כנראה שחוץ מלספק...

MaceWindu

New member
כנראה שחוץ מלספק...

אנשים באקשן וכו' וכו' וכו'.. סטאר וורס מהווה גם רעיונות ומחשבות למדענים יפנים משוגעים.. אכן אכן.. אתם מוזמנים לקרוא את זה בכתבה המצורפת..

לא רק היפנים (למה מטורפים?)

מכוניות מרחפות שכבר יצרו(היו כמה כתבות בעיתונים לפני כמה חודשים), רובוטים, אקדחי לייזר, טלפון- הולוגרמה, טיסות פרטיות בחלל וכו'... עוד כמה מאות-אלפי שנים (אם המין האנושי לא ישמיד את עצמו לפני כן...) באמת יהיה כאן כמו ביקום של STAR WARS, ומי יודע- אולי גם חייזרים
ובני אדם שפיתחו יכולות מנטליות מיוחדות
אבל אנחנו כבר לא נהיה כאן
לכן החלטתי לא לחשוב על זה יותר מדי

Lu Tze

New member
קראת את אודיסאה 3001?

יש שם קטע שבו מובא נאום ערב השנה החדשה של שנת 3000 והקריין אומר שאם היו מביאים אדם משנת 1000 לשנת 2000 הוא היה חושב שהוא מוקף במעשי כשפים בעוד שאם היו מביאים אדם משנת 2000 ל-3000 הוא כנראה היה מתאכזב מכך שהאנושות לא התיישבה מעבר למע' השמש.

MaceWindu

New member
לי? אתה מנצל שרשור שלי...

של הגדול מכל! רק כדי לבדוק את החתימה שלך????
חח סתם! כן כן.. שעת השיגעון שלי!

MaceWindu

New member
סליחה?! אפילו לא ביקשת!!!

יש לי גראנדה או גראנדה גראנדה או מיני גראנדה.. תחליט..! הא כן, יש גם טריפל גראנדה.. אבל זה לאנשים כחולים..
לאדומים יש גראנדה בריבוע.. ןלשחורים יש, האא.. טריפל מיני גראנדה.. אז תחליט, אם כי אין לך הרבה ברירות, או שתיקח טריפל מיני גראנדה או שתשחד את דין ותגרום לו להפוך אותך לאדום ואז תקבל גראנדה בריבוע.. מעכשיו זאת משוואה שלך.. תנסה לפתור אותה..!

MaceWindu

New member
חחחח... דין...

אם אני לא רואה צבע אדום אין גראנדה בריבוע..! אגב, איכפת לך לטעום את הטריפל גראנדה החדש?

MajorWinters

New member
תזהר גם אתה../images/Emo19.gif

כי כמו שאני אדרוש מבתיה את הנשיקות שלי, אני עוד אדרוש באיזה מפגש פורום שתכין לי קפה.

thorondor

New member
אתה, אתה חמוד אתה.

נראה לי שהאיום שלך לא מתאים. אם כבר תחליף אתה הדרישות בין האנשים. now *that* is threatening.

MajorWinters

New member
למי אכפת מאיומים../images/Emo19.gif

אני לא בחור מאיים... אני רק רוצה נשיקה מבתיה
וקפה, שניים סוכר...

MaceWindu

New member
דין, טריפל גראנדה...

בא רק עם 4 סוכר.. בעיה שלך תסתדר עם זה..
לי.. אני לא מאיים.. אתה רוצה גראנדה בריבוע? אין בעיה.. אמרו שאתה אדום לכל דבר.. אדומים בדרך כלל הם מרוקאים.. לא בא לי עצבנים עכשיו
סתם סתם.. בגלל שאתה נחמד (להבדיל מאחרים פה (*רמז*)).. ניתן לך גראנדה בריבוע.. רק כי אמרת שאני חמוד
(דין.. תלמד מחברים!.. *רמז*)

MaceWindu

New member
זה מארץ נהדרת.. גראנדה...

זה "גדול" באחד מהשפות הלטיניות (אני חושב) גראנדה זה כמו "גראנד" באנגלית..

MaceWindu

New member
זה היה מערכון בארץ נהדרת..

הם דיברו שם על קפה גראנדה (גדול..) זה כאילו המידות של הקפה בחנות..

למעלה