כסף במשחקי פייסבוק

erezor

New member
כסף במשחקי פייסבוק

שאלה קטנה לאלה מאיתנו שעובדים עם פייסבוק: מהי, לדעתכם, שיטת התשלום הכי טובה עבור virtual goods? אתם משתמשים ב-facebook credits, או בשיטה אחרת?

De-Panther

New member
אם המשחק בפייסבוק, מומלץ לעבוד עם האשראי של..

פייסבוק. פייסבוק דואגים לקדם את האפליקציות שמשתמשות בזה. באי-כנס מישהו אמר לי שהולכים להפסיק את זה עוד שבועיים, אבל אחר כך מישהו אחר שעוסק בזה(ועובד איתך
) אמר לי שכבר תקופה ארוכה פייסבוק אומרים שהם הולכים להפסיק את זה. העניין הוא, שכרגע עדיין מאוד קשה להשיג אישור לשימוש בפייסבוק קרדיטס. אז בתור התחלה, תשתמש באלטרנטיבות - יש מספיק חברות של סליקת אשראי למשחקים. עם שיווק שותפים(הצעות לרכישת מוצרים אמיתיים או רישום לאתרים שונים, תמורת כסף וירטואלי במשחק) או בלי. יצא לי לעבוד עם אופרפאל, שעכשיו קוראים לעצמם tapjoy. ויש את supersonicads הישראלים. ויש עוד כמה וכמה חברות כאלה, שאני לא זוכר את השמות שלהן בשלוף. פייסבוק בעצמם עובדים עם trialpay בשביל הצעות בסגנון. הכי טוב, לנסות ולראות מה מתאים למשחק שלך
יש כאלה שחזקים יותר בשווקים מסוימים. יש כאלה שיש להם הצעות מסוימות לפרסומות. יש כאלה שיש להם הרבה אפשרויות לתשלום(נניח כרטיסי אשראי, פייפאל, כרטיסי משחק שאפשר לקנות בחנויות שונות בחו"ל) אבל מעבר ללהוסיף תשלום עם אופרפאל במשחק שפיתחתי, לא יצא לי להתעסק עם זה יותר מדי.

erezor

New member
תארתי לעצמי שזו תהיה התשובה... :)

בינתיים, בדקתי את super rewards שנראו לי די בסדר ויש להם ממשק מאוד פשוט ונוח לשילוב בתוך פלאש. אני אעיף מבט גם ב-tapjoy.

erezor

New member
אני יוצא מדעתי...

לא האמנתי שזה יהיה כזה סיפור... tapjoy לא עובד בכלל - מתקבלת איזו שגיאה על פרוטוקול JSON בצד שלהם שאין לי שום דרך לפתור, אני ממתין לתשובה מהם לגבי זה... גם הדוגמא שהם מספקים מראה את אותה שגיאה. super rewards עובד יופי, אבל לא כשאני מעלה את המשחק לפייסבוק... לא ברור לי למה, אני מחכה לתשובה מהם. ניסיתי עוד שירות, שעובד פחות או יותר, אבל גם מספק רשימת שגיאות ואני לא רוצה להשתמש בו לפני שהכל עובד חלק. בקיצור, אני מתחיל לאבד סבלנות...

De-Panther

New member
איך דברים מתקדמים? אני עבדתי עם טפג'וי מתוך..

אייפריים, לא הצגתי דברים בעזרת הג'ייסון שלהם מי החזיר לך תשובה מהר יותר?

erezor

New member
טפג'וי...

החזירו לי תשובה ביום שישי, ואני מניח שאז הם יצאו לחופשת סוף השבוע. השגיאה מתקבלת על ה-swf שמיובא מהאתר שלהם, כך שאין לי שום אפשרות לפתור את זה לבד... עד כמה שאני מבין, המידע שאני שולח להם תקין, ואת השגיאה קיבלתי גם כשניסיתי להריץ את הדוגמא שלהם... ניסיתי הבוקר גם את השירות של social gold שנראה די מקצועי, וגם אצלם השירות עובד רק מקומית, לא ברור לי למה. אני עובד אחד לאחד לפי ההוראות והדוגמאות שלהם. נראה, אולי אחר הצהריים יתחילו להגיע התשובות.

erezor

New member
בסוף עשיתי פתרון חלקי עם טפג'וי...

סיימתי לפני כמה דקות וזה עובד טוב. אני רציתי שייפתח לי חלון בתוך הפלאש (כמו שהם מבטיחים שאפשר), וזה לא עובד באף אחד מהשירותים שבדקתי - כל אחד עם השגיאה שלו. מה שעשיתי בסוף היה לפתוח פופ-אפ בדפדפן עם ההצעות שלהם, והופ! הכל עובד. אפילו השקעתי כמה שקלים כדי לבדוק שהכסף באמת זז.

De-Panther

New member
חבל להוציא כסף. יש להם את הממשק ניהול והוא...

יכול לשלוח לך מידע באותה צורה כאילו מישהו שילם. אבל אם כבר ניסית, כמה זמן לקח לכסף להתקבל? ובאיזה צורה ניסית?

erezor

New member
השתמשתי בממשק לניהול לבדיקה...

אבל הוא בודק רק את הקובץ שבניתי, לא את כל התהליך. בכל מקרה, זה היה הסכום המינימלי, לא נורא, והכסף התקבל תוך כמה שניות.

למעלה