כסף, תשלום, פרנסה,

כסף, תשלום, פרנסה,

אני תוהה כל פעם מחדש, כמה צריך לעלות טיפול רוחני, מיסטי, מאגי? ישנם וויכוחים רבים בנושא זה וחילוקי הדעות הם רבים וללא סוף. סלט ירקות במיסעדת גורמה שווה לעיתים 200 ש"ח ואילו במיסעדת פועלים הוא שווה 10 - 20 שקלים. בדרך כלל אין וויכוחים על המחיר שמצויין בתפריט. ספר צמרת גובה מחירים גבוהים ואין מחלוקת על-כך, ספר רגיל גובה מחירים נמוכים כדי להתפרנס. רבנים גדולים מקבלים תרומות גדולות, רבנים קטנים גובים תרומות קטנות, חחחחחחחח אין באמת גדול או קטן. אוהב מיקי

מזכירה לך דיון ארוך בנושא../images/Emo130.gif

סדנאות, כסף מיסטיקה.. היה לנו דיון ארוך מאד בנושא. אשמח אם יש מצב לחידוש
שבת קסומה לנו

היי גילי קראתי זאת ממש מעניין.../images/Emo140.gif

זה לא נתן לי תשובות, אבל סתם כתבתי מהרהורי לבי. אני מאוד שלם עם עצמי ביחס למה שאני דורש אך לפעמים דווקא חברים מכניסים אותך לפלונטר. אוהב מיקי

../images/Emo140.gif מיקימותק../images/Emo24.gif

לא שאלת אף שאלה, ובכל זאת הנושא שהעלית הזכיר לי את הדיון ההוא, לכן הבאתי קישור.
חוצמזה, היום התחיל מקסים..
נדאג שימשיך נפלא לכולנו

מיקי היקר אני חושבת שכל אחד

עושה מה שהוא מרגיש... עד לפני כשנתיים הייתי לוקחת שקל כי אמרו לא טוב בלי כסף..ואני למה לקחתי שקל למרות שהייתי אחרי כשמונה שנים של לימודים,,כי הרגשתי שאני עוד לא יודעת כלום(לא שהיום אני מרגישה שיודעת הכל ממש לא) אבל היום אני כבר לוקחת 100 שח' ומרגישה בסדר גמור עם זה.. נכון שיש כאלה שיש להם שיא של חוצפה שאחרי בקושי שנה של לימודים הם כבר מעבירים קורסים!!!!!!!!!!!! איך??????ואני מכירה כאלה...

IBP1

New member
אני מצאתי כי ...........

אצל היוקרתי אתה משלם ביוקר על השם והמוניטין שצבר האיש. לא תמיד מה שתקבל ביוקרתי הוא טוב .ההפרש במחירים אמור להיות כביכול מדד לאיכות. האמת בשטח היא שאני ההוכחה הטובה ביותר לכך .אחד מתלמידיי בעבר (ולא הכי מומלץ שבינהם שאחרי השיעור השלישי החליט לצאת ולעסוק במאגיה בכוחות עצמו).מהסכומים האסטרונומים אותם הוא גובה ,ניתן להבין כי הוא מומחה גדול.רק לאחר הטקס אתה מבין כי הוא רימה אותך. מי שמשלם אלפי ש"ח ,עבור שקית המכילה בכור ב-10 ש"ח. לא מבין כי מה שמניע את המכשף לעשות כן הוא תאוות בצע ולא הניסיון בעיסוק זה.אחד משיקויי אהבה שאני מכיר דורש 21 ימים לשהות בחושך מוחלט ,במקום קריר בטמפ' החדר (18 מעלות בדיוק) וניעור כל 4 שעות בערך. לרוב אני מכין אותו רק בכדי לא לשכוח את אופן הכנתו .כמה לפי דעתך יש לדרוש עבור מספר טיפות ממנו? זכור מדובר בכמעט חודש עבודה.אוהב אותך בן אדם.

למעלה