כסף ומחירים

צ ל י ל 8

New member
כמה עולה טבעת ראשונה רמה 17 ?

זה נכון שזה בסביבות ה-500 מיל? וכמה יכולות לעלות רמות 15 ו-16? ושוב, אני לא מדברת על האייונט האחרון שהשוק מוצף בהם, אלה הראשונות אחרי ה-BB.

MomerS

New member
נראה לי שראיתי שמוכרים טבעת לבל 17 ב 200M

אבל לא בטוח

יש הבדל?../images/Emo118.gif

בכל רמה הטבעות האלו נותנות את אותם הסטאטים. בפעם האחרונה שנכנסתי למשחק, יכולתי לשים את שתיהן.. ויותר מאחת מהסוג השני. אז זה באמת משנה אם זו הראשונה או השניה?

Hasselblad

New member
אכן יש הבדל מאוד גדול אפילו

באיוונט הראשון היו בדיוק 17 יום ומי שפיספס יום לא הצליח להגיע לשידרוג ה 17 ולכן יש הרבה פחות טבעות של האיונט הראשון.

אני שוב לא מבין../images/Emo118.gif

אפשר לענוד 4 טבעות של האירוע השני? אם כן אז ההשקעה של אנשים באירוע הראשון הלכה לפח.. כי מדובר באותם הסטאטים להנחתי ההגיונית בטח אי אפשר P:

צ ל י ל 8

New member
היה אפשר לפני הסרבר צ'ק האחרון

היה אפשר לענוד 2 טבעות של האיוונט השני. עכשיו ניתן לענוד רק את הראשונה עם השניה, ועוד 2 טבעות אחרות כמובן לפי בחירתך.

GינGית

New member
אלא אם טבעת של האיוונט השני לא הפכת

לטריידבל, אז את יכולה לשים 2 טבעות מהאיוונט השני אחת טריידבל והשניה לא טריידבל + טבעת מהאיוונט הראשון אני מכווה שזה ברור מספיק

GינGית

New member
נשמה זה המקרה שהפכת את הטבעות לטריידבל

אם במיול הפכת לטריידבל ובראשית לאאאאאאאאאאאאאאאא את יכולה להעביר את הטבעת טריידבל מהמיול וללבוש את שתי הטבעות

צ ל י ל 8

New member
קוקי'לה ../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שתוקן בSC האחרון

אני יודעת בדיוק למה את מתכוונת. אם עשית טבעת שלא ניתנת להעברה בדמות אחת, את לא יכול יותר ללבוש אחת נוספת מאותו סוג (הכוונה 2 טבעות מהסוג האחרון) גם אם היא ניתנת להעברה. נקסון תיקנו את הגליץ' הזה.

דמותי לובשת 2 טבעות של BB2../images/Emo118.gif

אחת טריידבל, ואחת אנטריידבל. הקטע שלבשתי את שתיהן לפני הSC, אז אני לא יודע אם זה פשוט נשאר ואם אוריד אחת לא אצליח להחזיר.. אבל אני נהנה

היי יקירתי, באתי.... את צודקת. !

עדיין יש עלי 3 טבעות דרגה 17 ! אחת מהאיוונט הראשון ו 2 מהאיוונט השני כשאחת מהם היא לא טריידבל..... מי ששם ככה לפני הסרבר צ'ק של נקסון עדיין יש לו. מי שלא שם קודם לכן, לא יכול לשים את זה עכשיו. אבל אני אגלה לכן בסוד שאם יש לכן טבעת דרגה 16 מהאיוונט השני, אפשר לשים אותה יחד עם 2 טבעות דרגה 17. לכן תראו בשוק שטבעות דרגה 16 עולות יותר מדרגה 17.....

למעלה