כסף או אהבה....

כסף או אהבה....

לאחר בילוי בפארק עם חברה ואחרי שיחה ארוכה איתה יש לי שאלה... היא מכוונת לנשים בעיקר אבל כמובן שניתן להשליך אותה גם על הגברים.... בזוגיות שניה האם המצב הכלכלי של הבן זוג הוא צד מכריע? לחברתי למשל יש 2 מחזרים האחד אמיד והשני בחור פשוט ולא ממש מסודר לראשון אין לה ממש רגש ובשני מעורב המון רגש...היא נוטה ללכת דווקא עם הראשון כי היא טוענת שהיא רוצה עתיד טוב לילדים שלה וחיים קלים יותר נמאס לה להאבק בחיי היום יום, אני לא מסכימה איתה כי לדעתי הלב חשוב יותר ממצב כלכלי וכשלזוג יש נכונות ויש ביניהם אהבה הכל מסתדר (אומנם לאט וקשה אבל מסתדר) היא לא מסכימה איתי...מעניין מה אתם חושבים.....

R a c h e li

New member
אפשר את שניהם ../images/Emo35.gif

או חייבים לבחור
שונאת לבחור

יערית

New member
ספקולציות ספקולציות

ולהעמיד אותם מול "האני המאמין " שלנו. אז ישנה מציאות אחת וישנה דרך חיים לפעמים הן מתנגשות ואז..ואז פתאום הבחירות משתנות גם אם מאמינים אחרת. זה לא אומר שאני לא חושבת כמוך,אבל בהחלט חשוב בפרק ב',ואני כמובן מדברת על פרק ב' ולא על כל זוג שיוצא חודש חודשיים שנה וחושב שהוא פוצח בפרק שני,אלא פרק ב' על כל רבדיו,חשוב ביותר שתהיינה לשני הצדדים הכנסה שתוכל לפרנס את כולם וכמובן לחיות טוב לצד אהבה,אהבה לא חייבת לעמוד מול כסף ולא הפוך.

יערית אבל נניח

שאת עומדת בפני הבחירה מה היית עושה? בהנחה שיש לך רק 2 אופציות...

יערית

New member
:)

בדרך כלל אוהבת אנשים שאוהבים לעבוד,תאמיני לי שאם הייתי רוצה אנשים אמידים מזמן כבר הייתי מסודרת.חושבת שאדם יכול לעשות הרבה אם רק ידע : לעבוד במרץ לעבוד בחריצות ולדעת לכלכל את צעדיו בכדי להשיג לעצמו טוב יותר.{לא קמצן חלילה,אבל אחד שיודע איפה להשקיע
} כבר עמדתי במבחן הזה-לא סצם יש לי בעיות בקצב הלב

כסף או אהבה..

תוסיפי רק...סקס..למשוואה ןהנה לנו...זונה כשרה.. אבל זה אני שחשבתי לעצמי..

נימבו

New member
סבתי היתה אומרת-

כשאנשים רעבים, הם אוכלים אחד את השני... סתאאאאם. זוגיות בנויה מתמהיל של דברים, זה לא או - או. (כסף או רגש) וזה נכון לזוגות שנישאים לראשונה או גם לכאלו שיותר. לטעמי, זוגיות שמבוססת על חוסר רגש ועיקרה כלכלי, דינה רע.

נימבו

New member
ידעתי שזה יחזור אלי בדינה.

ומה קורה עם רינה של ברינה יקצורו?

Rinattt

New member
עם רינה אין בעיה, רק שלא תוסיף

לה TTT בסוף והכל פסדר

אני לא מסכימה איתך לגבי

זוגיות ראשונה ושנייה לדעתי זוגיות ראשונה היא מאד נאיבית ומגיעה ממקום אחר לגמרי זוגיות שנייה את מגיעה בדר"כ עם ילדים עם עבר זה כבר לא רק את והוא....

נימבו

New member
פושפושית- אכן. נאיביות היא אולי

מקרה פרטי, אולי גם לא. זוגיות שניה לא אמורה "לסדר" את הילדים ואותך מבחינה כלכלית אלא למצוא בן/בת זוג שיקבלו אותם כאילו הם שלהם... שהחיים בחבילה החדשה יהיו הרמוניים, נעימים, תוך שותפות וכו וכו וכו. לגבי השיקולים, או אותו תמהיל שהזכרתי, בכל סיבוב יש שיקולי תמהיל אחר הנכונים לאותו הרגע. זוגיות שחוט השני בה הוא כלכלי, לטעמי נועדה לכשלון.

למעלה