כנראה שבאמת הגעתי לקצה.
אני לא יודעת לאן לפנות. לא יודעת אם אני יכולה לדבר על זה עם אנשים קרובים אליי.
אני רק יודעת שאני לא רוצה להיכנס לזה..
אני בת 20. מגיל 13 עד 17 בערך היו לי התקפי אכילה מטורפים.. הייתי יכולה להגיע הביתה, לאכול פשוט איזה חצי כיכר לחם עם כל מה שיש כרגע במקרר. אפילו אם זה קטשופ.
הייתי בדכאון מטורף כל שנות גיל ההתבגרות.. שמנה, דכאונית, הרס עצמי...
בגיל 17 אחותי נפטרה ומשם הגיעה ההברקה. שהגיע הזמן להתחיל לחיות.
ובאמת, אמנם שנה הייתי שרויה באבל וכאב ובשנאה עצמית, פגיעה עצמית, הרס.. אבל אחרי זה.. מאז.. למדתי להעלות את החיים שלי על הדרך הנכונה.
נפטרתי מהרגלי אכילה מאוד לא נכונים של אכילה רגשית ומופרזת.. והצלחתי לרדת במשקל בצורה מאוד יפה.. הישג משמעותי ואני מאוד גאה בעצמי עליו.
רק שלאחרונה הפחד להשמין שוב משתלט עליי. כל החיים שלי היו עליות וירידות במשקל, ואת הפעם הזאת אני רוצה לשמור.
אז עד לפני חודש זה היה לחשוב כל הזמן על הארוחה הבאה.. נורמלי בדיאטה, באורח חיים יחסית חדש...
ולאחרונה זה פשוט רצון להקיא אחרי כל ארוחה שמרגישה לי משמינה או לא בריאה..
מנסה לחשוב איך בכלל לצמצם בכמות המזון, פחמימות שנכנסות לי לגוף...
אני עכשיו כותבת את ההודעה אחרי שניסיתי ללכת להקיא ופשוט נגעלתי מעצמי והתחלתי לבכות...
אני כל כך מפחדת... בבקשה, אני מפחדת להכנס לזה, תעזרו לי.
אני לא יודעת לאן לפנות. לא יודעת אם אני יכולה לדבר על זה עם אנשים קרובים אליי.
אני רק יודעת שאני לא רוצה להיכנס לזה..
אני בת 20. מגיל 13 עד 17 בערך היו לי התקפי אכילה מטורפים.. הייתי יכולה להגיע הביתה, לאכול פשוט איזה חצי כיכר לחם עם כל מה שיש כרגע במקרר. אפילו אם זה קטשופ.
הייתי בדכאון מטורף כל שנות גיל ההתבגרות.. שמנה, דכאונית, הרס עצמי...
בגיל 17 אחותי נפטרה ומשם הגיעה ההברקה. שהגיע הזמן להתחיל לחיות.
ובאמת, אמנם שנה הייתי שרויה באבל וכאב ובשנאה עצמית, פגיעה עצמית, הרס.. אבל אחרי זה.. מאז.. למדתי להעלות את החיים שלי על הדרך הנכונה.
נפטרתי מהרגלי אכילה מאוד לא נכונים של אכילה רגשית ומופרזת.. והצלחתי לרדת במשקל בצורה מאוד יפה.. הישג משמעותי ואני מאוד גאה בעצמי עליו.
רק שלאחרונה הפחד להשמין שוב משתלט עליי. כל החיים שלי היו עליות וירידות במשקל, ואת הפעם הזאת אני רוצה לשמור.
אז עד לפני חודש זה היה לחשוב כל הזמן על הארוחה הבאה.. נורמלי בדיאטה, באורח חיים יחסית חדש...
ולאחרונה זה פשוט רצון להקיא אחרי כל ארוחה שמרגישה לי משמינה או לא בריאה..
מנסה לחשוב איך בכלל לצמצם בכמות המזון, פחמימות שנכנסות לי לגוף...
אני עכשיו כותבת את ההודעה אחרי שניסיתי ללכת להקיא ופשוט נגעלתי מעצמי והתחלתי לבכות...
אני כל כך מפחדת... בבקשה, אני מפחדת להכנס לזה, תעזרו לי.