כנראה

silver82

New member
כנראה

כנראה שכל המדינה ישנה בשקט ושלווה ריק פה בזמן האחרון אני מקווה שזה לטובה

ואולי

ואולי לפעמים נגמרות המילים וכשאין חרוזים יש שקט ואולי לפעמים כשהמים שקטים החלומות מתחילים ויש נתק ואולי רק אולי אם נפסיק לשאול מתי נגלה שהעתיד כבר קרוב ואולי רק אולי נפסיק לגאוד עד בלי די ונקווה לטוב

silver82

New member
..........

אחד השימושים שעושים במילים הם להסתיר את המחשבות שלנו אם נגמרות המילים נגמרו המחשבות

ומה אם..

לא יודעים מה לחשוב? ומה עם המחשבות לא באות? ומה אם חושבים רעות? ומה אם כל מחשבה מסמנת עוד ועוד נפילות? ומה אם סתם כבר לא אופטימיים? ומה אם סתם הופכים פסימיים? ומה אם גילינו שהפכנו אגרסיביים? ומה אם הבנו שכולנו רצסיבים? ומה אם ומה אם ומה אם פשוט שותקים?

דנטל

New member
לפעמים עוצרים בשביל לחשוב

במיוחד כשרואים ושומעים חדשות וקוראים עיתונים. הדברים האלה גורמים להרהר. אתה לא רוצה להסתיר את המחשבות, אתה פשוט רוצה לחשוב.

ואם ה מחשבות בוחרות להסתתר?

ואם אולי אני רוצה להסתיר אותן? ואם כל מחשבה בעולם לבדה יושבת ומחכה בסבלנות לתורה? ואין בי שום דבר שיוכל לשנות זאת כי הן מתפקידן מתרוצצות והן מתפקידן שותקות ועוברות והופכות למחשבות אחרות

דנטל

New member
המחשבות בדרך כלל צועקות

במיוחד אלה שמפריעות לישון. אולי אני פשוט מוטרדת גם מסתם דברים קטנים ולא חשובים ולכן זה צועק.

...

השקט שלפני הסערה השיר שלפני המילה החיוך שלפני הדמעה המוות לפני התחייה שום דבר לא מסודר הכל הפוך ולא כרוך בשום דבר אצלה הבוקר הוא אוייב כי לא נגמר בו הליל העייף כשהולכים לישון כולם היא מתעוררת מתמודדת עם כל העולם כשהירח והכוכבים כבים היא עוד ערה שומעת ציפורים שכל העולם מתעורר היא עוד לא ישנה שכל העולם מתאושש היא עוד בשלה

דנטל

New member
התסכול

זה גם אחד הדברים שגורם לי לשנוא את ציוץ הציפורים. זה כאילו שהן מודיעות, אם במקרה לא שמתי לב, שעבר כל הלילה ואני עדיין מסתובבת במיטה נואשת לישון.

למעלה