ועוד נצל"ש - הקליפ של "פאנטום"
דבר מוזר קרה לי היום. יש כל מיני תמונות שאני זוכרת מילדות. סצינות מסרטים, מתכניות טלויזיה, שתקועות לי בראש כבר הרבה שנים מאז שהייתי ילדה קטנה, ואין לי מושג מה המקור שלהם, ואני תוהה לפעמים אם לא חלמתי את זה. לפעמים אני פוגשת מישהו ששומע תיאור של הסצינה שיש לי בראש והוא אומר לי - "כן, באמת היתה תכנית טלויזיה כזו פעם, קוראים לה כך וכך, לא חלמת את זה," וזה כל כך מוזר לגלות איך זיכרון מעומעם מפעם מתגלה כמשהו שבאמת היה וכולם הכירו. אז היום קרה לי שוב דבר כזה. אחד הדברים שאני זוכרת מילדות אבל לא זוכרת מה זה היה, היה קליפ שראיתי פעם בטלויזיה, כשהייתי ילדה, שהפחיד אותי. לא זכרתי עד היום איזה קליפ זה, איזה שיר ומה בדיוק היה בו, אבל זכרתי איש עם מסיכה מתכתית, סירה מפליגה במרתף עם ערפל והרבה נחשים מתפתלים. האיש והנחשים הפחידו אותי, אבל עד היום לא הבנתי ולא זכרתי מה בדיוק ראיתי שם וזה נשאר זכרון מעומעם. ועכשיו, כיוון שהותקנה אצלי תוכנת הורדות מסויימת שמתחילה ב-ק' והתחלתי להוריד לעצמי דברים, הורדתי קליפ ישן של "פאנטום האופרה". ופתאום האיש הזה מופיע, ופתאום הנחשים, והכל חוזר אליי, ואני אומרת לעצמי "איך לא ידעת מההתחלה שזה 'פאנטום האופרה'? זה כל כך ברור, סתומה." ממשיכה במסעי לפענח סופית את כל הזכרונות המעומעמים שיש לי מילדות.