כנראה שסוגרים עם טלקר...

צהוב.

New member
כנראה שסוגרים עם טלקר...

נכון לעכשיו,יש הבנות בין רובי שפירא ובין הנהלת בית"ר. לאחר המשחק מול אשדוד,אני לא יכול שלא להגיע למסקנה שצריך את טלקר,ולו רק כדי ששחקנים יבינו שמחליפים אותם. שאול לוי,האח של מאיר לוי ובעל ההון העיקרי המשקיע בבית"ר,מגיע גם הוא לארץ מארה"ב.זה אומר משהו,כי האיש בא לראות את העסק שלו. אני מקווה שהביקור הזה יהיה טוב לבית"ר. יללא בית"ר.

lmenashe

New member
עדכון בנוגע לטלקר

מאיר פניג´ל ורובי שפירא הגיעו להבנה שבית"ר תשלם לחיפה 200,000$ עבור כרטיס השחקן של טלקר. טלקר עצמו ישתכר בשלוש וחצי העונות הבאות 160,000$ לכל עונה. במקביל ישנה אפשרות שבית"ר תשאיל שחקן לחיפה. השמועות מדברות על כמה אפשרויות (מוטי מנחם, אלון אופיר או ניר חזות) לעומת זאת חיפה מעוניינת בשאנדור, חסן או פאצ´ה.

בודי

New member
עוד משהו על טלקר.....

הוא כנראה יעבור בבקרה רק ביום ראשון, וכמובן עשוי לשחק מול הפועל, שיכולה לגבור על לקומוטיב וצ´לסי, אבל מכבי נתניה זה כבר יותר מידי.... לפי דעתי חיפה יכולה לרצות עד מחר את שאנדור פאצ´ה וחסן אבל יוסי מזרחי לא אידיוט ואת שלושת השחקנים היחידים שמתפקדים אצלו הוא לא ימסור.... סתם שתדעו שנורא נחמד אחרי יומיים שלא הייתי בבית לחזור ולהתעדכן על בית"ר מהפורום.....

בודי

New member
ודרך אגב....

בשביל להרחיב את אופקי הפורום..... מה דעתכם על ההגרלה של הפועל ת"א מול פארמה??? יאללה בית"ר!!!

צהוב.

New member
בודי בודי...

דוביד כתב פה לא מזמן שמה שעשתה הפועל,טוב לכדורגל הישראלי. הבעיה היא שאוהדי הפועל הברבריים ינגנו על זה עוד יותר מאשר על המשחק מול בית שאן,זה של השרוכים של טייב (איזה קשקוש). בכל אופן,לדעתי הכל כבר יכול לקרות והפועל עוד עלולה לנצח ולעבור גם את פארמה.מי יודע... אני יודע מה אני מאחל להם,ואני גם לא חושב שהם יעברו את פארמה. הלחץ באיטליה על קבוצות הוא הרבה הרבה יותר גדול מאשר אנחנו מכירים פה,במיוחד משום שכל שחקן שם עולה כמו התקציב השנתי של קבוצה ישראלית בכירה.לכן הן ינצחו. חוצמזה,צריך המשכיות לסיבולת,כח ומהירות במשחק,מה שעדיין אין לאף קבוצה ישראלית,וזה יהיה לדעתי גורם מכריע. אני בינתיים מסתפק לי בלנצח את הפועל ת"א ביום שני... אמן אמן... יללא בית"ר.

בודי

New member
צהוב צהוב.....

תראה.....מה שהפועל עשתה אכן טוב לכדורגל הישראלי אבל הוא גם לא טוב לכדורגל הישראלי ואלה הסיבות: הוא טוב בגלל ש-
עכשיו יהיו לנו 3 נציגות באירופה, והדרך לשם תיפתח יותר, ואולי אפילו נייצא יותר שחקנים.
למרות שהם הצהירו ברבים שהם לא מייצגים את ישראל, עדיין הם כן. הוא לא טוב בגלל ש-
זה שיהיו לנו שלוש נציגות באירופה יגרום לנו להרגיש כאילו אנחנו ברמה אירופאית, ואנחנו לא, מה שיגרום לאכזבה.
ככל שהפועל תצליח יותר, היא תרוויח יותר, תקנה יותר, ותדרוס יותר את הליגה, ואז יווצר מצב כמו בכדורסל עם מכבי ת"א. אחת היא קבוצה שמייצגת את הליגה ואת ישראל והשאר קישוט כדי שיהיו משחקי אימון.
הם יתחילו לאהוב את עצמם יותר מידי, ואין לי כוח לאנשים כאלה.
עוד משהו טוב שיכול להיות זה שאחרי הניצחון הם יבואו שאננים ואז נראה שוב את מה שהיה בשבת האחרונה מול נתניה. הבעיה היא שבגלל שהם הפסידו לנתניה, קשטן יאפס אותם ואותנו הם ידרסו.....[ מי מפחד מהפועל???? יאללה בית"ר!

צהוב.

New member
לא מפחד...

רק מקווה שלא נפסיד עוד פעם,כי נמאס לי. חוצמזה...יפה אמרת... יללא בית"ר.

למעלה