כסף דירה מהנדסת מחשבים רכב מפנק

אדרבה

נראה אותו מוסר נפשו על התורה גם מתוך הדחק בלי דירה./אגב אתה יודע שנמאס לי להתוכח?‏ כי יש משהו בסיסי שאתה לא מבין והוא... לדרוש דירה, בשביל כל מטרה שהיא, מאברך שמחתן את בתו, זו גזילה לאור היום, וגם אם זה באמת בשביל התורה זו מצוה הבאה בעבירה. תחשוב על זה כמה דקות, תפתח מסילת ישרים, ואז תענה.

שםאנילא

New member
ת"ח אמיתי?! רוצה לחטוא? מי את? משה רבינו?

שתחליטי אם הוא חוטא או לא בגלל שאין לך דירה לתת לו? זה אמור לבוא ממך הדירה באהבה ובשמחה אם רק היית מבינה מה זה להיות נשוי לת"ח... אולי בגלל זה הקב"ה לא זימן לך דירה לתת לו על מנת שלא תיפגשו...ב"ה מישהי אחרת שזכאית תביא לו את הדירה... ושוב...הניחי להקב"ה לעשות את העבודה הזאת... ואת בע"ה תצאי עם אלו שלא מבקשים דירה...

שםאנילא, מה שבטוח

אם אתה היית קורא בעיון את דבריי ואחכ מפעיל את השכל שלך שכבר הפך לגן נעול, היית מבין את כוונתי, והיא כזאת: אתה אמרת שעובדה שבסוף ה נותן דירה לבחורים האלה. ולכן כתבתי אתזה, הבא להטהר מסיעין בידו והרוצה לחטוא מניחים לו, כל זוג וזוג יקבל בדיוק את מה שנקבע לו משמיים, ואם הבחור רוצה לדרוש דירה מהשווער, זו הבחירה החופשית שלו ובשמיים הוא יקבל את גמולו הראוי.

שםאנילא

New member
שוב...אז מה הבעייה שלך איתם? מה רע בדרך שלהם?

זה שהדרך הזאת לא שלך אינך חייבת לדרוך עליה ולזלזל בה כי היא קיימת מאות שנים

גימסי אני מרחמת על אשתך

עם כזאת נטיה שוביניסטית אז אני מאחלת לך שלא תתחתן עד שהנטיה הזאת תחלוף. תגיד מה נראה לך?‏ ברור שבסמינר מחנכים לאהבת תורה וכו, אבל יותר מחנכים שם למידות ויראת שמים, ויראת שמים היא מקור הכל!‏ ושם לומדים שבחור שדורש דירה... הוא אולי לומד טוב אבל חסר לו קצת יראת שמים ומידות. אני אהיה מאושרת עם בעל עובד וירא שמים הרבה יותר מאשר עם חברונער עילוי ושחצן הבנת את זה???‏

איך

שוביניזם קשור לזה? את בבעיה רצינית, תטפלי בה. הכאפה של החיים תיפול עלייך פתאום, ואפילו בעל עובד לא יעזור לך. את לא סתם עצלנית, אלא נצלנית. ובניגוד אלייך, אני דווקא מאחל לך להתחתן עם חתן רציני, שיזרוק אותך אחרי שנה מכל המדרגות עם ילד ותשלום מזונות, סתם כי בא לו מישהי רצינית יותר ממך.

היה משפט שלך שעיצבן אותי...

מי שיש לו יתן ומי שלא לא. תגיד אתה מצחיק או טיפש?‏ למי יש???‏ גם עורך דין/רואה חשבון/מהנדס תוכנה צריך לעבוד שנים כדי לחסוך מיליון שח, קל וחומר כשמדובר באברך שמקבל קמחא דפסחא ומתנות לאביונים ובקושי גומר תחודש... משפט כמו שכתבת הוא לא מציאותי!‏!!‏ נקודה.

בודאי... לא אמרתי שלא וח‏"ו

אינני באה לעשות לו שום עבודה... אני רוצה שבחורים יהיו מציאותיים ויבינו שהשווער זה לא הקב‏"ה ואם הם רוצים דירה שיבקשו מהקב‏"ה לא מהשווער

שםאנילא

New member
כנראה שאת מפספת משהו...נכון שאם הוא לא ת"ח לא

מגיע לו משהו כזה...אבל אם הוא כן את צריכה להמית עצמך בשבילו... תכלס הייעוד שלך הוא לדאוג שהוא ילמד תורה בשקט אולם המצב היום לא מאפשר זאת למרות שאני מכיר כאלו שכן עומדים בזה... הכל תלוי ברצון האישה ובהקרבה שלה... תאמיני לי שהקב"ה דואג לכאלו ת"ח... יש הרבה כאלו מסביבך...תבדקי

למעלה