כנפי הזהב!!!!!!!!!

LadyLuvJess

New member
כנפי הזהב!!!!!!!!!

אז ככה... בהתחלה לא הייתי רואה את זה.. אבל כשזה היה משודר בערוץ 2 אם אנ'לא טועה ראיתי כמה פרקים.. ועכשיו שזה משודר בAXN אז ראיתי מהאמצע ועכשיו לגמרי התאהבתי בסדרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל.. הרעיון ממש יפה!!! כל הסיפור על איך שהם מתמודדים עם המפקדים ונשארים חברים ותומכים אחד בשני.. זה פשוט מהמם!!!! וגם כל הקטע הקרבי הזה- זה כזה יפה! ולמרות שיש שם דברים שממש צפויים.. חלק מהדברים גם ממש מותחים (למשל היום כשספון היה בסחרור...) וגם הרעיונות של כל פרק יפיםפ- לא כמו בסדרות אחרות שנגמרים להם הרעיונות ואז הם סתם ממציאים משו משעמם... אז בקיצור.. מה אתם חושבים על הסדרה? ועל סדרות אחרות? אולי זה יעזור להעיר ת'פורום... שתפו פעולה אנשים...

מה שכן מעניין זה...

מוטנטים X אבל העונה הראשונה הרבה יותר טובה מהשנייה. אם אתם רוצים לדעת למה אני אשמח להגיד לכם אבל אני צריך לדעת שאתם רוצים. אנדרומדה אבל אני מעדיף את שתי העונות הראשונות. אם אתם רוצים לדעת למה כנ"ל כמו מוטנטים X. אפקט הפחד- לא צריך לפרט אנ מניח. אהבתי גם את אדון החיות אבל לא ראיתי את זה בקביעות. אני אוהב מאוד את הסדרה שמשודרת כרגע בערוץ AXN בשידורים חוזרים "אבירים על גלגלים" משהו יודע אם יש עונה שנייה? ויש עוד הרבה סדרות אקשן נחמדות פחות שאני אוהב. אלו הכי טובות מבחינתי

LadyLuvJess

New member
לא נכון!!!!

הסדרות שאמרת יפות.. אבל פרוייקט X זה נחמד אבל מתחיל לשעמם.. אדון החיות הייתי פעם רואה אבל כבר נמאססססססססס אבירים על גלגלים אותו כנ"ל.... אנדרומדה כמובן סדרה אלופה אבל לא ראיתי תעונה השלישית כי התזמון לא התאים לי... וכנפי הזהב זאת סדרה ממש מעניינת... מה יש לך נגדה?

אז את אומרת שאנדרומדה...

היא סדרה פחות טובה כי התזמון לא התאים לך? הכל לא הולך סביבך בעולם את יודעת

רבתה עם כול פורום מכבי ת''א

אז הגיע הזמן להרוס גם פה את הפורום? אל תיהיה כול הזמן נגד

LadyLuvJess

New member
מתי אמרתי שהיא סדרה פחות טובה?!

פשוט אמרתי.. שת'עונות הראשונות ראיתי אבל את השלישית לא אז אני לא יכולה לשפוט... אני אף'פם לא אמרתי שהיא סידרה פחות טובה, ותנסה להוכיח שכן! ואני גם לא אמרתי שהכל סובב סביבי... פשוט אמרתי של-י שתזמון לא עבד אז א-נ-י לא יכולתי לראות אותה.. וזהו.. בלי תלונות ובלי כלום.. אז מה הבעיה שלך בדיוק?!

Lucky Charmed

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

Mutant X אכן הייתה יותר מעניינת בעונה הראשונה שלה אבל עדיין אני ממשיכה לראות בקביעות (דרך אגב תהיה גם עונה שלישית) אפקט הפחד סדרה מדהימה אני לא מפסידה שום פרק אדון החיות ראיתי פעם, התחיל קצת לשעמם אנדרומדה ואבירי על גלגלים אף פעם לא ראיתי כנראה שלא עניין אותי

והנה עוד כמה סדרות אקשן מעניינות...

שאני אוהב: סדרה חדשה שעלתה לשידור לא מזמן בערוץ STAR WORLD: הרפתקאות בע"מ באפי ציידת הערפדים אבל אני בטוח שיש שעוד הרבה מעריצי באפי (לשעבר) שיסכימו איתי שהעונות האחרונות היו נפילה ע-צ-ו-מ-ה. אנג'ל היא גם סדרה מעניינת אבל פחות מבאפי. אני אוהב גם את VIP אבל לא בגלל פאמלה אנדרסון אלא בגלל שזאת סדרה מעניינת מאוד עם פיצוצים אבל דבר אחד מאוד ברור: למרות שהדמות של אנדרסון עושה את כל הסדרה אני עדיין מאוד שונא אותה. מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שונא אותה. היא כל כך מטופשת ומרגיזה וכל מפורסם (בתוכנית כמובן) אוהב אותה ורוצבה אותה אבל לא את הצוות שלה. אני אוהב גם מאוד את גולשים בזמן. נכון שזה לא בדיוק אקשן זה מן מדע בדיוני+ אקשן אבל זה נורא מעניין. אבל ממש חבל על העונה האחרונה בה הרסו את הכל וזה הוציא את כל החשק לראות את הסדרה
זה קרה גם בעונות שלפני זה כשהרגו את הפרופסור אבל בצורה יותר מוקצנת.

והנה עוד אחת:

מאוד אהובה: סמולוויל- היא הסדרה הכי אהובה עלי כרגע (אפילו יותר מאנדרומדה) ואני רואה את העונה השנייה במחשב. ואני יהיה הראשון (אני מגזים) שיוריד אאת העונה השלישית במחשב

אין בעיה אבל זה יקח הרבה זמן

יש לי אי סי קיו: 311595389 יש לי פרקים באיכות טובה וגרועה אבל כל פרק שאני רואה אני מוחק ככה שיש לי רק כמה פרקים מאוחרים לתת לך ואני ראיתי עד עכשיו רק עד פרק 18. הגודל הוא גם 100-200 אלף וגם 400 אלף ככה שזה יקח הרבה מן לשלוח את זה. אני יכול להביא לך רק את פרק 18 ו- 17. את 19 ו- 20 אני גם יכול לשלוח אבל אותם לא ראיתי

למעלה