כסף מחפש השקעה

yiinit

New member
כסף מחפש השקעה

מחפש הזדמנויות השקעה בחברות סטרט-אפ צעירות או בוגרות בעלות טכנולוגיות חזקות פוטנציאליות או מוכחות, נא לפנות בצרוף שורה או שתיים המתארות את התחום ואת היזם [email protected]

TechSoft

New member
סטרט אפ-טכנולוגיות

היזם: הינו בעל 16 פטנטים רשומים בתחום התעשיות הביטחוניות ,בעל השכלה פורמלית של תואר שני בהנדסת אלקטרוניקה. התחום: שוקר אל-חוטי. בעל עניין רב מאוד בשוק התעשיות הביטחוניות לפרטים : 052-8240376 www.TechSoft.co.il

davealko

New member
השקעה כדאית

שלום לך , שמי דוד ואני נמצא כרגע בשלב של רישום ועריכת פטנט מתחום המשחק, המשחק הוא משהו בסדר גודל מאוד ממכר פוטנציאלית { לפחות על פי התגובות שנתנו המעטים שנחשפו אליו}חוזים עתידיים שלו יבואו מהכיוונים הבאים: מפיץ משחקי קופסא בין לאומי/ שעשועון טלויזיה/משחק מחשב לשימוש באינטרנט/ מערכת עיתון מכובדת סטייל ידיעות והסודוקו/ אפשרות פיתוח של תוכנת הצפנה מהמשחק. רק בעוד שלושה שבועות הוא יוגש רישמית לרשם הפטנטים, הוא עבר את שלב החיפוש פטנט ונמצא כשיר לקבלתו, היום אני זקוק לסכום של 70,000 דולר א. 40,000 דולר לשימושי האישי מיידי. ב. 30,000 על מנת לרשום אותו בו זמנית בכמה מקומות חשובים ולהגן עליו כמה שיותר, בתמורה לסכום של 70,000 בזמן של היום ולא בעוד שלושה שבועות , אני מוכן לוותר על 15% מהבעלות על הפטנט וזכויות המשחק.ליותר פרטים והסכמה לחתימה על הסכם סודיות אחשוף את מרכולתי. 054-3027363

למעלה