כנראה שעוברים שלב

ANANDA8

New member
ואיך עובר עלייך עד עכשיו ?

כיף לראות שזה מצליח ואת בהריון - אין לך דימומים נכון?

yam77

New member
כנראה שעוברים שלב

היי, לאחר 2 טיפולי איקקלומין ללא ביוץ, הרופא אמר לי שנעבור לזריקות. לשאלתי האם כדאי לנסות חודש אחד של זריקות+נסיון טבעי, ענה שחבל על הזמן וכדאי להתחיל מיד בהזרעות מפני שלא הגבתי טוב לאיקקלומין. מס' שאלות: 1. מה דעתכן, האם כדאי להתחיל מיד עם הזרעות? 2. האם יש מישהי שלא הגיבה כלל לאיקקלומין והמצב השתנה עם הזריקות? 3. אני פחדנית מטבעי וקצת חוששת מההזרעה עצמה, האם היא כרוכה בכאב? כמה זמן היא אורכת? 4. הבנתי שיש לא מעט סיכונים המלווים את הזריקה, מהם? תודה לכל המגיבות :)

מיב10

New member
באתי להרגיע

1. כן, זה מעלה את הסיכוי בכמעט כפול, אם כבר מזריקים ומתאמצים עדיף להעלות את סיכויי ההצלחה, לא? 2. בהחלט! האיקקלומין עובד שונה לגמרי מהזריקות ולכן אין חשש שאם לא הגבת אליו לא תגיבי להן. 3. פחות מחצי דקה, מדובר בתחושה כמו כל בדיקה פנימית כלומר עיקר אי הנוחות הוא מהספקולום, לעיתים קצת קשה להחדיר את הצינורית לתוך הרחם אז יש כאב קצר אבל ברוב המקרים זה לא ככה ומדובר בשניות ספורות שמסתיימות עוד לפני שהבנת מה קורה. 4. לא יותר (ואפילו פחות) מסיכוני האיקקלומין. סיכון לגירוי יתר, ליותר מידי זקיקים - בידיים אחראיות זה לא יקרה ואם כן הרופא מייד יפסיק את הטיפול. אל חשש!

ANANDA8

New member
שאלה לגבי ההזרעה

לפני ההזרעה - איך זה עובד מבחינת הגבר? זה כמו בבדיקת זרע - הוא גומר לכוסית והרופא מכניס את זה למזרק? מצטערת על הבורות - אני באמת לא יודעת איך זה עובד וזה מעניין לדעת (אם אגיע לשלב הזה - אז לפחות להיות מוכנה)

מיב10

New member
הוא עם הכוסית

ואז מביאים למעבדה שעושה הפרדה בין הזרעונים הטובים לכל השאר ומחזירה לכם אחרי כשעה או יותר במבחנה ומשם לרופא שמעביר את תכולת המבחנה למזרק.

למעלה