כנראה שב-16.8 או ב-17 אני ...

כנראה שב-16.8 או ב-17 אני ...

יורד לאילת עם החבר'ה !! דיי מאוחר אבל אין מה לעשות חבר שלי טס לאמריקה ב-6 ,בקיצור קקי אחד גדול... כמה כסף כדאי להביא,אנחנו הולכים לישון באכסנייה/דירה ,בקיצור משהו זול,ביינתים יש לי 400 שקל,אבל המצב מתחיל להיות טוב יותר,כנראה שעד סוף שבוע הבא יהיה לי 600 שקל,ועד ל-16 אני מאמין שיהיה יותר...כנראה ש-1000 שקל,אבל זה לא בטוח.... בקיצור כמה אתם ממליצים לקחת,מה כדאי לזכור לעשות? מקומות בילוי טובים לנערים בני 17 (אגב ב-19 היומולדת שלי ! ככה שכשאנחנו נהייה באילת הימולדת שלי תתקיים),אממממ....זהו בערך. בקיצור אנשימים תודה על העזרה..... ואחרון חביב,מי שהיה בהופעה של משינה (במוצ"ש או ביום חמישי ) כנראה ראה אותי,אני עומד בבאסטה עם נקניקיות ,יש לי שיער ארוך ושרשרת מעץ עם כדורים גדולים .. יהיו עוד הופעות שאני אעבוד בהן,אל תתביישו לבוא ולהגיד שלום חחח..

../images/Emo4.gif ובמשפט אחד..

לא הבנתי מה לאלף עזאזל אתה רוצה.
נ.ב- ברוך הבא..

Snow Yte

New member
ברוך הבא...../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אממ... תיקח את כל ה-1000 שקל לאילת, אתה גם צריך לשלם על הדירה/אכסנייה, גם אוכל, גם כשיוצאים בערב, ועוד מלר דברים... ו... יש לי שאלה... איך הייתה ההופעה של משינה
אני הולכת עוד יומיים...

בעיה חדשה צצה ! דחופה מאוד!

כנראה שהקדמנו את הנסיעה לאילת ל-10 לחודש,עכשיו עד היום אנחנו לא מוצאים מלון !! משהו זול.. אנחנו בערך 4 חבר'ה ואני ז"א 5,אנחנו צריכים חדר גדול זוגי ! חשוב מאוד שיהיה זוגי! שתהייה בריכה במלון,ושיעלה זול ולא יקר כדי שיהיה כסף לביזבוזים ,בבקשה מצאו לי מלונות באילת זולים,או אפילו בתי אירוח משהו זול ,כדי שכולנו נוכל להדחס יחדיו בחדר אחד (שובבים שכמונו,הבעל מלון הולך לצעוק,אוי מסכן....)ואם אפשר גם שתהייה אפשרות למיניבר. אההההה והכי חשוב,אם אתם הייתים באיזשהו מלון תמליצו ,טוסט? (בבקשה קחו את זה ברצינות כי להרודס ומלכת שווא נראה לי שאני אצטרך לעשות משכנתה )

למעלה