מטבעות שירעננו לי קצת את אוסף המטבעות...

תמיר1991

New member
מדהים!

אני אישית אשמח לעזור לך, ולא נראה לי שאני היחיד. יש כאן גם אספנית קינדרים אחת, ואני בטוח שתיהנה כאן. ובקשר לגיל- אתה יותר עתיק ממני, לי יש עוד 3 חודשים עד ה- 14
תמיר.

nuny10

New member
אני חושבת שתמיר דיבר עליי, אני

אוספת קינדרים ברוך הבא נחמד פה , כדאי לך להסתובב כאן קצת במטבעות לא אוכל לעזור לך, האם יש לך אוספים נוספים?

לפי מה שאני ראיתי

למרות שלא הסתכלתי באופן מעמיק רב המטבעות הם פשוטים ביותר.......... יורו ששוים כמו שהם כיום (בערך 5.5 ש"ח ליורו) או אירופאיים לפני היורו או ישראליים בעלי ערך של המתכת הנמכרים במשקל ע"י הבנק....... אני מציע לך בכל מקרה להמשיך לאסוף..... אני בתור אספן מטבעות התחלתי בערך ממה שיש לך היום......מס' מטבעות מצומצם בעיקר ישראל ישן ואירופה בשימוש (לפחות כשאני התחלתי לאסוף זה היה בשימוש) והיום יש לי 6 אלבומים מלאים שרק הולכים ומשמינים מדיי יום......

תמיר1991

New member
השטרות גם ככה לא יקרים,

ובמצב הזה הם בכלל שווים פרוטות... השטרות הם במצב בינוני, וזה ירידה של מאות אחוזים בהשוואה לשטרות במצב חדש. תמיר.

רוזן71

New member
תמיר, ערב טוב...

בס"ד לא יכול להיות ירידה של מאות אחוזים, מקסימום מאה.
אבל יכול להיות עליה של מאות אחוזים, ואני מאחל לך עליה כזאת באוספך בשנים הקרובות.. רוזן.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

זה שאני לא גאון מתמטיקה זה ידוע
אני באמת מקווה שתהיה עלייה כזו באוסף
כנראה שהתכוונתי לעובדה שבמצב חדש זה יקר במאות אחוזים מאשר במצב שלו. ערב טוב! תמיר.

בוסטר1

New member
בכול מקרה

לפי הצילום של השטרות אתה לא שומר עליהם (מקופלים)ישר אותם תן להם לשכב בתוך ספר עבה תעביר לאלבום וכל פעם שבאה אליך חברה תשוויץ באוסף

למעלה