כנראה ש...

נ ו ע ם

New member
כנראה ש...

שעוד שבוע-שבועיים אני בארץ נועם. (כמה ש"ינים וע"יינים)

pachanga

New member
ת´אמת להגיד לך?

לא ממש מקנאה בך אין מה לעשות בארץ אוף!!! גם לא רוצה לחשוב על זה!!!

תותי-בת

New member
בוא נתחלף!!! ../images/Emo9.gif אתה תבוא לפה ואני אבוא לשם... ממש כמו היוט אקסצ´יינג´ שהייתי בו... ../images/Emo9.gif חיחיחיחי למען האמת הייתי חוזרת לגרמניה בכיף עכשיו... אני מקווה שיש לך הרבה בגדים קצרים כי חם פה בטירוף... לפחות במרכז... יום טוב, ליאת.

תותי-בת

New member
חחח כפרוש ../images/Emo9.gif ל-ע-ו-ל-ם... אבל ל-ע-ו-ל-ם.... לא תדע ../images/Emo9.gif חיחיחיחיחי יום מעולה ומדהים - מקווה שתהנה בארץ, ותודיע לי אם תרצה שאני אבוא לאסוף אותך מבן גוריון... נשיקות לאישה ולילדים, ליאת.

ליאת11

New member
למקרה שלא ידעת....../images/Emo67.gif

ליעתוש! <תותית המציאה לי את השם>

ליאת11

New member
יתוש בראש...../images/Emo6.gif

חשבתי הלכת לישון!!!! פחחחחחחחח נדנודי שינה גם לך?!

נ ו ע ם

New member
ליעתושששששששששששש

איזה כייף לראות לך און ליין...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נועם.

ליאת11

New member
שלא תעיזזזזזזזזזזזזזזז../images/Emo67.gif

להזכיר את המילה לסרוק!!!!!!!!!!!! סורק.... פוי!!!!!!!

נ ו ע ם

New member
לא מעיז....

ססססססססססססססססססססוווווווווווררררררררררררררררררררקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתיים כבר בדרך... נועם.

judyr

New member
הילדון שלי......

הילדון שלי יושב לו עכשיו בביתו הקט ליד המחשב ומשרטט ומשרטט ומשרטט מה שמזכיר לי שרציתי לשאול אותו אם הוא עדיין משתמש בדברים פשוטים כמו עפרונות ולא רק מחשבים ותוכנות חבל רק שהוא קצת רחוק ממני לטעמי....

ליאת11

New member
אמרתי לך ש....

היינו צריכות לאכול לא?! את התעקשת על הדיאטה... הפסדת!!!!! <מנסה לרומם את מצב רוחך> ואל תזכירי לי את ה..סביח דא?

judyr

New member
כאילו דאאאאאאאא

אני מתעקשת ובגדול על הדיאטה שום דבר לא ישבור אותי בקטע הזה אני כל כך חזקה עד שמרגישה שזה אפילו גדול ממני אבל הילדון הזה... חכי מה אני אעשה לו... מכות... ואני לא אלימה... חחחח

judyr

New member
ואני מעיזה.....

לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק לסרוק יש לך בעיות עם זה

למעלה