כסף

כסף

אני הולכת בנוסף לטיפולים הותיקים שלי לסוג של אימון אישי. בפגישה האחרונה היא אמרה שנעלה את העניין של הכסף.
אני חיה בקושי. היא שאלה למה.
אין לי הוצאות גדולות, לא משלמת כרגע על טיפול. לא מוציאה הוצאות מיותרות, לפחות לעומת אנשים סביבי אני ממש חוסכת.
ההכנסה לא משהו אבל אין כיוון שהיא תגדל יותר בעתיד הקרוב.
זה מייאש כי המון אנרגיה הולכת על לשמר את המצב הקיים. הכל ממש מינימלי ואני יודעת שאין לי איך לחלום על יותר מזה.

אבל החיים ככה לא הגיוניים לנצח. כל מה שאני עושה עכשו זה כן כי אולי פעם יהיה אחרת. ואיך זה יכול להיות בכלל?

ובלי קשר

כמעט בכיתי היום
וזה היה בגלל ילדה שהייתי ממש פעם
שלא חשבו שהיא צריכה לשבוע
שאוכל היה עוד דרך לראות שלא רואים אותה.
ואפשר למצוא סיבות להבין את האמא שלה ואת התנאים.
ולמה לעזאזל למדתי מזה לא להרגיש רעבה. ולא שבעה.
&nbsp
&nbsp

katrina12

New member

levshavur

New member
הילדה הקטנה...

פנס שלום,
קודם כל רוצה להגיד לך שממש בא לי לתת חיבוק לילדה הקטנה הזאת שהיית - שמרגיש לי שמה שהיא באמת רצתה זה חום אנושי ותשומת לב, ובמקום זה היא הרגישה 'שקופה' שלא באמת רואים אותה...
זה מזכיר לי גם אותי...
זה מעניין כי זה מזכיר לי חלום שהיה לי בילדות, שזכרתי אותו גם כבוגרת.
הרופאה הסבירה לי שבמובן הסמלי הצלחת של האוכל בחלום סימלה את האהבה שכמהתי לה כילדה.
אני חושבת שהרצון הזה שיראו אותנו, ושיאהבו הוא משהו שיש לנו בו צורך חזק גם כמבוגרים.
אני חושבת שזה 'למדת' לא להרגיש רעבה או שבעה זה סוג של מנגנון לא להרגיש...לא לחוות את הכאב של (אולי?) דחייה מסוימת מאחרים, (אולי?) צורך חזק להרגיש שאוהבים אותך, (ואולי?) זה כואב מדיי לגעת ברגשות?
לא יודעת אם משהו מזה מתחבר אלייך ...אם זה לא הכיוון את מוזמנת 'לזרוק לפח' את מה שכתבתי....
אלו הן רק המחשבות שבאו לראש שלי ולא בטוחה אם זה מדבר אלייך בכלל?
האם יש משהו אחר שכן מתחבר?...
לבשה

TinaBa

New member
בא לי להגיד לך

שכמו שאפשר למצוא סיבות להבין את אמא שלה ואת התנאים וזה...
אפשר גם לבכות.
כי זה נורא להיות ילדה שלא נותנים לה לשבוע.
באמת באמת נורא.
&nbsp
&nbsp

חושבת שמתחיל להתפרק לי

המקום שלי ממש בסדר
בצורה מפתיעה
ובימים האחרונים קצת לא.
הגיעו בדיקות בעייתיות ואני מרגישה קצת רע פיזית. ואולי זה קצת גדול עלי.

למעלה