כנראה שלא אחגוג

מהמר5

New member
כנראה שלא אחגוג

מחר יום ראש השנה יום של חשבון נפש אני מבטיח שאשתדל לעשות אותו אבל אני רוצה להבטיח לעצמי שיום שני אלך לפגישה שקבעתי עם הפסיכאטר אחרים ששני פגישות ביטלתי ואתגבר על אי היציאה מהבית ןאלך לראות ולפחות כמו שאמרתי לחבר להתחיל לראות תאור בקצה אני תחג מקוה שאוכל לפחות לאכול ולשתות ולהיות רגוע ולא עצוב ומדוכא אפילו שאיך שאני מרגיש שוב אתפרק ואברח לחדר הרע והקר מתחת לשמיכות אני מפחד מעצמי ואני מצטער להגיד אני מפחד להרגיש טוב כי אז ההורים אומרים הנה אתה רואה שום טיפול הכל בראש וזה מעצבן ומתסכל אני חולה

יש קצת צדק במה שההורים אומרים

באמת שהכל בראש.אני מאמין שניתן לרפות את עצמנו בעזרת חשיבה ואמונה נכונה. זה לא שאני נגד טיפול, גם זה יכול לעזור. תעשה מה שצריך בכדי להרגיש טוב... רספוטין

Gameboy4

New member
בטיפול הנכון ניתן יהיה לשפר את מצבך פלאים

גם לבעיית ההימורים יש פיתרון תרופתי אם יהיה צורך. רק תתחיל ותראה שהכל יזרום.

אבי 122

New member
הורים

בוקר טוב ! נראה לי שאחד הבעיות בהן אתה נתקל היא חוסר ההבנה של הוריך לבעייתך - דבר שמרעה את מצבך. לכן אני מציע לך לבקש מהוריך להצטרף אליך אל הפסיכיאטר- כדי שהוא יסביר להם את בעייתך, כדי לגרום לכך שידעו איך לתמוך בך. במידה ואתה מעוניין להתיעץ איתי אתה יכול לכתוב לי גם במסר. חג שמח אבי

אמא11

New member
מהמר יקר../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שנה חדשה של התחלות חדשות. כל התקדמות מתחילה בצעד קטן אחד ואפשר להמשיך בצעדים קטנטנים - גם אז תהיה התקדמות. בכל דבר. הרבה בריאות ומקוה שיוקל לך ושתהיה מאושר. האם אתה יכול להסביר להוריך שגם כ"שהכל בראש" לפעמים זקוקים לעזרה מבחוץ? לא תמיד הראש ש"קילקל" יכול לפתור, למרות שהמפתח אכן בו. אחזיק לך אצבעות ביום שני. רק טוב תמי

למעלה