כסף

בדוייה

New member
כסף

כסף

הוא יכול לקנות דירה, אבל לא בית... הוא יכול לקנות מיטה, אבל לא שינה... הוא יכול לקנות שעון, אבל לא את הזמן... הוא יכול לקנות ספר, אבל לא את הידע... הוא יכול לקנות תפקיד, אבל לא הערכה... הוא יכול לקנות תרופה, אבל לא את הבריאות... הוא יכול לקנות דם, אבל לא את החיים... הוא יכול לקנות סקס, אבל לא אהבה... אז כפי שאתם רואים, כסף-הוא לא הכל בחיים. לעיתים קרובות הוא אף גורם לכאב ולסבל אני מספרת לכם את זה כי אני חברה שלכם ובתור חברה שלכם אני רוצה לקחת מיכם את הכאב והסבל המיותרים האילו אז תשלחו אליי את כל ה שלכם ואני אסבול בישבילכם ותאמינו לי חבר`ה, יותר טובה ממני לא תמצאו לעולם... אהההה ולפני שאני שוכחת, רק מזומן בבקשה...!

בדוייה

New member
מה קרההההההההה

שמיייייייח שמייייייייייייייח ועוד קצת שמיייייייייייייייח אבל לפני שאני זזה לישון כי אני פשוט חייבת, ספרי לי מה קרה... אני רוצה לעזור! בדויה

בדוייה

New member
טוב זזתי לישון אני חיייייבת

מורני רני, תעשי טובה ותהיי שמחה!!!!! פליזזזזז לא משנה מה עשו לך.. מי עצבן אותך? אני אהרוג אותו... אבל מורני תחשבי על הדברים היפים בחיים ואל תאמרי שהם לא חשובים. כי מה שיפה-אוטומטית חשוב. יפה=חשוב! - מוטו... חחחחחח גם אם זה הגלגל רזרבה במכונית למשל- הוא גם יכול להיות יפה. למשל. בה ביי ו-גוד נייט סנטר! בדויה שחולה עלייךךךךך כ``כ ועל כל כל כל כל כל הפורום הזה שלך.

מורני !

New member
בדויתית B-) :) :cool: ;-)

מתה עלייך. בטח גלגל רזרבי הוא חשוב.. בטח. במיוחד שתקועים עם פנצ`ר ב4 בבוקר על גביש גהה... לילה טוב.. חלומות פז. תודה על העידוד.

למעלה