כסאות אוכל

כסאות אוכל

בוקר טוב ,
מעוניינתלרכוש כסאות אוכל לתאומים שלי . במה כדאי להתמקד ? מה אתם אומרים על יד שניה ? הם אוכלים עכשיו בסלקלים
ומשפריצים לכל הכיוונים..

גם חדשות יכולות להמליץ?

אני ממליצה לך מהניסיון של הגדול/קטן שלי, ולא של הפצפונות שנוספו לאחרונה למשפחה (שעדיין לא יושבות על שום כיסא, רק על אמא).
אז לנו יש כיסא Contempo של גרקו, והגדול/קטן ממש אוהב אותו. נראה שהוא מאוד נוח לו.
הוא גם נוח לי כי אפשר לשחק עם הגבהים והמשענת, המגשים נשלפים בקלות והוא מתקפל יופי. אני קניתי אותו במחיר מלא, אבל הבנתי שיש עליו עכשיו מבצע באתר של מאמא גורו (חייבת להודות שאני מבלה שם לא מעט בזמן ההנקות, כי יש שם ריכוז גדול מאוד של חוות דעת של אמהות כמעט על כל דבר), כך שאולי כדאי לך לבדוק גם שם.

sefia

New member
ברור שיכולות
את לא חדשה בהורות

מבינה אותך

אצלינו זה שלישיה
ובאמת השתגענו מהאכלה בסלקלים וטרמפולינות.
המליצו לנו מאד על הכסאות של איקאה כי הן לא תופשות הרבה מקום ומתלבשות אחת על השניה (אצלינו זה קריטי כי 3 במטבח זה ממש צפוףףף), הן מתנקות ממש בקלות וגם זולות, עוד לא שמעתי על מישהו שקנה ולא מרוצה.
בפועל עוד לא הגענו לאיקאה וגם הם עוד לא יושבים בכוחות עצמם.
מה שעשיתי בינתיים הזמנתי כסא אוכל honey מאתר "צוציק" שהוא בעל מצבי שכיבה וגובה (גם מתקפל יפה) ואני מאכילה אותם לסירוגין.
בהמשך לאחר שאקנה את הכסאות באיקאה אמכור אותו ביד 2
בינתיים אני ממש מרוצה ממנו, אם יש לך מקום הייתי מציעה לך להזמין מייד שני כסאות- החיים נראים אחרת...

הנה קישור לצוציק- http://www.zuzik.co.il/כסא_אוכל_האני

sefia

New member
כסא נהדר

היו לנו שניים כאלו שממש שימשו כביביסיטר במשך תקופה ארוכה
היו מציירים עליהם, משחקים, כי המגש רחב
הם יציבים ויכלתי להושיב אותם שם ולהתלבש או לשטוף מתחתם בזמן הזה.....
הגובה מתכוונן ככה שאפשר להאכיל בישיבה על הספה או על כסא רגיל או כסא בר
וגם המסעד מתכוונן לגיל שבו לא יושבים זקוף עדיין
העליתי פה בעבר מספר לא מבוטל של תמונות של הבן שלי כשנרדם על הכסא.........כי הוא מרופד ונוח
&nbsp
רק חשוב לשים לב מתי מתחילים להשתמש , ולא לפרקי זמן ארוכים כשעדיין לא ישובים

למעלה