כסא יומה"ד + שאלה....

עמיחייי

New member
כסא יומה"ד + שאלה....

קבלו את הכסא יום ההולדת החדש לאחייני , מרחתי 3 שכבות של לכה מסוג "ורניט לעץ " (שקוף מט משי) שחיזק את הכסא אבל לא נוצרה שכבה שקופה כמעין זכוכית (או כאימייל) והבעיה היותר קשה היא שאחרי כ-4 ימים עדיין נודף ממנו ריח קל של לכה . שאלתי מה עושים בקשר לריח והאם השתמשתי בלכה מתאימה ? תודה.

בנבית

New member
ובנוגע ללכה........

תשאירי אותו במקום מאוורר מספר ימים והריח יעבור.

אורמר

New member
וואו איזה כסא!

הכסא יצא מקסים! הילד בוודאי יהיה גאה לשבת עליו ביום ההולדת. גם אני עובדת עכשיו על כסא.

הכסא מקסים, אם רוצים מראה מבריק

יש להישתמש בלאכה מאוד מבריקה מצוין על הלאכה עצמה אם היא מבריקה או לא. ולא מכירה את הלאכה הזו שלך.

הכסא יפה מאוד!

ולא נראה לי נורא שהוא לא מבריק - יש יופי גם במט. להבא אפ תרצה מבריק - אז כמו שענת אמרה יאכט ורנישט. אגב, אני לא בטוחה שמאוחר מידי ליאכט ורנישט - אם הלכה שלך היא לא על בסיס מים (אפשר לנסות במקום קטן מאחור ולראות מה קורה) ועם הריח אין מה לעשות - זה בא עם האפקטים :)

על הלכה הזו רשום מט קרי לא מבריק

אפשר עכשיו לשים לכה על בסיס שמן שהיא מבריקה כמו היאכט וארניש שהיא גם יחסית עמידה

עמיחייי ../images/Emo140.gif

ראשית - ברוך הבא לפורום שלנו !!!
הכסא מדהים !!! בנוגע לשאלת הלאכה - כמה ימים נוספים והריח יחלוף !!! למראה יותר מבריק הייתי בוחרת במקרה שלך ביאכט וארניש !!! לאכה על בסיס שמן עם ברק מהמם !!! היא גם עמידה יותר ומתאימה לשימוש של הפריט !!!

למעלה