כסף פנוי

מצב
הנושא נעול.

ziong1

New member
כסף פנוי

כסף פנוי שלום לכולם יש לי כסף פנוי במה אני יכול להשקיע אוטו בלי סיכון. מבקש עזרה

dw2322

New member
השקעה חסרת סיכון זה חיסכון צמוד מדד

כסף פנוי שלום לכולם יש לי כסף פנוי במה אני יכול להשקיע אוטו בלי סיכון. מבקש עזרה
השקעה חסרת סיכון זה חיסכון צמוד מדד בחיסכון צמוד מדד אין סיכון, שכן מובטח לך שתקבל את המדד + ריבית מסויימת. האם הריבית היום אטרקטיבית או לא והאם אפיק זה ייתן תשואה עודפת על אחרים זה כבר סיפור אחר. רצוי גם לעשות סקר שוק בין הבנקים לפני שמחליטים. מלבד האפיק הצמוד, ישנם אפיקים סולידיים אחרים, אך הכוללים כבר סיכון מסויים: האפיק השקלי, החביב מאד על רוב עם ישראל בשנים האחרונות. - אפיק דולרי - אפשר אגחים של חברות - ואפשר מניות כל האפיקים האלו כוללים סיכון מסויים, עם סיכוי לתשואה עודפת על פני האפיק חסר הסיכון (אחרת אפיקים אלו לא היו קיימים). בד``כ תיקי השקעה כוללים יותר מאפיק השקעה אחד, תלוי בטעמים של המשקיע.

ליוגל

New member
כסף פנוי-יעוץ פיננסי

כסף פנוי-יעוץ פיננסי שלום, שמי ליובה, אני יועצת פיננסית בחברה ``תשואה`` מספקת שירותים כלכלים ופיננסים.אנו מספקים מגוון שירותים, והמטרתינו להגדיל את הרווח , שהכסף המושקע של הלקוח יגדל במידה רבה ביותר.אנו עורכים תוכניות חסכון יעילות ביותר ורווחיות ביותר שלא יכולות להשתוות לאלה שהבנק מציע, יש לנו שוק ההון, מחלקת ביטוחים. אם אתה באמת רוצה עזרה - כיצד להשקיע את כספך פנוי בצורה יעילה ורווחית ביותר שאפשר- כאן תקבל יעוץ פיננסי הכי מקצועי וטוב לאורך כל הדרך. פלפון:056-593490 מספר טלפון:04-8597337 [email protected]

מצב
הנושא נעול.
למעלה