כנפיים ההזמנה למסיבת 7 לסוהו בראשון היוותה את מקור ההשראה
ח חביבה מור New member 1/1/08 #22 זה באמת מרשים מאוד כל הכבוד על הדיוק ועל ההעמדה המתאגרת. יצא יפיפה!!!
B BillB New member 1/1/08 #26 מדהימה! הכנפיים האלה כל כך דרמטיות (לי זה מזכיר את העטלף של השייטת , אבל זה שייך לסטייה אחרת ).
פ פיץ66 New member 1/1/08 #28 יפהפיה ומיוחדת מאווווודדדדד! נאמנה למקור ההשראה. מקסים. ואחרי עוגת הדמעות, העוגה הזאת דוקא מזכירה לי כנפיים אל החופש אולי מישהו מהחיזבאלונים נכנס לפעמים לפורום ויבין סוווווףףףףףףףףף סווווווווףףףףףףףףף את הרמז אמן!
יפהפיה ומיוחדת מאווווודדדדד! נאמנה למקור ההשראה. מקסים. ואחרי עוגת הדמעות, העוגה הזאת דוקא מזכירה לי כנפיים אל החופש אולי מישהו מהחיזבאלונים נכנס לפעמים לפורום ויבין סוווווףףףףףףףףף סווווווווףףףףףףףףף את הרמז אמן!
N Netel New member 2/1/08 #29 ../images/Emo24.gif לא חשבתי על זה נקווה לשנה מוצלחת יותר אתמול כשהספרה 7 התחלפה ל8 וכולם צהלו ושמחו-אני עמדתי ובכיתי. זה המחיש לי את השנים שעוברות ולא קורה כלום.....
../images/Emo24.gif לא חשבתי על זה נקווה לשנה מוצלחת יותר אתמול כשהספרה 7 התחלפה ל8 וכולם צהלו ושמחו-אני עמדתי ובכיתי. זה המחיש לי את השנים שעוברות ולא קורה כלום.....
O o0Invisible0o New member 2/1/08 #30 ואוו!!../images/Emo99.gif הכנפיים מדהימות! ומצטרפת לשאלה של אמית. עוגה בהחלט מיוחדת.
נ נְמָשִׁים New member 1/1/08 #10 יההה איזה כיף לך עוגה שחורה ../images/Emo197.gif, מחכה להזדמנות להכין, למרות שזה נראה לי בלתי אכיל בעליל . והעוגה נהדרת ומבוצעת נפלא!
יההה איזה כיף לך עוגה שחורה ../images/Emo197.gif, מחכה להזדמנות להכין, למרות שזה נראה לי בלתי אכיל בעליל . והעוגה נהדרת ומבוצעת נפלא!
N Netel New member 1/1/08 #15 היא לא שחורה הבצק צבוע מראש בחום כהה,ועליו עברתי עם בורדו,סגול,שחור מצרפת לך עוגה שחורה להמחשת ההבדל (וגם את העוגה השחורה טרפו בכייף)
היא לא שחורה הבצק צבוע מראש בחום כהה,ועליו עברתי עם בורדו,סגול,שחור מצרפת לך עוגה שחורה להמחשת ההבדל (וגם את העוגה השחורה טרפו בכייף)