כסאות בטיחות לרכב

Angel2441

New member
כסאות בטיחות לרכב

היי
אני מהפורום השכן, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי כסאות בטיחות לרכב.
מה הדגשים שאני צריכה לשים לב אליהם? נוחות לילדים? בטיחות?
מסקר שערכנו בחנויות יש כסאות מגיל 0 ועד 20ק״ג + שהמחירים מתחילים בין 200 ועד 1600ש״ח. האם הזול בהכרח לא בטיחותי
או לא נוח לילד?
יש לציין שאני צריכה 4 לשתי המכוניות שלנו. אשמח לשמוע המלצות מנסיונכן האישי.
תודה ושבת שלום :)

sefia

New member
אז ככה

בזמנו אני התייעצתי עם מי שנחשב למומחה בתחום : אבי ורון. יש לו עמוד בפייסבוק עם המון מידע ואפשרות לשאול שאלות
תעשי גם פה חיפוש וגם בפורום הורים לפעוטות . יש המון מידע בנושא ובנוסף היו כמה אירוחים שלו בפורומים .
&nbsp
אחרי שתביני את נושא כוכבי הבטיחות ... תלכי על המגבלות של הרכב, כמה מקום יש לך? כמה כסאות/בוסטרים צריכים להכנס במושב האחורי בעתיד הנראה לעין ....
&nbsp
אני בחרתי בסוף באוונפלו שמתאים עד התיכון בערך
אבל נחשב מאד בטיחותי. מה שכן אינו זול. אבל שני הכיסאות האלו נמצאים אצלי ברכב שמהווה את רוב הנסיעות כולל סופ"ש וטיולים וכד' (ישנים בו יופי יופי)
אצל אמי שמדי פעם אוספת את הילדים מהגן יש כיסאות שקניתי במבצע בד"ר בייבי. בדקתי שהם נחשבים בטיחותיים ועומדים בתקנים אבל לא השקעתי במותג או יופי וחיפשתי בפירוש מבצע טוב היות והם כיסאות משניים .

Angel2441

New member
תודה

על התגובה. גם אנחנו חשבנו ללכת על האיוונפלו מגיל לידה, אבל אתמול איזושהי מוכרת ערערה לי את הבטחון שאמרה שתינוקות צריכים סלקל שהוא יותר קטן ועוטף את התינוק מאשר כסא בטיחות שרחב והתינוק ״נבלע״ בו.
איזה דגם של איוונפלו רכשת? ממליצה?

sefia

New member
את האוונפלו רכשתי בגיל שנה

כשנולדו קניתי סלקל, לא מהיקרים, קל משקל, עם בסיס ברכב מעוגן באיזופיקס
כסאות הבטיחות נראו לי ענקיים ואכן הילדים נולדו פגים ו״טבעו״ בהתחלה גם בסלקל
ככה גם היה לי נוח להעביר אותם מ/אל הרכב כשנרדמים
&nbsp
בגיל שנה נהיה להם צפוף ואז בחרתי באוונפלו סימפוני ואכן משמש אותנו כבר שלוש שנים והיד נטויה
אין לחץ להעביר אותם לבוסטרים והרבה יותר בטיחותי ככה
אני מאד מרוצה

למעלה