כסאמאמק..... צחי הפוזר הזה ניצח....... אני שונא את הדבר הזה!
I im what im New member 8/5/04 #1 כסאמאמק......./images/Emo58.gif צחי הפוזר הזה ניצח....... אני שונא את הדבר הזה!
B blacky h New member 8/5/04 #2 זה מוזר כולם פה (כן, גם אני) לא מתים על הצחי הזה... אז איך הצביעו לו כל כך הרבה?!?!?! מי כבר אוהב אותו??
זה מוזר כולם פה (כן, גם אני) לא מתים על הצחי הזה... אז איך הצביעו לו כל כך הרבה?!?!?! מי כבר אוהב אותו??
B boolbool boy New member 8/5/04 #3 זה בטח המפשחה המוזרה שלו... חחח.... ראיתם את אבא שלו? איזה מג'נון... בטח כל המשפחה שלו הצביע לו מליון פעמים, אף אחד לא אוהב את הצחי הזה!
זה בטח המפשחה המוזרה שלו... חחח.... ראיתם את אבא שלו? איזה מג'נון... בטח כל המשפחה שלו הצביע לו מליון פעמים, אף אחד לא אוהב את הצחי הזה!
N Nymphadora Tonks New member 8/5/04 #6 למה ללכלך על המשפחה? ../images/Emo4.gif עד כאן, זה כבר ממש לא יפה.. ובאמת שאין לי שום דבר נגדו, אבל ליוסי וטירן הגיע הפעם לזכות ולא לו. בעיני לפחות.
למה ללכלך על המשפחה? ../images/Emo4.gif עד כאן, זה כבר ממש לא יפה.. ובאמת שאין לי שום דבר נגדו, אבל ליוסי וטירן הגיע הפעם לזכות ולא לו. בעיני לפחות.
A AmiTutiT14 New member 8/5/04 #5 אני דווקא אוהבת אותו. הייתי שמחה יותר אם דופה היו מנצחים, אבל איכשהו גם יצא שארבעת הפייבוריטים שלי מההתחלה (חוץ באורבך ) עלו לפיינל צחוק, אז תאמת, לא איכפת לי כל כך מי ניצח, כי אני אוהבת את ארבעתם, ואני בעד כווווולם
אני דווקא אוהבת אותו. הייתי שמחה יותר אם דופה היו מנצחים, אבל איכשהו גם יצא שארבעת הפייבוריטים שלי מההתחלה (חוץ באורבך ) עלו לפיינל צחוק, אז תאמת, לא איכפת לי כל כך מי ניצח, כי אני אוהבת את ארבעתם, ואני בעד כווווולם
ט טלי Wרון המלכה New member 8/5/04 #7 אם תביני... הפורום זה לא מדד.... כאילו יש גם אנשים ש:אין להם אינטרנט,לא יודעים על הפורום,בפורום אחר של ביפ לא בתפוז ועוד ועוד ועוד....למה שהם לא יצביעו..????? וצחי רולז!!!!!!
אם תביני... הפורום זה לא מדד.... כאילו יש גם אנשים ש:אין להם אינטרנט,לא יודעים על הפורום,בפורום אחר של ביפ לא בתפוז ועוד ועוד ועוד....למה שהם לא יצביעו..????? וצחי רולז!!!!!!