כנראה ש...

Funky Giraffe

New member
כנראה ש...

השנה פסטיבל בשקל בא לכפ"ס :)))) ידידה טובה שלי שהיא גם רכזת אירועי תרבות בעירייה סיפרה לי שזה בעבודה מול שאנן ובלי איזה כיף :) איזה קטלני זה הולך להיות אם זה ייצא לפועל!

די כבר! אתה לא בנאדם

צריך לכבול אותך באזיקיםם ולשלוח אותך לקפריסין! כל הזמן אתה רק גורם לדג נחש לעשות הופעות בכפרסבא! פסטיבל בשקל לא מתאים לכפר סבא, כולכם טחונים עד העצמות, זה אמור להיות באיזורי מצוקה, למה אף פעם אין הופעה בקטמונים? למה אנחנו צריכים לשלם כסף בשביל אוטובוס שלם עד לארמון הנציב\קרית מנחם\כל מיני מקומות מעפנים שהם עלק איזורי מצוקה! למה אין הופעה בקסטל? אנחנו היינו פה כשאתם הייתצם בשא"שים! מה ההגיון של הפסטיבל הזה אם כל מיני קומבינטורים כמוך הורסים אותו! בסוף איפה תהיה ההופעה הירושלמית? בבית הכרם???????

Funky Giraffe

New member
שששששששששש

אין לי יד בדבר, אני גיליתי על זה היום ואני מעודד אותה (את ידידה שלי מהכתה החדשה) להמשיך עם זה :) היא השיגה את הטלפון של שאנן דרך הליקון, מה שמעיד כנראה על הדיסק החדש שלו... וד"א כפ"ס מלאה בשכונות עוני- עלייה, יוספטל, קפלן הן לפחות 50% מהעיר... זה שיש חארות שגרים ברחובות שהשם שלהם מתחיל ב"משעול" או שכונת הדרים לא אומר שכל העיר שלנו טחונה... אני גר ממש על התפר בין העיר הגדולה לשכונות העוני המיושנות שלנו

Funky Giraffe

New member
זה חלק מהדיבור שלי

סורי אם פגעתי במישהו או במשהו גם לחבר הכי טוב שלי ולידידה הכי טובה שלי אני קורא "חרא" לכי תביני אנשים מעוותים כמוני...

למעלה