כנראה שאני ו-KOMA וגם

סיזיפוס

New member
כנראה שאני ו-KOMA וגם

קצת אצל האוזן השלישית(סליחה שדיברתי בשמכן) נמצאים באיזושהי דרגת קושי קצת יותר גבוהה. אני לא רואה שום סימן או רמז לאיזושהי עזרה מצד בני-אדם. רועי- האם יש סיכוי שהביטוח הלאומי יממן שכר דירה, אם תוכח אי כשירות לעבוד ולהשאר בבית? אחרי כל מה שעברתי וכל מה שראיתי ממש לא מפתיע למה בני אדם מתאבדים. הכי הכי מצחיק אותי זה היחס של החברה אחר כך: לא ידענו, לא שמענו,מה לא עשינו? חחחחח עצוב,פשוט עצוב. מישהו כתב שאני עמוד התווך כאן והכי תורם. אם אני עמוד התווך, תראו על מה אתם נשענים. הכי תורם?- זה כנראה מהסיבה שחשבתי(כנראה בטעות) שכאן נותנים את הלב, את הכל, מכל אחד לכל אחד. זה למה . KOMA SEEK HELP IF YOU WISH TO COME OUT OF IT IT´S NOT TOO LATE FOR YOU. BELIEVE ME YOU´LL BE BETTER OF. PLEASE IT WILL NOT HURT TO TRY.

רועי10

New member
סיזיפוס, האם הייתה רוצה להחליף

אתי מס´ מכתבים באימייל? בצ´אט קצת קשה לי בגלל שאין שהות לחשוב הרבה על מה שכותבים, וקשה בצ´אט לומר דברים ברמה באמת רצינית. באימייל לעומת זאת אין לחץ של זמן, וזה לגמרי דיסקרטי. אתה מוכן? יש לי מה לדבר איתך. רועי

לאב

New member
סיזיפוס

אולי תתן לנו רעיון איך אנחנו יכולים לעזור לך?

לאב

New member
ובמחשבה שניה

רציתי לספר לך שלאמא שלי היה דכאון לפני כמה זמן, והייתה לה הרגשה שאף אחד לא עוזר לה, ואנחנו כל כך רצינו לעזור ולא ידענו איך, ואז אחרי שכנועים היא סוף סוף אמרה לנו מה היא צריכה - שלא נשאיר אותה לבד כי זה מפחיד אותה, - זה בכלל לא היה קשה לנו! בלי בעיה ארגנו תורנות כך שכל פעם שאבי נעדר מישהו מהילדים שלה או הנכדים נשאר איתה אני מספרת את זה כי באותה המידה יש לי הרגשה שאני ושאר אנשי הפורוס לא ממש מבינים מה מציק לך, יתכן וזה מעבר לכוחותנו - ורק פסיכיאטר צריך למצוא את התרופה שתגרום לך להרגיש יותר טוב, אבל אם מה שנחוץ לך הוא אחר - אז תן כוון

למעלה