כסף - שפע - הצלחה - צמיחה

כסף - שפע - הצלחה - צמיחה

פותחת שרשור בו נוכל לרשום בנושאים אלו, את מה שאנו רוצים לשתף או לתרום לגביהם

4 מאמרים שיכולים לתרום בנושאים אלו

סיכום עקרונות הסוד - מאת בוב פרוקטור זה קל להרוויח כסף - מאת בוב פרוקטור הכרת תודה - מאת אופרה וינפרי דרך חדשה להשגת מטרות - מאת ד"ר ג'ו ויטאלי קישור אליהם

אוריק3

New member
גב' הררי היקרה

את מסיונרית הזויה של תעשית הכסף האמריקנית את מיחסת בהפניות שלך למקורות אשר מקדמים אינטרסים מסחרים אישיים בקישקוש ארטילאי של "כח המשיכה וכח המחשבה ורק תחליט ותהייה מליונר " רק תקנה את הספר שלי או הסידי שלי והספר על תולדות חיי. נו באמת את כה נאיבית או שאת מקבלת שמה אחוזים?

tlingit

New member
הערה בנושא דרכי התבטאות בפורום ../images/Emo13.gif

אנא, שים
: כאן בפורום אנחנו משתדלים לשמור על דרכי התבטאות מנומסות גם כאשר אנחנו מנהלים ויכוח וגם כאשר אנחנו לא מסכימים אחד עם השני
כל אחד ואחת מאיתנו נושא עימו נסיון חיים שונה וכל אחת ואחד מחזיקים בדעות משלנו. לפעמים דעות אלה דומות לשל אחרים מסביב, ולפעמים הדעות שלנו שונות מאד זו מזו. זה מה שיפה בפורום, זה מה שמוסיף עניין ותוכן לניהול דיונים פה. אבל הקפדה על כבוד הדדי ועל אופן ההתבטאות הינה ערך חשוב מאד בעינינו ערך שאותו כולנו חולקים השמירה עליו מאפשרת לנו לקיים דיונים מועילים. גם כאשר משהו מאד מפריע לנו וקופץ לנו בפנים לענות לו, עדיין יש מקום לבחור את דרכי הביטוי שאנחנו נותנים לו. מפני שהרבה פעמים יהיה לשומע (קורא) יותר קשה לקלוט את המסר בגלל ה"רעש" שדרך הביטוי יוצרת. והרי בעצם מאד חשוב לנו להעביר מסר מסויים, לא?

אוריק3

New member
דרך הביטוי היתה עצורה ומאופקת לאור

נסיון נואל למכור משיחיות בפורום, שאמור לסייע לאנשים במידע אודות אפשרויות לטיפול. ולא למכור להם אוטופיות עקב מצוקתם.

tlingit

New member
../images/Emo13.gif אני שמחה

לשמוע שאכן עשית מאמץ להתנסח באופן מאופק
ועדיין אין מקום בפורום לצורת התבטאות פוגעת, מעליבה או מזלזלת
גם הבעת התנגדות, גם הבעת אי הסכמה, גם הבעת דעה הפוכה ונוגדת לחלוטין למה שמישהו כתב/ה יכולים להיעשות תוך בחירת מילים ראויה, השמטת ביטויים מעליבים, והקפדה על התנסחות המכבדת את עצמך ואת הכותבים והקוראים האחרים בפורום
אני בטוחה שאתה יכול לעשות זאת

אוריק3

New member
אני שמח שאת שמחה יקירה ברם..

ישנו יעוד ענייני לפורום דנן. ומטרתו להבנתי לנהוג במנהג היעילות העיניינית- עצה הדרכה הכוונה תחומית. אחרת הזליגה תהייה רבתית..

כוח המחשבה והתגובה

בתגובה שהגבת קודם לגלעד כתבת- "כאשר אתה רוצה לשנות מהלך התנהגותי כלפי עצמך או סביבת חייך עלייך לפעול בנחישות על מנת להשיגה מהטעם של שינוי הרגלים, המצריך לבצע סך פעילות. ושוב, אצל כל אחד המהלך יפעל אחרת. מאותו טעם שאתה צריך להגיע מנקודה אחת לשניה אתה יכול באוטובוס או במרצדס, תלוי מה האפשרויות שלך" האם הנחישות כפי שכתבת לא מתחילה בכוח המחשבה???? האיך הוא תוצאה של יצירת המחשבה מזמינה אותך לחקור למה הכעס וההתנגדות הגדולךה "לסוד" בהצלחה

אוריק3

New member
אירית..

הנחישות מתחילה בידע . כח המחשבה מוביל לבחינת היכולות. סוד ההצלחה ינבע מאיכות העשיה והדבקות בה. כל זה לא יתחיל לפעול במלוא היעילות ללא מהלך של הבנת המצב העכשווי וייצובו. הכרה ביכולות וקבלת החלטה טרם נקיטת המהלך קריטית. דהיינו..להבין אוביקטיבית היכן אנחנו ומה אנחנו רוצים. ולהחליט שאנו רוצים להחליט בבהירות מלאה. או אז, כח המחשבה הטעון בידע אוטנטי למצבינו ובמה שאנו רוצים להיות הוא כח המניע אותנו. זה כל הסוד להצלחה. סביבה אוהדת ותומכת או אימון תומך וצמוד יחזק את יכולת ההתמדה החשובה כלכך. דגש חשוב...לדרכי, הצורך ביצוב (הכרה וקבלה) המצב העכשווי והבנתו כתשתית וכנקודת מוצא, הכרחי.

עולם מושגים שונה אבל כוונה ותוצאות

זהות היי אוריק אכן בכדי להגיע לתוצאות -הרצון הנחישות, מחויבות אחריות, ואותנטיות הם תנאים הכרחיים אולם עם כוח המחשבה כפי שהוצג בסרט "הסוד" מחולל את התפנית ואולי ניתן לקרוא לו גם כוח ההתכווננות שמעת את המשפט כשאדם מתכוונן השכינה נעה? המצב העכשווי התודעה של מה הכוחות המחזקים שלי עם היכולות וההצלחות שלי, וכן מה הם הבלמים שלי כגון אמונות כזב הרגלים תירוצים וכדומה....מאפשרים להגיע למטרות תוצאות שאנו שואפים למעשה האימון הוא האיך כוח המחשבה הוא המה. תודה על השיתוף

אוריק3

New member
אז זהו שאני לא מאמין כל כך.

אנשים הזקוקים לאימון הם אנשים המצויים במצוקה ודיי מבולבלים ומתוסכלים. כמה תעצומות נפש וכח את יכולה להוציא ממצב נפשי כזה ? לכן אני לא מאמין בכוח המחשבה, רצון ונחישות בפורמט הזה. אין לאנשים דיי אנרגיות כדיי להרים את עצמם לבד או ל"התכוונן", וכאן המטפל או המאמן נכנס לתמונה. ואת דעתי על "הסוד" כבר אמרתי.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מיסודות האימון

הוא לראות את הלקוח כיצירתי שלם ובעל תושיה. בעיני המשמעות של זה היא להאמין בכוחותיו של המתאמן, או לא לאמן אותו. אם לאדם אין כוחות - כנראה שמתאים לו יותר סוג אחר של עבודה - אולי טיפול פסיכולוגי.

אוריק3

New member
אני קצת מסתייג ענבל..

את מציגה את תפיסת הלקוח כשותף שלך.הוא לא. מדובר באדם המצוי במשבר, בדרך כלל של אובדן דרך, עצם הנכונות שלו לרצות בשינוי יהווה עבורך יכולת כמאמנת לטעון אותו באנרגיות שהם הם הכוחות שהוא זקוק להם. אדם ללא כוחות הוא אדם שלא רואה את האור בקצה המנהרה, את כמאמת תראי לו את הדרך. לא נראה לי שפסיכולוג יהווה עבורו פתרון טוב יותר, בטח לא זול יותר ואיטי הרבה יותר.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חילוקי דעות

נראה שיש לנו חילוקי דעות מהו אימון. ראשית, האנשים שאני מאמנת אינם בהכרך במשבר או באובדן דרך. בדרך כלל הם מרגישים תקועים או רוצים שינוי בחיים, אבל לאו דווקא במשבר. אני רואה את תפקיד המאמן בלעזור למתאמן להוציא מעצמו את מה שיש בו. להעיר את האנרגיות שבו ולהתחבר אליהם ולא "לטעון אותו באנרגיות". מעניין אולי לקרוא מה יש ל-ICF לומר על תפקיד המאמן - זה מופיע בקוד האתי.

אין לי שום קשר אל האתר ../images/Emo13.gif

לדעתי יש שם מאמרים מאד מקדמים. האם קראת אותם?
אני מבינה שמשהו שכתוב באתר מעצבן אותך (אחרת כנראה לא היית מגיב כך). אני לא יודעת מה בדיוק מעצבן אותך, אבל זה: - לא קשור אלי - ולא קשור אל הפורום הזה זכותך לחשוב מה שאתה רוצה בתוך עצמך אבל אל תקשר את זה אלי. תודה.

אוריק3

New member
מיכל יקרה

אכן קראתי את המאמרים ואף ראיתי את הסרט המצורף. עניינם במשחיות מסחרית נטו. ואם לא שמת לב ומטרתך היתה להציע אותו כאלטרנטיבה טיפולית/אימונית תמימה אז הרייני מתנצל בפנייך. אבל נסי נא לבחון את הקונספט שוב, מדובר במסחור אמריקני של משחיות מאוד מפוקפקת ויש לא מעט שרלטנים שעושים מזה כסף כנראה טוב. הפורום הזה עניינו באימון ייעוץ והדרכה נטו. ולא חיפוש חלופות רוחניות.

שאלה

כתבת: "מדובר במסחור אמריקני של משחיות מאוד מפוקפקת" מי אלו? מי הם? אני לא רואה את זה, אז אשמח להבין על מה אתה מדבר.

אוריק3

New member
אוקיי..אבני דרך..

ולא מתוך פטורונות חו"ח. נתחיל בסרט , האם הוא בנוי כמוצר דקומנטרי/ לימודי/הדרכתי או כמוצר לקידום מכירות הכולל הרבה מידע לא רלוונטי , המון גרפיקה , פאתוס, מוזיקה של טריילרים. מוטיבים חוזרים וכן הלאה הכי דומה למשדר בחירות !!!. בעוד שחומרים דקומנטריים עניינים מציגים ללא פאתוס במדרג מתקדם תוך הצגת תמונה מאוזנת. "הכתבות" מטרתן ללוות ולכוון מידע באותה מתכונת של חזרה על מוטיבים תוך הצגה של פסבדו ראליות. המאמרים "נראים" ולכאורה נעשים במתכונת נטרלית אוהדת. אבל התעמקות בטקסט וקריאה חוזרת למי שמתקשה לזהות את "הכתיבה המסחרית המוסווה" חושפת את המגמה. אחת מהדוגמאות של יצירת "דת" חדשה ומהלך משיחי. הנה בסרט ה"בליפ" המושתת על רבעיי וחצאי אמיתות מתוך תורת הקוונטים הבעייתית. באם יעניין אותך ניתוח יותר עמוק על מבנה מאמרים או סרטים אינטרסנטים המכילים הרבה מידע "פסיכולוגי" סמוי אשמח לדון איתך באופן פרטי .

למעלה