כסף שלא שולם...

מצב
הנושא נעול.

LoliLoli

New member
כסף שלא שולם...

כסף שלא שולם...
שלום לכולם, בת דודתי הקטנה החלה לעבוד באיזה בית קפה קטן בגיל 17+.... בעל הבית הזקן הנחמד והדואג היה משלם מתי שבא לו וכמה שבא לו.... היא עבדה שם חצי שנה, קיבלה כסף מזומן כמה פעמים בחודש אבל לא את כל הסכום. כיום היא כבר בת 18 והתפטרה מהעבודה אך בעל הבית חייב לה כ 500 שח. אין לה תלושי משכורת ואין שום הוכחה שהיא עבדה שם והיא מפחדת לדרוש ממנו את הכסף שלה. מה עושים? לאן אפשר לפנות?

היא חייבת לפנות אליו.

כסף שלא שולם...
שלום לכולם, בת דודתי הקטנה החלה לעבוד באיזה בית קפה קטן בגיל 17+.... בעל הבית הזקן הנחמד והדואג היה משלם מתי שבא לו וכמה שבא לו.... היא עבדה שם חצי שנה, קיבלה כסף מזומן כמה פעמים בחודש אבל לא את כל הסכום. כיום היא כבר בת 18 והתפטרה מהעבודה אך בעל הבית חייב לה כ 500 שח. אין לה תלושי משכורת ואין שום הוכחה שהיא עבדה שם והיא מפחדת לדרוש ממנו את הכסף שלה. מה עושים? לאן אפשר לפנות?
היא חייבת לפנות אליו.
ואם הוא יסרב, עומדת בפניה האופציה להגיש תביעה. וזה בדיוק מה שעושים.

LoliLoli

New member
אוקיי, השאלה שלי איך מגישים תביעה

היא חייבת לפנות אליו.
ואם הוא יסרב, עומדת בפניה האופציה להגיש תביעה. וזה בדיוק מה שעושים.
לאן פונים? מה משלמים? איך מוכיחים שהיא כן עבדה שם? האם יש סיכוי שתפסיד ואז תשלם על המשפט?

מגישים לביה"ד לעבודה.

לאן פונים? מה משלמים? איך מוכיחים שהיא כן עבדה שם? האם יש סיכוי שתפסיד ואז תשלם על המשפט?
מגישים לביה"ד לעבודה.
אפשר על הטופס הזה. אם הוא יכחיש שהיא עבדה שם - יהיה צריך להעיד על זה ואז השופט יקבע. תאורטית - יש סיכוי להפסיד ואז להיות מחוייבת בתשלום הוצאות.

זה עתה סיימתי לעדכן את כל הטפסים

מגישים לביה"ד לעבודה.
אפשר על הטופס הזה. אם הוא יכחיש שהיא עבדה שם - יהיה צריך להעיד על זה ואז השופט יקבע. תאורטית - יש סיכוי להפסיד ואז להיות מחוייבת בתשלום הוצאות.
בקישורי הפורום, אז אפשר להשתמש בשירות הזה. האמת, שההודעה הזו מופנת לשיר ורד שיידע אותי שיש צורך בעידכון הקישור אבל לא היה לי איפה לתקוע אותה, אז התלבשתי עליך. שבת שלום.

באמת הרגשתי...

בקישורי הפורום, אז אפשר להשתמש בשירות הזה. האמת, שההודעה הזו מופנת לשיר ורד שיידע אותי שיש צורך בעידכון הקישור אבל לא היה לי איפה לתקוע אותה, אז התלבשתי עליך. שבת שלום.
באמת הרגשתי...
פתאום שמישהי התלבשה עלי. טוב שזו את.

שתדע לך שהאשימו אותי כבר בעבר בבית

אבל טוב...
שהטפסים מעודכנים. בטח יהיה עכשיו מבול תביעות בבתיה"ד לעבודה, כי הטפסים יהיו כל כך נגישים.
שתדע לך שהאשימו אותי כבר בעבר בבית
בבית הדין לעבודה בכך שהפורום גורם להצפה. אני מיד הצעתי למאשים שיזמין אינסטלטור. נראה לי הולם. לא?

שתגיש תלונה במשרד התמ"ת

כסף שלא שולם...
שתגיש תלונה במשרד התמ"ת
שתשלח פקס ל 5125216- 03 עפ הפרטים שלה וטלפון להתקשרות פרטי המעסיק ובקצרה את מהות הבעיה יענו לה זה קצת לוקח זמן בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה