כסף קל

ginatb

New member
כסף קל

שלום המסמך כתוב בלשון זכר,אך מיועד לשני המינים. הנה דרך פשוטה לעשיית כסף, בהשקעה של 5 שקלים ו6 בולים. יום אחד , כששוטטי ברשת וגיליתי את המסמך , אמרתי לעצמי שזה בטח שטויות וזה לא יכול להיות אבל הייתי סקרן והמשכתי לקרוא. היה כתוב שאם אשלח 5 ₪ לכל שם שרשום ברשימה, תוך זמן קצר מאד ארוויח הרבה כסף. בנוסף, צריך להוסיף את השם שלך בתחתית הרשימהכמספר 6 ולשלוח ל300 קבוצות דיון- יש 500,000 כאלו, שוק די גדול לא? אני תמיד מתעלם ממכתבים כאלו ואומר שחבל על הזמן, זה לא יעבוד.אבל אמרתי לעצמי שההשקעה היא מינימלית ואולי משהו טוב ייצא מזה, אף פעם אי אפשר לדעת. שאלתי את עצמי האם זה נכון. הבן אדם מתחתי ברשימה מספר: תוך 7 ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר.הייתי בשוק.בשבוע הראשון קיבלתי $25 .הייתי בהלם. בשבוע השני קיבלתי $10000 . וזה רק הולך וגדל!!! וכל זה תמורת 6 בולים!!!ו $6 !! ההוראות מאד פשוטות מאד , זה קל וכדאי אז שימו לב טוב.אם תבצעו אותן תזכו לתגמולים יפים ותעזרו לעצמכם, ולאחד ולשני. צעד אחד: קחו 6 שטרות של $1 או 6 מטבעות של 5 שקלים. קחו פיסת נייר וכיתבו עליה בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך ועל הדף כיתבו את כתובתכם המדוייקת. עכשיו צריכים להיות לכם 6 ניירות ובהן הכתובת המדוייקת שלכם, והבקשה להוסיף את שמכם לרשימת הדיוור, ו 6 שטרות של $1 או 6 מטבעות של 5 שקלים . קחו 6 מעטפות, והכניסו לכל מעטפה מטבע אחד של 5 שקלים( או שטר אחד של $1) ונייר אחד. השתדלו לעשות זאת בצורה כזו שלא יראו את הכסף. שלחו את המכתבים לכתובות הבאות: 1. עופר קינסברג.המסילה 11 הרצליה 2. מוטי לוי. אהרון קציר 41 באר שבע 3. ענת עזר בן ציון ישראלי 3 גבעתיים מיקוד 53231 . 4. בר אפיקי ת.ד. 52091 ת"א מיקוד 67132 . 5. רקח רחל ת.ד. 4595 באר שבע מיקוד 84144 . 6. אמוץ רוגל דזנגוף 229 ת"א. צעד שתיים: הוציאו את השם הראשון מהרשימה (3 הופך ל 2 , 2 הופך ל 1 וכ'ו) הוסיפו את שמכם במקום השם השישי. צעד שלוש: חפשו באינטרנט על קבוצות דיון , פורומים שונים. יש לפחות 500000 כאלו צעד ארבע: שנו את המאמר הנ"ל , אך נסו שישאר זהה למקור ככל שניתן. שילחו אותו ל 300 קבוצות ברשת. זיכרו- ככל שתישלחו ליותר קבוצות תרוויחו יותר!!!

Hakarpad

New member
כסף עוד יותר קל :)

מי שלא מאמין בזה... מוזמן לשלוח לי צ'ק על סך 10000$ :) ואז אני אעשה כסף הרבה יותר קל... אז אלו ההוראות: שלחו לי צ'ק על סך: 100-~ ש"ח ורשמו את שמכם במעטפה עם כתובתכם המלאה. אני אחזיר לכם מכתב עם תודה :)

התבלבלתי

אני אמור להכניס 6 שטרות של 5 שקלים? לא הפסיקו לייצר אותם. אגב, אפשר לעשות את זה גם עם כסף שבדי?
|אייקון של שרשור שעומד להימחק בקרוב|

Hakarpad

New member
נראה לי שכן... בכל אופן

אני אשמח לקבל גם כסף שבדי :) אפילו תווי קניה :) או כל דבר אחרת שווה כסף :) גם מתנות :)

Bajoran Priest

New member
שיט ! אין לי אף אחד מאלה..

נשאר לי רק המלאי של זהב ויהלומים... זה בסדר אם אני אשלח לך?

Bajoran Priest

New member
בדיוק נגמר לי : \

אבל יש לי שלושה ארבעה כדורי נביאים, מה אתה אומר?

למעלה