כסף דירה מהנדסת מחשבים רכב מפנק

כסף דירה מהנדסת מחשבים רכב מפנק

מה אתם דורשים ולמה תחשבו שמגיע לכם כל דבר? כשאצל הציבור הכללי אתה צריך להכניס אותה בבית שלך ולפרנס אותה לפנק אותה ולדאוג לה ישלכם הסבר לחילוק הקוטבי שבין שני המגזרים?

ערכים תורניים

אי אפשר להסביר לך דבר כזה. אם שאלת שאלה מטופשת כזו. זה לא תשלום לגבר, זה קיום בית של תורה.

בת תורה

New member
בעיניו זו לא שאלה מטופשת. זו שאלה

לגיטימית. הייתי מצפה שתסביר פניך לאורח...

ממש לא

זאת שאלה קנטרנית, שמגיעה עם נימת זלזול בגוף ההודעה. מבחינתי אין מקום לדעה שונה בנוגע לחשיבות התורה. אם אין להורי הבחורה כסף, לא הכרחי שיתנו. אבל שלא יערערו על עצם הלגיטמציה של חיי תורה.

זאת שאלה שצריך לשאול אותה עם הדגשה מתחת....

בזמן הגמרא שדיברו על נדוניה לא דיברו על סחטנות....לא דיברו על דירות.....לא דיברו על זה שאנשים צריכים לחטוף התקף לב בגלל שהם מחתנים בת....לא דיברו על כזאת התנהגות....ואגב זה ההפך הגמור מבן תורה....זו דעתי....

ברור

שלא סחטנות, וברור שלא דירות. מי שאין לו לא חייב. השאלה לא היתה על הסחטנות, אלא על הרעיון שנותן לגיטמציה לבחור לשבת על תלמודו, תוך הערכת מעשיו.

יש לי

הסבר ארוך ומנומק, ואפילו פשוט וקצר, הענין הוא שגם את וגם הוא לא ממש מעוניינים להבין, תמיד יהיו לכם את התירוצים או את הוויכוחים. לא אייגע את עצמי להסביר דברים פשוטים כל כך כמו מעמד יששכר וזבולון, חלק האשה בלימוד התורה, ועולם הבא. היית צריכה לקבל את זה בסמינר, אם היית שם. או התחנכת שם.

היה לי ברור שתענה על זה,זה היה עינין של זמן

ותפסיק לשמוע רק את הדעות שלך ושל אחרים לפסול בגלל שזה לא מה שאתה חושב......דבר בהיגיון

עזוב אותה

הבה ונראה אם היא תצליח בדרך הכלאיים שלה. כרגע היא מאמינה בזה, עוד חזון למועד. עה אז היא תמשיך לדבר על המשפחות שכפו על עצמם לתת דירה כשלא היה באפשרותם ובסוף התמוטטו, והיא תמשיך להתעלם מהרוב המוחלט של הציבור שמחייך מצליח ומאושר. וכמו תמיד תתפס לנחשלים. היא לא רוצה להבין, היא רוצה לדבר.

למה לעזוב?אולי פשוט תסביר מה ההגיון שעומד

מאחורי זה?או שבעצם אין הגיון ולכן אתה בורח.......

שםאנילא

New member
את צודקת...עניים לא מתחתנים...רק עשירים במיו

במיוחד רק אלו שיכולים לתת דירה לת"ח עשי טובה... תדאגי לעצמך...מה איכפת לך מאחרים?

למעלה