כסעמק איזה זין!!!!

Roee Mullen

New member
כסעמק איזה זין!!!!

יצאנו כמה חברים נסענו עכשיו באה איזה מישהי דיברה איתי היא אוהבת סקייט עכשיו אמרתי לה שבי הראתי לה כמה תרגילים וזה עכשיו דיברתי אתה בטלפון(כמובן שאוצתי מספר) ו עכשיו אני רוצה אותה (היא מזה כוסית) ופעם ראשונה בחיים שלי שאני לא יודע מה לומר למישהי כסעמק למה מה יש לי פאק אני רוצה אותה עכשיו מה הקטע אני בדרך כלל יודע לדבר עם בנות ו על הזיין שלי מה יש לי ואללה איזה באסה אבל אני ישיג אותה

xflil

New member
תפתח שיחה, אם אתם מתאימים, אפילו

קצת..... זה יזרום לך........ אבל בשיחה ראשונה בדרך כלל יש שתיקות מביכות ומקרצצות כאלה תתגבר על זה

the mutt

New member
עזוב אותך....פשוט תזיין אותה ישר

סתם אהם...תשאל מה מעניין אותה ומה התחביבים שלה...בנות אוהבות את זה...ואז מזה תזרום... אחר כך תזיין אותה... בנות מתות על הקטע הרגשי הזה...

sk8er

New member
אחי----->(עצות מפי D.R Love)

תתעלם מהקטע של הדוקטור.. תדבר איתה וזה תתחיל לנסוע איתה (ורק איתה) תלמד אותה דברים כזה.... (אתה מכיר את אלה ש"מלמדים גולף" או משהו את הכוסיות... כזה : "הנה, תעשי ככה") אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר.... אחרי שתתקרבו בעזרת הסקייטבורד תתחילו לעשות דסברים אחרים חוץ מלנסוע ביחד, תתחילו לצאת וזה ואל תשכח לתת לה מחמאות שהיא נוסעת: "וואי איזה אוללי יפה עשית, הקיקפליפ שלך אדיר, את נראית טוב על סקייטבורד, אמרו לך פעם שאת..." דברים כאלו והיא בכיס שלך אחי.

למעלה