כנ ס ו אנשים .......

כנ ס ו אנשים .......

הגיע זמן למפגש שלישי כל מי שבעד שישרשר יותר או עד 20 איש המפגש יהיה השבוע ועם לא אז שבוע הבא אבל קודם נראה נכונות אנשים והבגרות בתנך לכל אלה שניגשים בהצלחה צאו קצת מהבית ננקה את הראששששששששששששש

בל בל

New member
../images/Emo32.gif מחפשת יקרה (מצטערת אני לא

זוכרת איך באמת קוראים לך), תגידי מאיזה ביה"ס את? ובקשר למפגש אני בעד שנחכה כמה שבועות, מי יודע אולי אפילו דביר יוכל לבוא (בעזרת השם) וגם זו תקופה קצת לחוצה עם כל המבחנים למרות שמבחינתי זה חפיף.

בל בל

New member
טוב כנראה שאת כבר לא פה

סתם תהיתי לרגע אם אני מכירה אותך.

../images/Emo42.gif בוקר טוב ובלבל כנסי

נזכרתי שאני מאד חוצפנית וככה התפרצתי לפורום לפני חודש ולא סיפרתי לאף אחד על עצמי אם קודם כל אני מתנצלת על שיגעות הכתיב במידה ויש כאלה בהודעות שלי אני דסגרפית ועכשיו אליי אני ת 20 מחיפה מנו"ש לצורך העניין חיילת בגדוד בגזרת עזה ימנית בדעות הפולטיות שלי ובעיקר מתמכרת חדשה לנט ...(מה לעשות אף אחד לא מושלם} בקיצור אני עכשיו נמצאת בפרויקט דרך הצבא להשלמת בגורות במתמטיקה מיום א ועד יום חמישי 16 שעות מתמטיקה ברצף כל יום ועוד קצת בלילה ואני אוהבת הכל לרקוד לצחוק לעמוד לשבת לקרוא לצפות ולצפות .... (מי שמבין מבין ומי שלא לא
.... לעוד שאלות או אם סתם בא לכם לדבר יש מספר איסי בכרטיס שלי ועוד משהו אני מאלה שמחוברים און ליין בכבלים נו טוב תראו כמה הודעות שלי ביום חצי ....

בל בל

New member
בוקר טוב

היה זכור לי שאת לא תלמידה אבל כתבת על הבגרות בתנ"ך אז חשבתי שאולי סתם התבלבלתי. שיהיה לך המון בהצלחה במתמטיקה חג שבועות שמח
והמשך יום מקסים ענבל

למעלה