כסף במקום הפסקות?

מצב
הנושא נעול.
כסף במקום הפסקות?

כסף במקום הפסקות?
רציתי לדעת במידה ואין באפשרותי לצאת להפסקה יומית בת חצי שעה, האם המעביד צריך לשלם לי תוספת של חצי שעה בנוסף לשעות העבודה? תודה

שיר ורד

New member
מה פרוש אין באפשרותך לצאת להפסקה?

כסף במקום הפסקות?
רציתי לדעת במידה ואין באפשרותי לצאת להפסקה יומית בת חצי שעה, האם המעביד צריך לשלם לי תוספת של חצי שעה בנוסף לשעות העבודה? תודה

עבדתי בחנות

עבדתי בחנות
רוב הזמן הייתי לבד בחנות ולכן לא יכולתי לנטוש את המקום ולצאת להפסקה מחוץ לעבודה. כמו-כן היו ימים שהייתי מבלה את כל שעות היום בביקור אצל לקוחות חוץ ולכן לא יכולתי לקחת הפסקה. * תמיד היתה עבודה * כלומר אף פעם לא היה מצב שהיו איתי עוד עובדים בחנות ולא הגיעו לקוחות, כדי שאוכל לצאת ממקום העבודה להפסקה מסודרת.

שיר ורד

New member
האם הורידו לך מתוך שעות העבודה

עבדתי בחנות
רוב הזמן הייתי לבד בחנות ולכן לא יכולתי לנטוש את המקום ולצאת להפסקה מחוץ לעבודה. כמו-כן היו ימים שהייתי מבלה את כל שעות היום בביקור אצל לקוחות חוץ ולכן לא יכולתי לקחת הפסקה. * תמיד היתה עבודה * כלומר אף פעם לא היה מצב שהיו איתי עוד עובדים בחנות ולא הגיעו לקוחות, כדי שאוכל לצאת ממקום העבודה להפסקה מסודרת.
האם הורידו לך מתוך שעות העבודה
חצי שעה בגין הפסקה?

שיר ורד

New member
אז אין הצדקה לתשלום בגין ההפסקה

לא, אף פעם
אז אין הצדקה לתשלום בגין ההפסקה
שלא ניתנה. אפשר לבקש מהמעביד לדאוג לכך שלעובד יתאפשר לצאת להפסקה, ואם המעביד לא נענה והתופעה קורית די הרבה, ניתן להגיש תביעה בבית הדין לעבודה לאכוף על המעסיק לקיים את החוק ולתת לעובד את ההפסקות המגיעות לו על פי חוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה