כנראה...

faith2

New member
לא היה....

המורה שלי אמר שהים די מסוכן בשבילי......עקב המצב החרא שהיה! שכל השיערים שלי היו על ים שטוח...........(חות משיער אחד שהשאיר אצלי טראומה)

רוזיA

New member
אמונה כנסי שניה.....

מי זה המורה שלך אני יזיין אותו מכות אני יפתח לו תתחת הבן זונה סתם לוקח כסף ומערבב אותך קחי גלשן ןלכי לגלוש זה כל מה שצריך גלשן ומוטיבציה.......! בלי מורה בלי כלום תלמדי לשחות וזה החלק הכי כיף בגלישה זה ללמוד לגלוש לעלות מרמה לגלוש בגלים קצת יותר גבוהים זה כל הכיף וההתרגשות!

רוזיA

New member
יאאלה עומר קח יוזמה ותלמד אותה....

היא גם חתיכה לא נורמלית אז בכלל שווה לך כבוד ללכת איתה לחוף וזה היה מי כל הלב אמונה יאלה קדימה נעשה לכם שידוך!

רוזיA

New member
יאאלה עומר קח יוזמה ותלמד אותה....

היא גם חתיכה לא נורמלית אז בכלל שווה לך כבוד ללכת איתה לחוף וזה היה מי כל הלב אמונה יאלה קדימה נעשה לכם שידוך!

ETN

New member
../images/Emo54.gif פיית ! .מצטרף לרוזי...

למרות שהוא חובב שייפ חסקות מהולל. את חייבת להחליף את המורה שלך ! מה זה צריך להיות - מלמד אותך על ים פלטה !! ? יום שישי היה מצוין ללמוד גלישה.שתדעי לך הסיבה שהוא ביטל את השיעור זה בגלל שהוא עצמו הלך לגלוש ! אם הייתי רואה ת´מורה שלך הייתי זורק אותו מתחת לרכבת ,משייף אותו ונותן אותו לרוזי שיגלוש עליו,אל תתני לו לעשות עלייך כסף ! במקום זה תיקני גלשן גדול,פאן-בורד,צאי לים ללמוד,את גם גולשת באינטרנט ושם יש הדרכות על גלישה,רק צריך לדעת אנגלית טוב. אל תפחדי מהים,תכבדי אותו, ותדעי לעמוד ולגלוש מצוין תוך חצי שנה גג. מה שאת צריכה בתור התחלה זה לחתור על הגלשן ולחזק את הכתפיים,גם אם את רק פעם בשבוע בים זה לא מספיק,תתאמני בבית או במכון כושר על שרירי הגב והכתפיים לפחות פעמיים בשבוע ! תגלשי על הקצף הלבן עד שתצליחי לעמוד.את העמידה יש לבצע בתנועה מהירה אחת ללא שימוש בברכיים לצורך עמידה,כאשר כפות הרגליים פונות החוצה והידיים פסוקות לשיווי משקל והברכיים כפופות-תתאמני על זה בבית שלוש פעמים בשבוע לפחות כל פעם 15 דקות. אח"כ כשתרגישי כשאת עומדת על הגלשן בקלות אז אל תחליפי גלשן פשוט תנסי לתפוס את הגלים לפני שהם נשברים.מה שעומד לקרות לך זה שאת תיפלי הרבה ! מה שקורה אחרי הנפילה זה שאת פוגשת את המים .וזהו.רק מים-לא נראה לי שצריך לפחד מזה לדעתי זה כיף מאוד ואפשר לצחוק על זה הרבה בכיף ותוך כדי זה ללמוד הכל באיזי ובסבבה.אל תמהרי לשום מקום וקחי הכל בסבבה - רק ככה לומדים מהר וטוב ! אח"כ כשתצליחי לתפוס גלים כבר תתדעי מה לעשות..סומכים עליך ילדה ובהצלחה מומלץ להעזר בעוד גולש.לכי על עומר אברהם הוא גולש מצויין - זכה פעמיים באליפות איי פגו-פגו הפתוחה,גולש מדופלם בפני עצמו,אולי יום אחד עוד תחליפו בנכם נוזלים...חחחחח. הרי לך שיעור אחד בגלישה בחינם ואחרון.יאללה לים ! ופעם הבאה שלך שתרצי לרשום בפורום הזה אנחנו רוצים לשמוע שעזבת את המורה הרמאי שלך ! אם לא רש ימחוק אותך...חח..סתם.

faith2

New member
../images/Emo4.gif

אם הייתי לבד לא הייתי יודעת אפילו איך לחתור
ואל תדאג הוא לא מנצל ולוקח כסף סתם, בימים שהים ממש ממש שטוח אני מתאמנת על חתירה...מה שאני דיי עלובה בו!!!....רציני..איך אתם חותרים וחותרים וחותרים!?!?!!?!?!?!?

De Z

New member
מתאמנת על חתירה?

אם יש לך עוד חברות שמחפשות "מורה" לגלישה לא איכפת לי לעשות קצת כסף על חבורת בנות .... פשוט תקני \ תשכירי גלשן אני לא מבין מה את עושה מזה עסק כזה מסובך לפעמים רואים אנשים שלא יודעים לגלוש לוקחים קצף בים גבוהה וגם ככה כשתמיד עמוס בים 80% מהאנשים במים עומדים כמו מצופים ולא באמת יודעים לגלוש אז תשיגי גלשן וכמו כולם תלמדי לבד

למעלה