כנראה הגיע הזמן

Mrs.Dvash

New member
כנראה הגיע הזמן

לסיים עוד פרק בחיים. בהתחלה זה היה המירק, אח``כ האיי סי ועכשיו הפורומים. אז... טאי,יעל,אוסה,מורן,טולי,עופרי,יונית,רותי,נון,עדנה,מעיין,מאימאי,אלמנה כחולה,תותי,הילי,ללה,שי,הקצין הסגול,ווישי,אלונה,בלייד,פואט,דולצינאה,שאנט,מרק וכל האחרים... נהנתי, כאבתי, שמחתי, אהבתי - אתכם ולבד. כמעט שנה בפורומים, נסגר עוד פרק. תהיו טובים, תשתוללו, תאהבו והכי חשוב - תחייכו =] צ`או ילדודס. Dovsha a.k.a Mrs.Dvash Signing off....

y@el

New member
גברת דבש..

מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפני שתצלח לך דרכך תמיד היית קשובה ואוהבת תודה לך

moran.l

New member
מה זאת אומרתתתתת?????

לאן את חושבת שאת הולכת גברת דבש שכמותך????????!!!!!!????? מה קרה? מי? מה? למממממההההה? עוד שנייה אני עורפת לך ת`ראש, לאן את חושבת שאת הולכת? מי עיצבן אותך? מי, מה? אני הורגת אותו!!! בשתי ידיים הוא ימות היום... הוא יצטער על היום בו נולד.... מה קרה, זה הבוס תפס אותך? ממממהההה? דורשת תשובה לאלתר

y@el

New member
מורן

IF U LOVE SOMEBODY SEND HIM FREE למה באלימות?? תחבקי תאהבי לכל אחד החלטותיו הוא זה לא אומר שאת מפסיקה לאהוב...

moran.l

New member
חוצי יקירה

כח במקרה של מיכלי, זה משהו זמני, אני לא יודעת מה קרה לה, אבל זו לא אותה ``פרידה`` שאת חושבת עליה. על מה שדיברת ידוע גם לי, הן מניסיון אישי, והן של אחרים. זה משהו אחר. אם כי זה משפט נכון

tairon

New member
ג``ב דבש ... היית פה חלק מכולם...

ותרמת לנו המון לא נותר לי אלא לומר לך תודה!!!!! ולאחל לך הצלחה ואושר בהמשך..

תותי-בת

New member
דובששששששששששששה שיייאאאאווווו איך אני אתגעגע אלייך.... אוהבת אותך המון, תשמרי על עצמך למעני ולמענך, ליאת.

למעלה