כסא אליהו

כסא אליהו

על כסא זה היום היתה לי הזכות לשבת בתור סנדק. אצל הברית של הנכד. היה מאוד יפה ומרגש.

matanpt

New member
מרגש בני, שתזכה לשמחות רבות../images/Emo49.gif

ובשורות טובות, אתה, חברי הפורום, וכל עם ישראל, נתחזק בתקופה זו. ישר כוח.

ושוב מזל טוב

המגזרת המצורפת היא יצירה של גוזרת נייר מארה"ב שפגשתי באחת התערוכות והחלפתי אתה עבודות. נתתי את המגזרת מתנה לנכדי הבכור אורי שתזכה להרבה שמחה ונחת צפורה

matanpt

New member
צפורה - איזה מרגש ויפה

מה שמה של האומנית? בשמחות!

שם האומנית מרי אטה מור

היא גרת צדק שגרה לפני כ 20שנה בקלמזו מישיגן לצערי אין לי קשר אתה בשנים האחרונות אבל יש לי4 יצירות שלה

matanpt

New member
צפורה - את יודעת איך היא מאייתת

את שמה באנגלית? אולי היא פרסמה יצירות באינטרנט - אחפש דרך גוגל. סליחה על הטירחה, אבל אשמח להנות מעוד יצירות שלה.

השם באנגלית

Mary Etta Moore Kalamazoo Michigan מחר באור אצלם את יתר העבודות שלה ואעלה בפורום כל טוב צפורה

matanpt

New member
לצערי היא נפטרה באפריל האחרון

ולא מצאתי באינטרנט מגזרות שלה. שנשמע בשורות טובות.

רק עכשיו ראיתי את האתר הנלווה

לדעתי זו לא אותה אחת. כי כתוב שם בת 78 ולהערכתי היא צריכה להיות בביבות ה 60 יש לי את הכתובת שלה ואני אנסה לכתוב לה. בינתיין אני שולחת עוד עבודה שלה צפורה

matanpt

New member
וואו, איזה מגזרות יפות - תודה רבה!

חיפשתי בגוגל, אשמח לטעות במקרה זה.

את חמודה

היום פרתי עליך לכל התלמידות שלי. אני מאד מבקשת לנפגש. כשתתפני אשמח מא לארח אותך. עליך כתבו את השיר "אנשים טובים באמצע הדרך" מצורפת מגזרת נוספת של מרי אטה מור ועכשיו ממש עשית לי חשק לברר מה איתה. לפני 18 שנים היא גרה במדינת מישיגן Michiigan בעיר קטנה בשם Kalamazoo יש לך אולי רעיון איך אפשר למצוא אותה? להת צפורה

matanpt

New member
צפורה - לא תאמיני כמה זה פשוט

בעידן האינטרנט זה לפעמים מוגזם מה שאפשר למצוא על כל אחד. את נכנסת לאתר של בזק 144, יש שם חיוג בינלאומי, נכנסת לאתר של ארה"ב, ומשם הדרך קצרה מאד. תוך כמה שניות יהיו לך כ"כ הרבה פרטים שזה אפילו קצת מפחיד. אשמח מאד התעדכן. תודה לך על שסיפרת לתלמידותייך עלי, מקווה גם לפגוש אותך. אגב, בפורום שורשים משפחתיים הם כל כך מדהימים, נעזרתי בהם בקשר לדוקטורט, והם תוך דקות מצאו בשבילי פרטים שלא האמנתי שאפשר להגיע אליהם. בהצלחה וכל טוב.

למעלה