כנראה שהחורף הגיע.....

sporTV

New member
כנראה שהחורף הגיע.....

אחרת איך נסביר את העובדה שאני מאושפז? בבילינסון....עם נוף לים...מומלץ. מקווה שתסתדרו כאן יפה בהיעדרי (אכנס רק פעם ביום ולא מיליון פעמים)
שבוע טוב, הרבה בריאות לכולנו, עוז.

מה? ../images/Emo2.gif

מה קורה לכולם על איזה מעבר אתם מדברים? אין בכלל חורף מזג האוויר כמעט מושלם אז תקחו את עצמכם בידיים
והכי חשוב תאכלו הרבה סופגניות זה מעולה עם אנטיביוטיקה!!

sporTV

New member
החורף נגמר?

אני בבית..... עדיין מרגיש הפוך אבל אני מתחזק לאט לאט. האישפוז היה מלא חוויות: 1. הדס הפיזיותרפיסטית מ-ד-ה-י-מ-ה!!! (אני מאוהב....תמסרו לה, לא לבעלה..) 2. נמאס לי שאין לנו חדרי אישפוז פרטיים (כי אנו מתאשפזים בבלינסון). 3. כמעט חזרתי בתשובה אתמול בלילה. בגלל סעיף 2 דהלעיל אתם יכולים להסיק כי היה איתי בחדר חולה נוסף. מדובר באדם בגיל ה40 - דתי ומאמין הדוק. אתמול בשתים עשרה בלילה התפתחה בינינו שיחה (כשווילון חוצץ בנינו) על יהדות, אמונה, חוזק נפשי ועוד. היה מאוד מעניין לשמוע את דבריו. שאלתי אותו כמה דברים שמאוד עניינו אותי או יותר נכון - הפריעו לי. תמיד כואב לי לשמוע על היחס שזו לו חרדי לשעבר ממשפחתו ושוחחנו רבות אודות הנושא. אני לא מתכוון לחזור בתשובה בקרוב. בוא נגיד שכשהאיש ומשפחתו שוחחו ביניהם הם נשמעו לי כמו בסרט דמיוני. הם דיברו על כך שהגשם לא יורד מכל מיני סיבות שאפילו אלוהים לא חשב עליהן לדעתי
היה לילה מרתק. אולי בגלל זה שוב לא נרדמתי....? יאללה חבר'ה - להתחיל לעשות שמח עם חנוכה! רק בריאות לכולנו, עוז.

LullaBelle

New member
רגע, איך לא היה לך חדר פרטי?

הייתי מאושפזת בבילינסון 3 פעמים ובכל פעם חדר לבד... חסל סדר פרטיות???

sporTV

New member
אושפזתי פעמיים בחדר לא פרטי....

הפרטיות לא מפריעה לי כמו החשש מהידבקויות נוספות...

LullaBelle

New member
בגלל זה הופתעתי

הרי דווקא בגלל ההדבקויות מאשפזים אותנו בחדר פרטי [ממש לא נראה לי שלמישהו חוץ מאיתנו אכפת מהפרטיות שלנו], אז הופתעתי ששמו אותך בחדר עם עוד חולים.

איזה ביאוס

ומה עם החיידקים שלנו שבגללם שמים אותנו בבידוד במרפאה? אני לא יודעת אם יש לך כאלו אבל הם לא אמורים לסייע לנו במקרים כאלו??

sporTV

New member
אמורים

אבל במחלקה שבה אושפזתי אין חדרים פרטיים בכלל...ולא מוכנים להשאיר אותנו לבד בחדר אם אין מקום אחר לחולה.

orii

New member
אני חושב שחיידקים של CFניקים

מסוכנים בעיקר ל CFניקים אחרים ולא לאחרים. אולי הם כן מסוכים לחולים במחלות ריאה בעלות איפיונים דומים, אבל אנשים רגילים לא אמורים להדבק מ CFניקים.

אתה טועה במקרה הזה

סיאפניקים יכולים לשאת חיידקים שהם "אימצו" מן הסתם בבתי החולים עצמם. לחיידקים האלו אין כל חשיבות או בעייתיות לסיאפניק הנושא אותם אבל הזיהומולוגים בבתי החולים לא אוהבים אותם, ולכן מורים על בידוד החולה ככל הניתן כדי לא להפיץ את החיידקים הלאה. בגלל זה חשבתי שזה יכול להיות יעיל בקבלת סוויטה אישית

orii

New member
הפתעת אותי

אנא הרחיבי, איזה חיידקים? למה הן לא אמורים להזיק ל- CFניקים?

orii

New member
המוזרות נשארת בעיינה

קלבסיאלה מסוכן לכולם גם לחולי CF, לא? אני לא מצליח לחשוב על זיהום חיידקי אצל חולי CF שהא אינו חושב.

למעלה